szaden 228 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Chciałeś kupić podobne, żarówiaste, buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Ale nosiłby je do kurtki mysliwego, a nie garnituru. Ale serio, ten fit wyżej tak bardzo krzyczy: tak bardzo chcę być oryginalny i modny, patrzcie na mnie. Oczywiście jeśli ktoś za wyznacznik mody uważa 15letnie gwiazdki popu hyhy, no dalej nie mogę, buty do biegania do garnituru, kto to słyszał. Chociaż kiedyś na wiosce widziałem gościa w lakierkach i dresie Edytowane 30 Listopada 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 W moim LO był gość, który chciał kupić czarne AF1 na studniówkę... Takie buty są ok, ale nie do oficjalnego stroju. Fashion victims muszą być na bieżąco i kopiują to co pojawia się w sieci. Czasami mam też wrażenie, że niektórzy ubierają się tak dla jaj. Że mają po prostu podświadome pragnienie bycia pośmiewiskiem dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Super śmiesznie szaden, tylko, że ja nigdy nie pochwalałem takiego czegoś. Pochwalałeś gorsze gówna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ciebie jeszcze nigdy nie pochwalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Cięta riposta - leciały u mnie takie w szkole przed wuefem. Dr. House dobrze wyglądał w tragicznych sportowych butach noszonych do marynary. No ale zapewne tylko on... Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=39n3veMkuxM Polecam ten film, Gosling radzi jak się ubierać i wyrywać dupeczki <ok>. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Cięta riposta - leciały u mnie takie w szkole przed wuefem. Dr. House dobrze wyglądał w tragicznych sportowych butach noszonych do marynary. No ale zapewne tylko on... Ale glany to już ładne obuwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Man, ty widziałeś te buty w których on chodził..? Te na czterech gumowych "sprężynach ":z tyłu..? Ja tu widzę tylko ciapusów w tego typu wsiórstwie, a oni założą wszystko, byle bardziej widoczne i z metką. Ja się odnoszę wyjątkowo do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dobra ziomy, ważę 30kg mniej to i można poszerzyć garderobę o ciuszki, w których do tej pory wyglądałbym gorzej niż źle Na początek chciałem sobie sprawić takie coś: Tzn niekoniecznie dokładnie taki, ale wiecie o co chodzi. No i odwiedziłem kilka sklepów i w sumie byłem zaskoczony cenami - czy za taki płaszczyk naprawdę trzeba zapłacić minimum ~300-400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 w sezonie w sieciówce, raczej tak. ja z zakupami ciuchowymi czekam na początek nowego roku, będą wyprzedaże to sie kupi znowu pół szafy Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Idź do house. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) No właśnie byłem i chcą 270zł EDIT: Bez kitu, właśnie wszedłem na ich stronę i do dzisiaj można było skorzystać z kuponu na -40% Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Orzeszek dobrze mówi. W zeszłym roku, w styczniu, kupiłem kurtko płaszcz za 110 zł, normalnie pod dwie stówy stał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ło..! Fajne. Gdzie to sprzedają..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Man, ty widziałeś te buty w których on chodził..? Te na czterech gumowych "sprężynach ":z tyłu..? Ja tu widzę tylko ciapusów w tego typu wsiórstwie, a oni założą wszystko, byle bardziej widoczne i z metką. Ja się odnoszę wyjątkowo do tego modelu. A myślałem, że odnosisz się do wszystkich modeli NB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Meh..tylko do tych z dziwacznym tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To co pokazał @Lucek to kurtka z jakiegoś JapanStyle. Nie wygląda źle na zdjęciach, ale w rzeczywistości może być o wiele, wiele gorzej. Jeśli chodzi o buty House'a to o ile dobrze pamiętam miał kila par i wszystkiego śmiesznie prezentowały się z marynarą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiem, wpisałem 'płaszczyk męski' w google i wyskoczyło to. http://www.denley.pl/product-pol-7628-GANEDER-1903-CZARNY.html Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dla mnie nie różni się niczym do Japan Stylów z allegro. One zawsze wyglądają ładnie na zdjęciach, a w rzeczywistości tak sobie... Poszukaj czegoś podobnego w sieciówkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No ale to jest oczywiste - ja nie uznaję kupowania ciuchów innych niż koszulka/bluza przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ejj, ja kupowałem buty i spodnie przez sieć i nigdy nie miałem problemów No chyba, że takie, że spodnie są zawsze za długie, ale to wina mojej dziwnej fizjonomii, a nie sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dobra ziomy, ważę 30kg mniej to i można poszerzyć garderobę o ciuszki, w których do tej pory wyglądałbym gorzej niż źle Na początek chciałem sobie sprawić takie coś: Tzn niekoniecznie dokładnie taki, ale wiecie o co chodzi. No i odwiedziłem kilka sklepów i w sumie byłem zaskoczony cenami - czy za taki płaszczyk naprawdę trzeba zapłacić minimum ~300-400zł? sorry ale to dla typowej przeciętnej osobowości. Jeśli chcesz czymś zaskoczyć to mixuj kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wut? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 a przepraszam zapomniałem, że rozmawiam z nieoczytanymi ludzmi. Tak, może być dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi