Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

A myślicie, że ciemno granatowy garnitur będzie uniwersalny, i na oficjalne okazje i na luźniejsze wieczorne przyjęcia?

Myślałem też o grafitowym i czarnym z delikatnym połyskiem.

Edytowane przez Hrubaz

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Granatowy jest najbardziej uniwersalny. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1405538737267_kanye-west-gq-magazine-sep
1405538737274_kanye-west-gq-magazine-sep

1405633047053_kanye-west-gq-magazine-sep

1405633047061_kanye-west-gq-magazine-sep

1405633047051_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737273_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737271_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737270_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737269_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737274_kanye-west-gq-magazine-sep

Dla mnie super.

Opublikowano

Ten kanye to jakimś karłem jest??

edit: sprawdziłem 5'7-5'8 czyli karzeł.

Edytowane przez przypot

Opublikowano
  W dniu 21.07.2014 o 14:12, Rozi napisał(a):

1405633047061_kanye-west-gq-magazine-sep

1405538737269_kanye-west-gq-magazine-sep

to wygląda jak kaftan z psychiatryka. 

Opublikowano

Myślę, że Airmaxy poprawiłyby wygląd tego fita.

Opublikowano

Skorzane spodnie i jadra, to nie jest dobry pomysl w takie upaly Rozaljuszu.

Opublikowano

Poza ostatnim zdjeciem to jakis koszmar :(

Opublikowano

Mam dokładnie takie same timbosy jak Kanye, szaleństwo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem z butami, może ktoś coś pomoże.

W butach do trenowania mam dość twardy i sztywny przód, nie są za małe, z przodu mam minimalny luz. Problem polega na tym, że jak przenoszę ciężar stopy na przód to boli mnie duży palec, przy paznokciu, po wewnętrznej stronie. Wiecie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Chyba ciezko coz zaradzic z butami, to nie sweterek, ktory mozna zaniesc do krawcowej. Jesli to buty skorzane to nadzieja w tym, że się rozchodzą. Ja tak mialem w obecnej parze skorzanych polbutow i problem znikł.

Opublikowano

To buty do kosza, Nike Kobe 8, więc takie tworzywo sztuczne bardziej. Na początek spróbuję podłożyć coś pod palce z przodu, bo duży palec mam dość płaski, a przód tych butów jest dość czubiasty.

Opublikowano

Włóż watę może.

Opublikowano

No to w sumie też nie jest głupi pomysł, popróbuję coś, dzięki ;)

Opublikowano

Może mają wąskie noski..? Są preparaty "relaksujące" skórzane obuwie. Psykasz to do środka i nosisz jakiś czas - skóra (ta na bucie) mięknie i łatwiej dopasowuje się do stopy.

Opublikowano

Może na ciepło się poluzują. Niektóre buty kolarskie wkłada się do piekarnika, żeby zmiękły a potem dopasowuje się do stopy, żeby były jak rękawiczka (to nie domowy sposób, tak są produkowane). 

Oczywiście z twoimi laczkami nie polecam.

Opublikowano

Nie próbowałbym, biorąc pod uwagę, że dziś wielkie koncerny jak Nike produkują buty tak, żeby wytrzymały sezon. Rozkleją się pod wpływem ciepła. Kiedyś kupowałem buty do kosza, grałem na hali cały sezon, a potem jeszcze na asfalcie, a jeszcze potem robiłem w nich w ogrodzie, czy na działce. Dziś kumple często zwracają buty na reklamację po miesiącu użytkowania. O ironio, buty do kosza znacznie podrożały w ostatnich latach.

Póki co, wsadziłem grubszą wkładkę, wieczorem sprawdzę, czy coś dało ;)

Opublikowano

O, myślałem, że te buty są nie do zajechania. Miałem kiedyś NIke Dart do biegania, ale uzywałem do łażenia z psem, na ryby, do pracy, wszędzie gdzie dostawały w tyłek ( kurz, woda). Niezliczenie wiele razy je suszyłem, były uwalone błotem, potem woda i znowu na kaloryfer. Wytrzymały chyba cztery lata aż je zostawiłem na biwaku bo nie chciało mi sie ich taszczyć do domu. Były niezniszczalne. 

Wnioskuję, że dziś juz tak ich nie robią..?