Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie :(

Udane spotkanie zatem. :D

schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule.

Opublikowano (edytowane)

Mowiac zawsze mam na mysli zawsze.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie :(

Udane spotkanie zatem. :D

schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule.

Bede pijany takze wypuszcze. Dzieki!!

• Plusik 1
Opublikowano

Chyba że masz pasek w wyjątkowo podłym guście lub bojler, który w chwili rozluźnienia może zerwać się ze smyczy, wtedy warto rozważyć wypuszczenie koszulindy jakiego autoramentu by ona nie była.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłbym kurtkę ze skóry, ale żal mi smutnych zwierzaczków i skłaniałbym się nad sztuczną. Z drugiej strony na sztuczną to nawet gimbusa stać i co tu zrobić? Noszenie nie prawdziwej skóry jest nie teges czy ogólnie noszenie skóry jest nie teges ?:P Dizajnerzy mistrzowie mody forumowej wypowiedzcie się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się nadrukami na koszulki? Zależałoby mi na dobrej jakości nadruku i przyjemnych jakościowo materiałów.

Opublikowano

Nazywasz sie Kalvin Clain? Jean Paul Gaultier? Jill Stuart? Waldusthecyc? Karl Lagerfield? Yves Saint Laurant? Nie? To chuj nas interesuje twoja opinia.

Opublikowano

Łohohohohohoho, chcę sobie zrobić ze trzy koszulki z motywami muzycznymi i może jedną z czymś z filmu. 

I będą super.

Tylko dajcie dobrych robiących je :(((

Gość osiol
Opublikowano

Mnie to się wydawało, że T-shirt  - jako że jest elementem luźnego, nieformalnego ubioru - może przedstawiać dowolny wzór. Tyle lat w błędzie!

Opublikowano (edytowane)

Świszczypała przez taki szmat czasu! Co się stało to się nie odstanie, ale możesz odpokutować hołdowanie jarmarcznemu gustowi z nawiązką, lekką ręką pozbywając się stylistycznego niechlujstwa i uporządkować szafę pozostawiają skromne i powściągliwe tiszerty podkreślające oprawę twarzy i licujące z karnacją. Dobrze też, żeby były dobrego gatunku i krojem spasowały się z niedoskonałościami sylwetki.

Służę uprzejmie.

Edytowane przez trv