Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Chcesz to ci taki nozyczkami zrobie, za polowe ceny.

Opublikowano

Wieksze szanse na przezycie udajac martwego z takim swetrem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klasyczny TV Fold z białej poszetki jak najbardziej pasuje na studniówkę, prawda? Chciałem użyć innej, jakiejś wzorzystej, ale chyba na taką okazję warto klasycznie.

Opublikowano

To też można dopasować do koloru sukni partnerki, ale biała zawsze pasuje.

Opublikowano

Niestety krupek, dopasowywanie meskich dodatkow (krawat, poszetka etc.) pod kolor sukienki partnerki to kamieni kupa.

Opublikowano

Zależy od okazji, na studniówce jest jak najbardziej ok.

Opublikowano

No nie jest, bo stuleja mocno.

Opublikowano

No lepiej Hammerem jak syn sołtysa pojechać, faktycznie.

Opublikowano

Limuzyna hammerem. xD

Ale z ta poszetka zjebales. Poszetke dobiera sie do koszuli. A jak bedziesz mial poszetke w tym samym stylu co krawat to wlasnie podpisales na siebie kare smierci za brak gustu.

Opublikowano

co do obierania do partnerki elementów na studniówke to 

To nie jest turniej tańca towarzyskiego ani zjazd bliźniąt. Oboje powinniście być eleganccy, ale na swój własny sposób. Krawat partnera należy dopasować do garnituru, koszuli i jego indywidualnego stylu, a nie Twojej kreacji. Co z tego, że zainwestował w najlepszy garnitur, idealnie dopasowane buty i najwyższej jakości koszulę, skoro całość uzupełni różowym, zielonym albo neonowym krawatem?

Opublikowano

No dobra, ale przesady, mówiłem tu o krawacie pod kolor damskiej kreacji w kolorze niebieskim lub jakimś podobnym. Zacznijmy od tego, że już lepiej iść samemu niż z partnerką w różowej, albo neonowej sukience.

Opublikowano

Krupek dobieranie wlasnych dodatkow pod kolor kreacji partnerki to faux-pas. Tak jak noszenie krawata na gumke, wiazanej na trwale muchy czy butow z kwadratowym noskiem. Dla kazdej z tych sytuacji mozna znalezc usprawiedliwienie bo "nie umiem wiazac krawata, muchy czy mam szeroka stope" nie zmienia to faktu, ze wyglada to malo estetycznie.

Deal with it.

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Siara krytykujący czyjeś obuwie, oh snap!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Garnitury, ktoś nosi? Latem szykuje mi się impreza weselna i zacząłem się już rozglądać za garniakami. Budżet mam ograniczony, więc propozycje za 2k odpadają. Przymierzam się do tego, podobno chwalona marka.

http://eu.suitsupply.com/de/suits/napoli-blau-uni/P4271.html?cgid=Suits&srule=PriceAsc

Opublikowano

To jeden z garniturow ktory wisi w mojej szafie:D . Kolor jest troche ciemniejszy niz na grafice pogladowej. Rozmiarowka jest zanizona. Jeden numer w gore to absolutne minimum. Jezeli Cie to interesuje moge wrzucic jego zdjecia w sobote lub niedziele. 

Obsluga klienta znakomita. Musisz sie tylko mentalnie przygotowac na wysokie prawdopodobienstwo 1 krotnego odsylania. Zwykle nawet po wzietej uprzednio poprawce garnitur po zalozeniu jest za maly. 

Nosilem go kilka razy. Dobrze znosi pralnie chemiczne.

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Problemu z wysyłką raczej nie będzie bo aktualnie przebywam w DE to się skocze do salonu na przymiarkę. Zdjęcia możesz podrzucić.

Edytowane przez Czappi