Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ja xD to juz Paprockibrzozowski sprzedają swoje ciuchy za mniej 30 Funtów za koszulkę xD
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Patrzylem na pokazy na 2014 rok i trafilem na takie zdjecie: To sie nazywa 6 slonce. Ja nie wiem co oni pala, ale tez chce troche.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Maus, nie spodziewałem się tego po osobie, która jest twórcą, albo nawet artystą (bo tak odbieram fotografię na poważnie). Powinieneś wiedzieć, że pokazy mody są rózne - te bardziej nastawione na to, co da się nosić i te, które są wizją artystyczną, a same kreacje to raczej dzieła sztuki, które praktyczne być nie muszą. Pracując z aparatem robisz tylko zdjęcia do paszportu..? ...wstyd Edytowane 5 stycznia 201411 l przez Siara_iwj
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Zeby sie wybielic wsadze dupe do zoltej farby, zrobie zdjecie i nazwe 7 slonce. Czy wtedy mi wybaczysz?
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Zeby sie wybielic wsadze dupe do zoltej farby, zrobie zdjecie i nazwe 7 slonce. Czy wtedy mi wybaczysz? Wkleisz na foruma i będę kontent.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Dla was wszystko panowie, nie ma problemu. http://youtu.be/4DjAraDpTd4
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Też noszę termoaktywne, polecam. Wstyd związany z noszeniem kalesonów powinien się kończyć w okolicach gimnazjum.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Zależy kiedy je nosi, kolega w gimnazjum założył je w kwietniu, więc tak srednio to wyglądało, więc oczywiste iksdedede
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Zależy kiedy je nosi, kolega w gimnazjum założył je w kwietniu, więc tak srednio to wyglądało, więc oczywiste iksdedede Mój stary kiedyś do maja nosił
Opublikowano 6 lutego 201411 l od listopada 2013 garnitur założyłem tylko dwa razy. Najgorsze, że dość dobrze mi z tym, wygodnie. Czy powinienem czuć się winny?
Opublikowano 7 lutego 201411 l Co kto lubi, ja uwielbiam garnitury tylko, że nie mam okazji żeby je nosić nie pojde przeciez w garniaku do biedry po pyry
Opublikowano 8 lutego 201411 l To co Waldek, zamawiasz ze mną PLNY? dobra, ufam Ci. Liczę, że po wszystkim wyjdę ze sklepu, wpakuję siaty do bagażnika, cykniesz mi fotę i wyjdzie mniej więcej tak: