Opublikowano 9 lutego 201411 l a to nie o to chodzi w hip hopie? (pipi)a wiedziałem, bez pomocy Lucka nie dam rady Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie
Opublikowano 12 lutego 201411 l Forumowi modnisie, koszula wyciagnieta ze spodni (jeansy) przejdzie? Czy musi byc w spodniach? Podpowiem ze koszula jest bardziej elegancka niz sportowa.
Opublikowano 12 lutego 201411 l Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie Udane spotkanie zatem. schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule.
Opublikowano 12 lutego 201411 l Mowiac zawsze mam na mysli zawsze. Edytowane 12 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 12 lutego 201411 l Założyłem w piątek garnitur na spotkanie i przedziurawilem sobie spodnie na d,upie Udane spotkanie zatem. schabek: moze byc wypuszczona jesli jest w krate, masz ladny sweterek lub kamizelke lub jestes pijany. ale raczej powinienes zawsze wpuszczac koszule. Bede pijany takze wypuszcze. Dzieki!!
Opublikowano 12 lutego 201411 l A no to poprawka się należy, bo nie tylko w kratę, ale również jednolite koszule, w dobrym guście, jest wpuścić w spodnie.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Chyba że masz pasek w wyjątkowo podłym guście lub bojler, który w chwili rozluźnienia może zerwać się ze smyczy, wtedy warto rozważyć wypuszczenie koszulindy jakiego autoramentu by ona nie była.
Opublikowano 15 marca 201411 l Kupiłbym kurtkę ze skóry, ale żal mi smutnych zwierzaczków i skłaniałbym się nad sztuczną. Z drugiej strony na sztuczną to nawet gimbusa stać i co tu zrobić? Noszenie nie prawdziwej skóry jest nie teges czy ogólnie noszenie skóry jest nie teges ? Dizajnerzy mistrzowie mody forumowej wypowiedzcie się.
Opublikowano 16 marca 201411 l Kurtka ze sztucznej skóry różni się od worka na śmieci tylko grubością.
Opublikowano 24 marca 201411 l Pany macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się nadrukami na koszulki? Zależałoby mi na dobrej jakości nadruku i przyjemnych jakościowo materiałów.
Opublikowano 25 marca 201411 l Nazywasz sie Kalvin Clain? Jean Paul Gaultier? Jill Stuart? Waldusthecyc? Karl Lagerfield? Yves Saint Laurant? Nie? To chuj nas interesuje twoja opinia.
Opublikowano 25 marca 201411 l Łohohohohohoho, chcę sobie zrobić ze trzy koszulki z motywami muzycznymi i może jedną z czymś z filmu. I będą super. Tylko dajcie dobrych robiących je ((
Opublikowano 25 marca 201411 l Mnie to się wydawało, że T-shirt - jako że jest elementem luźnego, nieformalnego ubioru - może przedstawiać dowolny wzór. Tyle lat w błędzie!
Opublikowano 25 marca 201411 l Świszczypała przez taki szmat czasu! Co się stało to się nie odstanie, ale możesz odpokutować hołdowanie jarmarcznemu gustowi z nawiązką, lekką ręką pozbywając się stylistycznego niechlujstwa i uporządkować szafę pozostawiają skromne i powściągliwe tiszerty podkreślające oprawę twarzy i licujące z karnacją. Dobrze też, żeby były dobrego gatunku i krojem spasowały się z niedoskonałościami sylwetki. Służę uprzejmie. Edytowane 25 marca 201411 l przez trv
Opublikowano 26 marca 201411 l Waldusthecyc chodzi w koszulkach z nadrukami, więc zdanie jakiegoś randoma nie ma w tym momencie żadnego znaczenia.