Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

nie widziałam nigdzie konkretnie takiej, ale patent siatkowego dekoltu jest ostatnio dość popularny

tu masz w miarę podobne:
klik
klik  
klik 
ewentualnie może to być body w takim stylu :

2013-07-02-http%3A-www.shoptiques.com-pr 

plus rozkloszowana spódnica z grubszego materiału

Opublikowano

Zajebiste te sukienki są  :wub:

Opublikowano

Do twarzy by Ci w niej było w sumie, ale bez okularów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli tak, to koniecznie wrzuć fit

Opublikowano

no znalazła mi assassine, tyle mi wystarczyło.

potencjalna bliska koleżanka mi powiedziała, że jak jej znajdę sklep z tymi sukienkami to jeszcze dzisiaj się ze mną umówi, Nikki mi pomogła, wysłałem i się umówiłem. Jedziemy razem na wakacje.

Opublikowano

jak na razie jest okej. Przy takim tempie ślub w październiku a chrzciny w listopadzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

D12MgIi.jpg

Opublikowano

Ale bym spał.

Opublikowano

Sorry, ale Wy wszyscy guwno wiecie o modzie. Do garnituru powinno się nosić Jordany.

1535480_741573002574132_7906102140085899

Opublikowano

Ale bym spał.

Ja tez. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, gdzie prawdziwi dżentelmeni kupują garnitury? Chcę sobie kupić dobry garnitur i po raz pierwszy w życiu jestem skłonny wydać na niego więcej niż TYSIĄC złotych. Pomożecie?

Opublikowano

Jak masz tysiaka z hakiem w kieszeni, to nie masz czego szukać u krawca. Obczaj Vistulę, Próchnika, inne sieciówki z powiedzmy, że wyższej półki. Coś na pewno znajdziesz. Poproś o poradę Waldemara, na pewno pomoże. 

Opublikowano

W każdej z powyższych sieci Ci doradzą i pomogą dobrać coś na Twoją sylwetkę.

Opublikowano

moda8.jpg

Co wy na takie ciuszki? Jak dla mnie bomba, brakuje mi trochę masy i taki ubiór wydaje się być idealny dla takiego suchara jak ja.

Opublikowano

Ja teraz testuje Vistulę i narazie chwałę te ich slimfity. Fajna obsługa, kanapa i dużo luster z tylu sklepu w ramach przymierzalni, wszystko Ci przynoszą a fajne modele masz od 1200, za 1700 masz juz w tej wyższej serii.

Jeśli tam nie znajdziesz rozmiarówki (długość członków do masy ciała) to wtedy Prochnik - tam maja garniaki na dziwne osoby jak np ja.

Nie polecam w tym przedziale rządnych Bossów czy innych Armanich, bo za tą kasę tu jest tylko marka. Obecnie mam 3 garnitury Vistuli i 2 Próchnika i w moje gusta szczególnie trafiła kolekcja Vistuli, bo mają bardzo fajne, jaśniejsze materiały (wrzucałem moje wybory w Nabyłem...)