Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Nie wiem dlaczego mam się  podniecać pokazami takich sklepów jak HM, przecież oni robią setki lub tysiące różnych szmat co roku.

Opublikowano

Wiekszosc fitow slaba jak nie wiem ale niebieski garniak za(pipi)isty.

Opublikowano
  • Autor

coz, nawet nei wiedzialem ,ze cos takiego istnieje...

bedac przy okazji w Empiku obczaje

Opublikowano

"Męska kosmetyczka robi się coraz większa a wybór staje się coraz trudniejszy. Dla ułatwienia, spośród wielu pielęgnacyjnych nowości wybieramy te najciekawsze."

ja ku.rwa podziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:angry2:  Dzisiaj byłem w galerii kupić płaszcz i jakieś buty zimowe. Nic nie było. W Reserved w ogóle nie było kurtek, niczego, a w HM wystawili jakieś wiosenne szmaty. Poszedłem do Zary, ale tam wiadomo, płaszcze za 800 zł, to podziękowałem, bo na te 2 miesiące to mi się nie opłaca, mam jeszcze jesienny płaszcz z HM, który zacznę nosić może od lutego. A co do butów to w HM były tylko sneakersy(!!!), tylko  zarze były ze dwa modele jakichś bootów, ale chu.jowe, podobnie w Reserved.   <_< W ogóle kiedy przeceny i czy wystawią jeszcze zimowe płaszcze w jakimś HM?

Edytowane przez iJames

Opublikowano
  • Autor

w Toruniu przeceny zaczely sie bodajze od tamtego tyg. na pcozatku ...... na plaszcze bym juz nie liczyl

Opublikowano

Ja pie.rdolę. Dobra, czekam na przeceny, pójdę jeszcze raz za jakieś 1 lub tygodnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skóra, fura i komóra.

A tak poważnie to jakieś ciemne lekko trampkowe buciki, ciemno niebieskie/granatowe raczej węższe niż szersze i lekko powycierane ew. z niewielkimi "dziurami" jeansy, skórzany pasek, jasno niebieska taliowana koszula (nie zaportkowana) lub ciemny sweter na guziki (ten taki z wyciętą klatą - nie wiem jak się to zwie) z jasnym longsleeve pod spodem, na to ciemna brązowa, o modnym kroju skóra i jest good.

ew. jakieś dodatki: zegarek, apaszka, okulary, kapelusz/czapka.

Edytowane przez krzychu_419

Opublikowano

Rozmowa Kwalfikacyjna, szara koszula + ciemny krawat a do tego niebieskie czy brazowe spodnie, może jednak kupic biala koszule?

Opublikowano
  • Autor

tak

tylko nie taka na wesele, raczej kroju slim, krawat tez moglby byc waski/prosty, nie zapomnij o pasku (kolor butów) -> no chyba ze adidasy jakies, ale nie radzilbym :P

Edytowane przez banny

Opublikowano

wąski krawat, szara koszula - ok! Ale brazowe czy niebieskie spodnie? No i mam wybor glany/adidasy .... nie zdąże pojechać do siebie po eleganckie buty

Opublikowano

(pipi) poganiacza bydła...... :potter: A tak serio biurowa, w dosyć duzej firmie. (I (pipi) nie sprzątanie biur) :P

Opublikowano

No to jak pójdziesz w adidasach albo glanach to na bank cię przyjmą.

Opublikowano

No i mam wybor glany/adidasy ....

:teehee:

I z jakiego materiału te niebieskie i brązowe spodnie? Niebieskie jeansy i brązowe sztruksy? :thumbsup:

Opublikowano

Jak Ci bardzo zależy to ewentualnie możesz buty i spodnie kupić w Reserved tanio.