krupek 15 474 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zdarzają się wytrzymałe buty, to trochę loteria jest, ale trzeba też zwracać uwagę na różne rzeczy, np. czy szlufki szybko nie porwą sznurówek, albo czy buty są klejone, czy szyte w niektorych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak się odnosicie do noszenia koszuli (jednolitego koloru, w kratkę) wsadzonej w jeansy? Zawsze wydawało mi się, że to styl trochę dla wuefisty w dzień nauczyciela, a tu się okazuje, że nie do końca. Jak kupowałem białą koszulę w sklepie z garniturami babka mi mówiła, że ooo ta koszula fajna, bo i do jeansów można założyć. No to myślę sobie, że baba nie pyerdol, co ja farmer jestem? Jednak ostatnio widziałem w Logo i Playboyu typów, jeden miał białą koszulę wsadzoną w jeansy, a drugi fioletową. No to jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak ci się tak podoba, to noś. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To może, żeby uniknąć kolejnej wypowiedzi o podłożu menstruacyjnym, dodam, że pytam, aby poznać opinie innych, a nie żeby się wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Pomijając zaawansowane wymogi to najłatwiej będzie ogarnąć czy Twoja koszula jest mocno do garnituru czy nie. Ma usztywniany kołnierz, specjalne mankiety na spinki? Jeśli tak to do jeansów nie za bardzo, ale jeśli posiada casusalowy wygląd czyli ma np. kieszonkę na klacie, niestandardowy kołnierzyk to można spokojnie ją do jeansów ubrać, ale ciężko określić czy lepiej w spodniach czy na wierzchu, więc fajnie by było jakbyś zarzucił fotką, bo mówisz, że kupiłeś białą, a z jednolitymi kolorami bywa różnie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No to jest bardziej casualowa, bez mankietów na spinki. Konkretnie o nią mi nie chodziło, raczej ogół w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ogólnie to osobiście jak miałbym nosić jakąś koszule w kratkę (np. flanela), jeansową czy tam z bawełny to zdecydowanie na wierzchu, a jeśli chodzi o jakiś elegancki casual w kolorze np. białym lub niebieskim do jeansów to tylko w środek spodni i ubrałbym jeszcze sportową marynarkę. Tak bardziej lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak się odnosicie do noszenia koszuli (jednolitego koloru, w kratkę) wsadzonej w jeansy? Zawsze wydawało mi się, że to styl trochę dla wuefisty w dzień nauczyciela, a tu się okazuje, że nie do końca. Jak kupowałem białą koszulę w sklepie z garniturami babka mi mówiła, że ooo ta koszula fajna, bo i do jeansów można założyć. No to myślę sobie, że baba nie pyerdol, co ja farmer jestem? Jednak ostatnio widziałem w Logo i Playboyu typów, jeden miał białą koszulę wsadzoną w jeansy, a drugi fioletową. No to jak to jest? Moze Cie to przerazic ale dla czesci spoleczenstwa "koszula na wierzchu" (nie wetknieta w spodnie) to ten sam poziom co spodnie opuszczone do polowy ud. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Część społeczeństwa jest dziwna... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Koszula w spodniach wygląda dobrze. Ja najbardziej preferuje "jeansową" jest casual i wygląda ok na co dzień. Zresztą popatrz, Ryan Gosling taką nosi i dlatego Eva to jego żona Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) forum nerdów konsolowych to ostatnie miejsce na w internecie gdzie powinno się pytać o trendy w modzie. To co czasami ludzie wypisują powoduje raka oczu. Świadczy o tym chociażby post #891 tudzież post #860 Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Szejdj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Logika chyba nie jest twoją najmocniejsza stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) forum nerdów konsolowych to ostatnie miejsce na w internecie gdzie powinno się pytać o trendy w modzie. To co czasami ludzie wypisują powoduje raka oczu. Świadczy o tym chociażby post #891 Akurat shinian dobrze pisze. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 zależy o jakiej koszuli mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 forum nerdów konsolowych to ostatnie miejsce na w internecie gdzie powinno się pytać o trendy w modzie. To co czasami ludzie wypisują powoduje raka oczu. Świadczy o tym chociażby post #891 tudzież post #860 Nie mierz wszystkich swoją miarą, to że ktoś gra na konsoli to nie znaczy że nie potrafi sie ubrać. Na tej samej zasadzie można wywnioskować że gracz konsolowy to piętnastolatek z pryszczami w okularach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Siema sram57. Jak tam karta kredytowa, juz wszystko w porzadku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Tak wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Świetne ciuszki, akurat na 11 listopada się przydzadza. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Możemy zamówić jakoś wspólnie, będzie taniej za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Myślę, że ta pierwsza by dobrze Tokarowi fitowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No i obowiązkowa pozycja na tegoroczny marsz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Polska walcząca na ku.tasie. Rozi już drgawek dostał, jak w McD. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 http://www.jades24.com/pl/designer/adidas-x-yeezy-season_3/index.html Jerome co powijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi