Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

Ja xD to juz Paprockibrzozowski sprzedają swoje ciuchy za mniej 30 Funtów za koszulkę xD

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Nie znacie sie, swietny garnitur.

Opublikowano

Coś jest nie tak z lewym rękawem na pierwszym zdjęciu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Patrzylem na pokazy na 2014 rok i trafilem na takie zdjecie:

DSC4383.jpg.2048x1566_q90.jpg

To sie nazywa 6 slonce. Ja nie wiem co oni pala, ale tez chce troche. :D

Opublikowano

Trzeba być mocno upośledzonym, żeby stworzyć takie coś jako odzież.

Opublikowano

Maus, nie spodziewałem się tego po osobie, która jest twórcą, albo nawet artystą (bo tak odbieram fotografię na poważnie). Powinieneś wiedzieć, że pokazy mody są rózne - te bardziej nastawione na to, co da się nosić i te, które są wizją artystyczną, a same kreacje to raczej dzieła sztuki, które praktyczne być nie muszą.

Pracując z aparatem robisz tylko zdjęcia do paszportu..?

...wstyd :(

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Zeby sie wybielic wsadze dupe do zoltej farby, zrobie zdjecie i nazwe 7 slonce. Czy wtedy mi wybaczysz? :(

Opublikowano

To będzie to zdjęcie z dedykacją dla mnie, o które prosiłem :)

Opublikowano

Zeby sie wybielic wsadze dupe do zoltej farby, zrobie zdjecie i nazwe 7 slonce. Czy wtedy mi wybaczysz? :(

Wkleisz na foruma i będę kontent.

Opublikowano

Dla was wszystko panowie, nie ma problemu.

http://youtu.be/4DjAraDpTd4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja noszę termoaktywne. Cenię sobie ciepło w nogi.

Opublikowano

Też noszę termoaktywne, polecam. Wstyd związany z noszeniem kalesonów powinien się kończyć w okolicach gimnazjum.

Opublikowano

Zależy kiedy je nosi, kolega w gimnazjum założył je w kwietniu, więc tak srednio to wyglądało, więc oczywiste iksdedede

Opublikowano

Kalesony tylko, kiedy przebywa się na zewnątrz powyżej godziny.

Opublikowano

Zależy kiedy je nosi, kolega w gimnazjum założył je w kwietniu, więc tak srednio to wyglądało, więc oczywiste iksdedede

Mój stary kiedyś do maja nosił :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

od listopada 2013 garnitur założyłem tylko dwa razy. Najgorsze, że dość dobrze mi z tym, wygodnie. Czy powinienem czuć się winny?

Opublikowano

To co Waldek, zamawiasz ze mną PLNY?

Opublikowano

Co kto lubi, ja uwielbiam garnitury tylko, że nie mam okazji żeby je nosić

nie pojde przeciez w garniaku do biedry po pyry

Opublikowano

To co Waldek, zamawiasz ze mną PLNY?

dobra, ufam Ci. Liczę, że po wszystkim wyjdę ze sklepu, wpakuję siaty do bagażnika, cykniesz mi fotę i wyjdzie mniej więcej tak:

kendrick_lamar__backseat_freestyle_by_za