szaden 228 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 @M miał na myśli wtapianie się w szarą masę, które jest ułatwione dzięki takiemu "płaszczykowi". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 może michałowi chodziło o COLOR BLOCKING Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 @M miał na myśli wtapianie się w szarą masę, które jest ułatwione dzięki takiemu "płaszczykowi". Ja wiem o co mu chodziło, ale nie rozumiem dlaczego pomyślał, że zależy mi na wyróżnianiu się w jakikolwiek sposób skoro milion razy chyba już pisałem tu, że mam to centralnie w (pipi)e Jak dla mnie w takim płaszczu może sobie chodzić każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jesli ktos musi sie wyrozniac z tlumu za pomoca pstrokatych kolorow to naprawde musi miec problemy Inna sprawa,ze teraz jest taka tendencja i idac przez miasto widzi sie dziesiatki indywidualistow ubierajacych sie w pstrokate sweterki i czapki, a mlody, dobrze uczesany czlowiek w eleganckim ubiorze to dopiero prawdziwa sensacja. Lucuś bardzo ładnie, że juz nie kolegujesz sie z Teduniem. Brak wspolnych wypadow na kebaby, ewidentnie sluzy Twojej tuszy ( szczerze gratuluje), teraz jeszcze swiadomie rezygnujesz z noszenia jego ciuchow to juz w ogole wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Jest duża różnica pomiędzy eleganckim ubiorem, a ubieraniem się tylko w szarobure ciuchy Na polskich ulicach jesienią i zimą króluje czarny i szary, taka prawda. Ja staram się ubierać trochę bardziej kolorowo, ale nie z przesadą prowadzącą do fitu klauna. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Lucuś bardzo ładnie, że juz nie kolegujesz sie z Teduniem. Brak wspolnych wypadow na kebaby, ewidentnie sluzy Twojej tuszy ( szczerze gratuluje), teraz jeszcze swiadomie rezygnujesz z noszenia jego ciuchow to juz w ogole wypas. Ale nie rezygnuję z noszenia jego ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dobra ziomy, ważę 30kg mniej to i można poszerzyć garderobę o ciuszki, w których do tej pory wyglądałbym gorzej niż źle Na początek chciałem sobie sprawić takie coś: Tzn niekoniecznie dokładnie taki, ale wiecie o co chodzi. No i odwiedziłem kilka sklepów i w sumie byłem zaskoczony cenami - czy za taki płaszczyk naprawdę trzeba zapłacić minimum ~300-400zł? Lucek lubię Cię bardzo, dlatego nie kupuj. Ty, ja, Siara, kazdy z naszą postura wyglądałbym w tym słabo, jesteśmy mimo niskiej wagi zbyt "duzi" i grubokościści. to jest bajka dla czorta i ludzi drobnej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Panowie, gdzie się udać po zimowe buty? Muszą być w miarę eleganckie. oczywiście nie do przesady. Mile widziane na obcasie. Ostatnio byłem w ECCO i spodobał mi się tylko jeden model, nie mieli niestety mojego rozmiaru (46/47). No i cenowo dosyć sporawo to wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Moda zmierza w złym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Koszulkę brałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 W zestawie tylko z kapeluszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 W sumie jakby zdjął amiszowy kapelutek to byłoby nawet okej Cytuj Odnośnik do komentarza
Jinmin 10 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Poza kapeluszem i kurtala reszta na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zara upodobała sobie takie wzorzyste kurtki i bluzy. Może w krajach południowych jest to normalne, ale na Polakach wygląda śmiesznie IMO. W dziedzinie mody męskiej i tak króluje: Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 hipster w drodze do posredniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Woda w piwnicy Dobra ziomy, ważę 30kg mniej to i można poszerzyć garderobę o ciuszki, w których do tej pory wyglądałbym gorzej niż źle Na początek chciałem sobie sprawić takie coś:Tzn niekoniecznie dokładnie taki, ale wiecie o co chodzi. No i odwiedziłem kilka sklepów i w sumie byłem zaskoczony cenami - czy za taki płaszczyk naprawdę trzeba zapłacić minimum ~300-400zł? Lucek lubię Cię bardzo, dlatego nie kupuj. Ty, ja, Siara, kazdy z naszą postura wyglądałbym w tym słabo, jesteśmy mimo niskiej wagi zbyt "duzi" i grubokościści. to jest bajka dla czorta i ludzi drobnej budowy. Pamietam jak ostatnio chcialem kupic grubszy sweter na zime, niestety akurat trafilem do sklepu, gdzie królował dżapan-stajl. Mierzyłem xl i xxl, a i tak odznaczaly mi sie suty * tak byly obcisle *nie, nie mam sutów jak wentyle w STARze Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moda zmierza w złym kierunku... Za(pipi)iste buty, spodnie też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No buty i spodnie raczej normalne. Bardziej chodziło mi o to na głowie i tę bluzę (?) , czy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nie znasz sie na modzie, chamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mam pytanie. Znacie jakiś fajny sklep Internetowy w stylu toys for boys ale z gadżetami lepszej jakości, poważniejszymi np jakieś papierośnice, scyzoryki, akcesoria alkoholowe, skórzana galanteria, układanki logiczne itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Natknąłem się dziś w Internecie na polską firmę handlującą drogimi (a jak na polskie standardy bardzo drogimi) ubraniami. Oczywiście są to ciuchy przez nich wyprodukowane. Co o nich sądzicie? IMO bez szału, a ceny z kosmosu. Jednak podobno na zachodzie ludzie od nich kupują. Ja jakoś nigdy o nich nie słyszałem. Link: http://www.uclothing.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) 100 euro za koszulkę z prasowanką. 270 euro za szare dresy z bazaru. SERIO ?! Nie od dziś wiadomo, że ogół publiki z krajów "zachodnich" to banda nic nie wartych, nastawionych na żarłoczną konsumpcję idiotów z ogromnym kompleksem niższości i skłonnością do brania udziału w pierwszym, lepszym wyścigu szczurów. Fakt, że kupują tak marne szmaty za taką kasę zdaje się moją opinię potwierdzać. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 zdjęcie w glanach - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 kupują, bo drogie. dobry pomysł na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Widziałem kiedyś te stronę, ale byłem przekonany, że to dla jaj, czy coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi