Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

Ja jakbym mógł, to chodziłbym non stop w garniturach. Kiedyś to spełnię, wierzę.

No raczej jako historyk będziesz wzbudzał szacunek w gimnazjum. 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Ja jakbym mógł, to chodziłbym non stop w garniturach. Kiedyś to spełnię, wierzę.

Fedorę też byś nosił?

635827265538479918-1989895118_fedora%20c

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

kupowac garnitur, ktorego nawet w tych mocno wyretuszowanych zdjeciach nie widac. nawet nie wiedzialbym jaki to jest odcien tkaniny. przeciez tam jest wszystko doklejone, zwlaszcza rece i glowa. xD

Opublikowano

może przyzwyczaiłeś się do noszenia rurek więc teraz spodnie od graniaka są dla ciebie jak worki na kartofle.

o suitsupply słyszałem same pozytywne opinie

Opublikowano

bądź extrawagancki idź w rurkach i marynarce

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Były już chyba Air Force, czy dam Dunki z Mario, Spider-manem i czymś tam jeszcze.

Opublikowano

Zrobią to w jakimś normalnym kolorze (czarnym, albo szarym) i biorę.

nie zrobią

Opublikowano

Vansy to ja nosiłem zanim jeszcze powstały gimnazja ekolego Siara. Wypraszam sobie określenie "gimbobambosze"!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakaś koszula z przewiewnego materiału z podwiniętymi rękawami, spodnie i buty. Ewentualnie góra ta sama, spodenki i boat shoes albo mokasyny. No chyba, że jesteś chrzestnym, to w garniaku się musisz pomęczyć.

Opublikowano

Rozi dobrze mówi tylko pamietaj podwinięte rękawy nie koszula z krótkmi rękawami xD

Opublikowano

Ucinałbym łapy za koszule z krótkimi rękawami

Opublikowano

No fajne laski a to po lewej lepsza.