Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

a to nie o to chodzi w hip hopie? (pipi)a wiedziałem, bez pomocy Lucka nie dam rady :/

Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie :(

Opublikowano

Forumowi modnisie, koszula wyciagnieta ze spodni (jeansy) przejdzie? Czy musi byc w spodniach? Podpowiem ze koszula jest bardziej elegancka niz sportowa.

Opublikowano

Ani tak, ani tak nie przejdzie. 

Opublikowano

Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie :(

Udane spotkanie zatem. :D

schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule.

Opublikowano

Mówiąc zawsze, masz na myśli zawsze nosząc jeansy, rozumiem?

Opublikowano

Mowiac zawsze mam na mysli zawsze.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Udane spotkanie zatem. :D

schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule.

Bede pijany takze wypuszcze. Dzieki!!

Opublikowano

A no to poprawka się należy, bo nie tylko w kratę, ale również jednolite koszule, w dobrym guście, jest wpuścić w spodnie.

Opublikowano

Chyba że masz pasek w wyjątkowo podłym guście lub bojler, który w chwili rozluźnienia może zerwać się ze smyczy, wtedy warto rozważyć wypuszczenie koszulindy jakiego autoramentu by ona nie była.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłbym kurtkę ze skóry, ale żal mi smutnych zwierzaczków i skłaniałbym się nad sztuczną. Z drugiej strony na sztuczną to nawet gimbusa stać i co tu zrobić? Noszenie nie prawdziwej skóry jest nie teges czy ogólnie noszenie skóry jest nie teges ?:P Dizajnerzy mistrzowie mody forumowej wypowiedzcie się.

Opublikowano

Jak ładna, to może być i naturalna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się nadrukami na koszulki? Zależałoby mi na dobrej jakości nadruku i przyjemnych jakościowo materiałów.

Opublikowano

koszulki nosi się bez nadruków

Opublikowano

gimbus bez krztyny smaku

Opublikowano

Nazywasz sie Kalvin Clain? Jean Paul Gaultier? Jill Stuart? Waldusthecyc? Karl Lagerfield? Yves Saint Laurant? Nie? To chuj nas interesuje twoja opinia.

Opublikowano

Akurat ma rację. 

Opublikowano

Łohohohohohoho, chcę sobie zrobić ze trzy koszulki z motywami muzycznymi i może jedną z czymś z filmu. 

I będą super.

Tylko dajcie dobrych robiących je :(((

Opublikowano

Mnie to się wydawało, że T-shirt  - jako że jest elementem luźnego, nieformalnego ubioru - może przedstawiać dowolny wzór. Tyle lat w błędzie!

Opublikowano

Świszczypała przez taki szmat czasu! Co się stało to się nie odstanie, ale możesz odpokutować hołdowanie jarmarcznemu gustowi z nawiązką, lekką ręką pozbywając się stylistycznego niechlujstwa i uporządkować szafę pozostawiają skromne i powściągliwe tiszerty podkreślające oprawę twarzy i licujące z karnacją. Dobrze też, żeby były dobrego gatunku i krojem spasowały się z niedoskonałościami sylwetki.

Służę uprzejmie.

Edytowane przez trv

Opublikowano

Guwno też ręką w kiblu układasz, żeny schludnie i elegancko spłynęło?

Opublikowano

Waldusthecyc chodzi w koszulkach z nadrukami, więc zdanie jakiegoś randoma nie ma w tym momencie żadnego znaczenia.