Gość Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Świszczypała przez taki szmat czasu! Co się stało to się nie odstanie, ale możesz odpokutować hołdowanie jarmarcznemu gustowi z nawiązką, lekką ręką pozbywając się stylistycznego niechlujstwa i uporządkować szafę pozostawiają skromne i powściągliwe tiszerty podkreślające oprawę twarzy i licujące z karnacją. Dobrze też, żeby były dobrego gatunku i krojem spasowały się z niedoskonałościami sylwetki. Służę uprzejmie. Wlasnie sobie wyobrazilem, jak na urlopie na plazy lezysz sobie na kocyku z tropikalna wyspa na drinku i na twoj skromny i powsciagliwy tiszert podkreslajacy oprawe twarzy i licujacy z karnacja bezlitosnie spierdolila sie mewa. Najpierw sie wkleja swoje zdjecie, zeby jakiekolwiek wartosci przedstawiac, a pozniej mozesz sie madrzyc na temat mody. Edytowane 26 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
trv 19 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Spodziewany bul dupy robaków. Szkoda, że nie jest zabawny. Edytowane 26 Marca 2014 przez trv Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Szkoda, że nie wiesz, ale się wypowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
trv 19 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Czego nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 kim jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 sam nie przepdam za koszulkami z nadrukami, co najwyżej jakieś delikatne akcenty Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ale powszechnie wiadomo, że noszenie nadruków z motywem gier jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Delikatnie mówiąc jestem w opozycji do opinii, że koszulek z nadrukami się nie nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ale co to w ogóle za gadanie, że się nosi, czy nie? To tak jak powiedzieć, że nie ogląda się horrorów, albo słucha się tylko rapu. Uwielbiam jak jakiś umysłowy gender sieje takie herezje. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 "Panny i Panie amerykańskie po prostu wariują za nim" - tak o Ignacym Paderewskim, bohaterze kolekcji AKORDY HISTORII, pisała Helena Modrzejewska. Nie będzie przesadą stwierdzenie, że polski wirtuoz i polityk był amerykańską gwiazdą na miarę Elvisa Presley'a. Własny pociąg, którym jeździł w trasy koncertowe, zawrotne gaże rzędu 500 000 dolarów za występ, a także rzesza szalejących za pianistą fanek, marzących o puklu jego złocistych włosów... Ale była też gorzka strona historii Paderewskiego, gdy w 1915 przed każdym zagranicznym koncertem przemawiał, przekonując amerykańskich słuchaczy do idei wskrzeszenia Polski. Jego gorliwość, wiara w ojczyznę i niezachwiany patriotyzm zmaterializowały się ostatecznie w 13. punkcie orędzia prezydenta Wilsona, który poświęcony został potrzebie odrodzenia Polski. ehhhh i pomyśleć, że Wy tutaj dalej dywagujecie, czy lepszy pomarańczowy znaczek Nike czy fioletowy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ty Waldek ale co Ty za kuca nam tu pokazujesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 nowa kolekcja Próchnika, bardzo mi się podoba: nazywa się Akordy Historii. Niestety nic ciekawego, bo nie ma tutaj żadnego czarnego koszykarza http://youtu.be/k7DFpy2k0SE Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Hm, czy z powyższych fotek wynika, że kolorowe spodnie i sneakersy są już ok, czy nie, bo już sam nie wiem :confused: Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko na plaze i tylko dla starszych panow i kobiet.. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) W ogóle na fotkach mamy starego człowieka, kuca i dupeczkę - ciekaw jestem z kim identyfikuje się Waldemar Nie no, tak serio to ładne te ciuchy, ale chyba nigdy nie widziałem nikogo kto ubierałby się tak na codzień. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 stary facet. generalnie gdybym miał dużo pieniędzy to taki styl życia bardzo mi odpowiada. Chętnie kupiłbym sobie jacht i dom gdzieś na plaży i czas spędzał głównie na przyjęciach ze znajomymi lub ewentualnie grze w golfa (i battlefield na playstation w nocy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) <5> jakbym miał dużo pieniędzy to też bym sobie kupił jacht i dom na plaży i Cadillaca Escalade No i w sumie nie śmigałbym po plaży w garniturze Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mega fajna ta kurtka, co ma kuc. Chciałbym taką, ale granatową, szukam właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 nowa kolekcja Próchnika, bardzo mi się podoba: nazywa się Akordy Historii. Niestety nic ciekawego, bo nie ma tutaj żadnego czarnego koszykarza http://youtu.be/k7DFpy2k0SE oni są przedstawicielami stylu wg. ciebie?? Sorry, ale to naprawdę wygląda biednie i bez polotu. Rady Johna Watersa: "You don't need fashion designers when you are young. Have faith in your own bad taste. Buy the cheapest thing in your local thrift shop -- the clothes that are freshly out of style with even the hippest people a few years older than you. Get on the fashion nerves of your peers, not your parents -- that is the key to fashion leadership. Ill-fitting is always stylish. But be more creative -- wear your clothes inside out, backward, upside down. Throw bleach in a load of colored laundry. Follow the exact opposite of the dry cleaning instructions inside the clothes that cost the most in your thrift shop. Don't wear jewelry -- stick Band-Aids on your wrists or make a necklace out of them. Wear Scotch tape on the side of your face like a bad face-life attempt. Mismatch your shoes. Best yet, do as Mink Stole used to do: go to the thrift store the day after Halloween, when the children's trick-or-treat costumes are on sale, buy one, and wear it as your uniform of defiance." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 wyglądają świetnie i tak jak pisałem - w mojej opinii reprezentują pewien styl życia, który ja też kiedyś chciałbym uprawiać, mimo, że jest to praktycznie niemożliwe (jeżeli uda mi się pomnożyć kapitał mojego ojca, potem moje dzieci pomnożą mój i tak jeszcze z 10 pokoleń to może coś z tego będzie kiedyś) myślę, że w takiej scenerii, w takim "image'u" czułbym się po prostu komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 kto tu wygląda świetnie na tych zdjęciach? Nie dość, że przechooojowej maści te zdjęcia(bez grama zmysłu estetycznego, no kurfa w castoramie lepiej szlifierki promują) to w dodatku starsi ludzie ubierają się jak hipsterzy robiąc z siebie pośmiewisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 wybacz M, ale nie traktuję Ciebie za bardzo jako wsparcia w kwestiach estetycznych. Jak będę chciał poczytać o tym że ja i moje życie jest bez sensu wtedy poproszę Cię o pomoc. starsi ludzie ubierają się jak hipsterzy robiąc z siebie pośmiewisko. o czym my rozmawiamy w ogóle.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (pipi)a, ta kurtka tego lowelasika z grzywką to już w ogóle zayebista. Próchnik to drogi sklep? Jakoś nigdy nie zwracałem na niego uwagi. Nawet nie kojarzę, gdzie go widziałem ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ten pol-plaszczyk u starszego pana i brazowe, skorzane buty u mlodego wypas. Uwielbiam taki kroj butow, jak bede w Polsce to zadobede sobie je napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ło ta kurtka po prawej super faktycznie. A co do historycznych kolekcji, to marka Bytom wprowadziła kolekcję inspirowaną Markiem Hłaską: http://www.bytom.com.pl/the-culture-icons-90-k A w niedalekiej przyszłości zrobi ubrania Zbyszka Cybulskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi