Gość Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 http://www.jades24.com/pl/produkt/men/clothing_men/sweaters_men/adidas-x-yeezy-h-pulli-destroye/index.html 13 November Paris Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Mi sie bardzo podobaja. Sweter jednak cena mocarna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Chcesz to ci taki nozyczkami zrobie, za polowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 http://www.jades24.com/pl/produkt/men/clothing_men/sweaters_men/adidas-x-yeezy-h-pulli-destroye/index.html 13 November Paris Edition. To teraz wygląd a'la łajza bądź też menel to najnowszy krzyk mody? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wieksze szanse na przezycie udajac martwego z takim swetrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klasyczny TV Fold z białej poszetki jak najbardziej pasuje na studniówkę, prawda? Chciałem użyć innej, jakiejś wzorzystej, ale chyba na taką okazję warto klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To też można dopasować do koloru sukni partnerki, ale biała zawsze pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dopasować do koloru skukni partnerki to trochę pedalstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To trochę się nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Niestety krupek, dopasowywanie meskich dodatkow (krawat, poszetka etc.) pod kolor sukienki partnerki to kamieni kupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zależy od okazji, na studniówce jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 No nie jest, bo stuleja mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 No lepiej Hammerem jak syn sołtysa pojechać, faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Limuzyna hammerem. xD Ale z ta poszetka zjebales. Poszetke dobiera sie do koszuli. A jak bedziesz mial poszetke w tym samym stylu co krawat to wlasnie podpisales na siebie kare smierci za brak gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 co do obierania do partnerki elementów na studniówke to To nie jest turniej tańca towarzyskiego ani zjazd bliźniąt. Oboje powinniście być eleganccy, ale na swój własny sposób. Krawat partnera należy dopasować do garnituru, koszuli i jego indywidualnego stylu, a nie Twojej kreacji. Co z tego, że zainwestował w najlepszy garnitur, idealnie dopasowane buty i najwyższej jakości koszulę, skoro całość uzupełni różowym, zielonym albo neonowym krawatem? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 No dobra, ale przesady, mówiłem tu o krawacie pod kolor damskiej kreacji w kolorze niebieskim lub jakimś podobnym. Zacznijmy od tego, że już lepiej iść samemu niż z partnerką w różowej, albo neonowej sukience. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Krupek dobieranie wlasnych dodatkow pod kolor kreacji partnerki to faux-pas. Tak jak noszenie krawata na gumke, wiazanej na trwale muchy czy butow z kwadratowym noskiem. Dla kazdej z tych sytuacji mozna znalezc usprawiedliwienie bo "nie umiem wiazac krawata, muchy czy mam szeroka stope" nie zmienia to faktu, ze wyglada to malo estetycznie. Deal with it. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez shinian Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 No te buty "kaczory" zawsze mnie bawią. Młodorolni często łażą w tym na potańcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Siara krytykujący czyjeś obuwie, oh snap! Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Widzisz shinian..? Ten rozi to jednak wie lepiej od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Czarne buty, szare spodnie. W jakim kolorze do tego sportowa marynarka? Ciemno szary? Czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Czarna, granatowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Garnitury, ktoś nosi? Latem szykuje mi się impreza weselna i zacząłem się już rozglądać za garniakami. Budżet mam ograniczony, więc propozycje za 2k odpadają. Przymierzam się do tego, podobno chwalona marka. http://eu.suitsupply.com/de/suits/napoli-blau-uni/P4271.html?cgid=Suits&srule=PriceAsc Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) To jeden z garniturow ktory wisi w mojej szafie:D . Kolor jest troche ciemniejszy niz na grafice pogladowej. Rozmiarowka jest zanizona. Jeden numer w gore to absolutne minimum. Jezeli Cie to interesuje moge wrzucic jego zdjecia w sobote lub niedziele. Obsluga klienta znakomita. Musisz sie tylko mentalnie przygotowac na wysokie prawdopodobienstwo 1 krotnego odsylania. Zwykle nawet po wzietej uprzednio poprawce garnitur po zalozeniu jest za maly. Nosilem go kilka razy. Dobrze znosi pralnie chemiczne. Edytowane 8 Marca 2016 przez shinian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Problemu z wysyłką raczej nie będzie bo aktualnie przebywam w DE to się skocze do salonu na przymiarkę. Zdjęcia możesz podrzucić. Edytowane 8 Marca 2016 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi