Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzehoo
Opublikowano

Widziałem dzisiaj w autobusie modną gimnazjalistkę.

Miała na sobie płaszcz Toriego, te duże okulary Łukasza z Warszawy i dziwne buty, podobne do mokasynów. Zbyt pięknie to nie wyglądało.

Opublikowano

ROTFL. Jeżdżę tam od 5 lat i nie widziałam żadnego kolesia, który ma podwinięte spodnie O.O Latem noszą krótkie spodenki, a do tego białe skarpetki, ale nie wiem co Ci w białych skarpetkach przeszkadza. Podniecasz się, bo naoglądałeś się głupich filmików o vixie ? Czemu robisz takiego debila z siebie na tym forum ?

Opublikowano (edytowane)

gratuluje doboru klubow, i juz prostuje, nie wiesniackie brzeski ale jeszcze bardziej wisniacka laboca, podobno tam tak robili i ze to niby cos tam mialo znaczyc. i naucz sie czytac, napisalem "chyba" nie bylem pewien, poprostu ktos kiedy tak powiedzial i mi sie skojarzylo co nei znaczy ze tak jest. wyraznie napisane"kojarzy mi sie".

edit: a czy ja napisalem ze mi cos w bialych skarpetkach przeszkadza? widac te wixy na brzeskach mozg ci zeżarły.

Edytowane przez wielad
Opublikowano

I to mówi facet, który ubiera się jak typowy metrosexualista. Jak nie jesteś pewien, to nie wypowiadaj się na temat. Nie byłeś - nie widziałeś = nie komentuj. A jeśli w całym swoim życiu opierasz się na tym, co mówią inni, to gratuluje.

EOT.

Opublikowano

wlasnie po to sie wypowiadam na ten temat zeby dowiedziec sie czy to prawda, kiedys zaslyszalem taka opinie i chcialem sie dowiedziec wiecej, moze to prawda moze nie.

fakt eot bo to nie ma sensu ciagnac tematu podwijanych nogawek na wixach.

Gość el becetol
Opublikowano (edytowane)

Co to jest ten protektor brzeski?

Edit: Ok google juz mi odpowiedziało dając oficjalna strone klubu. Żeby było na temat - moda klubowa, z oficjalnej strony Protektora Brzeskiego:

DSCN5906.JPG

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Latem noszą krótkie spodenki

"krótkie spodenki"

Jest beka.

Edytowane przez el becetol
Opublikowano

Dobrze, że Ci kolesie nie zostali na basach dłużej niż 10 minut z powodu małego zainteresowania. ; ] Ale widzę elbecetol, że kluby to Ty znasz tylko ze zdjęć, skoro śmieszą Cię takie rozbieranki. ;d

Opublikowano

Omg, protector, serio nie macie gdzie jezdzic? :|

"siewka, jedziemy na protka jutro, mam fajne kółka"

A wracajac do tematu, jestem ciekawe co przyniesie wiosna, obstawiam, ze wysyp hipsterow :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta kolekcja Williamsona dla HM to tylko damska jest? Czy 23 kwietnia będzie coś dla mężczyzn ?