Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka znow kamizelka? :)

chodzi ci o taki stroj?

nCCif.jpg

to sobie nos pasek.

do garnituru nie polecam.

Opublikowano (edytowane)

krawat zawsze powinien konczyc sie tam, gdzie zaczynaja sie spodnie. nie musisz zakrywac dolnej czesci krawata kamizelka. czy taka odpowiedz cie satysfakcjonuje?

e: kamizelka nie moze byc dluzsza od marynarki btw. ;>

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Maus, coś Ty sobie ubzdurał z tym paskiem? :) Właśnie chodzenie w garniaku bez paska jest słabe.

ahaok. :)

Opublikowano

Maus, coś Ty sobie ubzdurał z tym paskiem? :) Właśnie chodzenie w garniaku bez paska jest słabe.

popieram. 

tylko ciemny gajer, ciemny krawat, bez kamizelki, marynarka rozpieta, spodnie z paskiem. 

Opublikowano

moze byc widoczny, tak jak na zdjeciu. w garniturze i tak nie bedzie widac przez marynarke.

Opublikowano

A co forumowe szafiarki powiedzą o moim ficie na wesele. Może być? Pewnie nie, bo pasek mam, ale to dlatego, że spodnie za duże :(

IMG_1530.JPG

Koszula jest w kratkę, wygląda tak:

IMG_1528.JPG

Marynarka też:

IMG_1529.JPG

Opublikowano (edytowane)

Ej Panowie bez kitu, siedzę sobie z dzieckiem w szpitalu i właśnie przyjęli nowego małego pacjenta na salę. Przyjechał z ojcem, a ojciec to wojak jak sie patrzy. W trybie natychmiastowym mógłby wyskoczyć przez szpitalne okno i rozpocząć polowanie na niedźwiedzie. Ma chyba z 600 kieszeni, cały w moro, ma czapkę i skórzaną torbę oraz ciężkie buty. Pikanterii dodaje fakt, ze jest na polu ze 30 stopni a jakoś zapomnieli założyć klimę w szpitalu.

A Wy tu o wyższości paska nad jego brakiem rozmawiacie :D

Edit: mate ja poszedłem w stronę jednak nowoczesnej mody, ja korzystam z paska. Jest bardzo praktyczny, szczególnie kiedy garnitur jest Twoim strojem codziennym. W przeciwnym razie musiałbym mieć wiele kompletów w zależności jaki mam rozmiar brzucha w danym momencie a nie mam niestety całej szafy garniturow (mam 3 pełne komplety) Jeżeli chodzi o krój to tez noszę garnitury raczej nowocześniejsze, biznesowe gdzie już nawet miejsca na szelki nie ma. Maus wspomnial o modzie jako o przywiązaniu do tradycji i stylu angielskiego (to go inspiruje) i tam pasek jest raczej nie miłe widziany. Ja w pasku nic złego nie widzę, ładny pasek z butami to super rzecz

Edytowane przez waldusthecyc