Wygnaniec 1 675 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Napisalem projektancik, a nie projektant. Ktos te ciuchy musi projektowac i lansowac. Wiadomo ze jest to tylko trend, trend w MODZIE niestety. Zreszta nie ma jednego modnego stylu na caly swiat, wiec mowienie o tym ze to jest modne, a tamto juz nie zalezy glownie od regionu w jakim sie znajdujemy. To co jest modne np. w usa nie bedzie modne w polsce, lub bedzie ale w przyszlosci. W kazdym badz razie jak patrze w tv na niektore kreacje "mistrzow" to nie sadze zeby rozsadna kobieta wyszla w czyms takim na swiatlo dzienne ;/ Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Bardzo fajna jest nowa kolekcja Pepe Jeans na modłę Andy Warhola: http://www.pepejeans.com/campaign/ To już jest w Polsce? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 lutego 2009 Autor Opublikowano 24 lutego 2009 Widziałem spodnie srebrne na allegro Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Z tej kolekcji ? Mnie zalezy na skompletowaniu góry, bo właśnie niedawno kupiłem dżinsy w Pepe. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 lutego 2009 Autor Opublikowano 24 lutego 2009 Hm, chodzi o ta kolekcje z zakladk 'andy warhol' ? przejrzalem i to chyba były spodnie, które sa na obrazku 12 (kolo w loczkach) 199 zł chyba czy jakoś tak Całkiem fajna, koszulki fajne spodnie w banany też dobre *lukasz, btw, a wiesz co oznacza z podwijaniem rękawów tee'sów oraz czasem spodni?? ma to jakies znaczenie symboliczne? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Hm, chodzi o ta kolekcje z zakladk 'andy warhol' ? przejrzalem i to chyba były spodnie, które sa na obrazku 12 (kolo w loczkach) 199 zł chyba czy jakoś tak Całkiem fajna, koszulki fajne spodnie w banany też dobre *lukasz, btw, a wiesz co oznacza z podwijaniem rękawów tee'sów oraz czasem spodni?? ma to jakies znaczenie symboliczne? Nie wiem, ale wygląda fajnie Być może niedługo przejadę się do butiku Pepe i zobacze co tam w trawie piszczy. Jakbys cos na allegro wychaczyl to daj znać. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 ^ To ja odpowiem. Podwijanie nogawki wywodzi sie z kultury gangów. Folks, którzy stworzyli koalicje z Crips, nosili sie na niebiesko, a ich wrogowie na czerwono. W więzieniach gdzie wszyscy musieli chodzić na pomarańczowo, Folks podwijali prawą nogawke żeby "wyróżnić" sie w szarym tłumie. Podwijając prawą nogawke manifestujesz wszystkim, że nie jesteś zielony jeżeli chodzi o czarną robote, nie lubisz brązowych i nie jesteś tak naprawde biały. Podwijając lewą nogawke natomiast pokazujesz że jesteś rowerzystą, a w ten sposób zapobiegasz wkręceniu spodni w łańcuch. Rękawy od t-shirtów podwijają cwele. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 marca 2009 Autor Opublikowano 1 marca 2009 z tymi rekawami od teesow to nei wierze ;] jakies dowody? ;]]]] Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 marca 2009 Autor Opublikowano 1 marca 2009 hahahha, tak to wiesz, zaden dowod jak dla mnie ;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 w filmach wojenych zauwazylem ze rekawy podwijali po to zeby trzymac tam fajki tak jak ten koles, ale fakt wyglada na takiego kochasia z pod c(w)eli Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 El becetol wyluzuj trochę. To, że murzyni jeszcze nie podwijają rękawów w koszulkach to jeszcze nie znaczy, że jeśli ktoś podwija to jest cwelem. Co do kolekcji Pepe Jeans Andy Warhol to mam TeeS ze słynnym bananem z okładki debiutanckiej płyty VU i to jest piękne Rzeczy do kupienia w Galerii Mokotów w WWA. Bardzo fajne koszulki. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 El becetol wyluzuj trochę. To, że murzyni jeszcze nie podwijają rękawów w koszulkach to jeszcze nie znaczy, że jeśli ktoś podwija to jest cwelem. Co do kolekcji Pepe Jeans Andy Warhol to mam TeeS ze słynnym bananem z okładki debiutanckiej płyty VU i to jest piękne Rzeczy do kupienia w Galerii Mokotów w WWA. Bardzo fajne koszulki. Dużo kosztują? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Podwijając lewą nogawke natomiast pokazujesz że jesteś rowerzystą, a w ten sposób zapobiegasz wkręceniu spodni w łańcuch. Łańcuch jest po prawej stronie. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 eee... hmm. No ok, masz racje. Teraz to już nie wiem czemu ma służyć podwijanie lewej nogawki. Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Podwijanie jednej nogawki( np lewej) jest bardzo "gangsta" i kiedys byl to chwilowy bujacki trend wsrod real playa powaznie, pograjcie sobie w Def Jam: Fight For New York, macie tam takie opcje wsrod doboru stylizacji spodni. Przynajmniej tak mi sie wydaje... Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 marca 2009 Autor Opublikowano 1 marca 2009 ale dokladnie mi chodzi o rekawy, spodnie to tak przy okazji Cytuj
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ja tez kiedys slyszalem ze ktoras nogawka podwinieta na ulicy to znaczy diler cracku, ale to nie jest sprawdzone info Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Zakladanie pod cardigan tiszertu z nadrukiem jest wiesniackie, czy nie? Co sadzicie? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 marca 2009 Autor Opublikowano 2 marca 2009 zalezy jaki nadruk ja bym tego unikal, ale czasem moze byc Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 zalezy jaki nadruk ja bym tego unikal, ale czasem moze byc dokładnie, wszystko zależy jaki to będzie nadruk. jakiś prosty, minimalistyczny czy po prostu logo fimy - okej, ale coś bardziej ekstrawaganckiego już niekoniecznie Cytuj
wielad 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) ale uwazam juz ze zakladanie tissa z duzym widocznym nadrukiem pod marynarke casualowa lub sportowa czasem wyglada fajnie, czesto wojewodzki to praktykuje. Edytowane 2 marca 2009 przez wielad Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 eee... hmm. No ok, masz racje. Teraz to już nie wiem czemu ma służyć podwijanie lewej nogawki. Tak mi się skojarzyło: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi