krupek 15 474 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Da radę jakoś ogarnąć zniżkę do Zalando? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 wiem za newsletter jest chyba -40zł do pierwszych zakupów, ale czy jest jakiś inny sposób? Może jakieś kupony z babskich pism? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 No coś w ten deseń właśnie szukam, ale te 4 dychy też nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nowa moda zagranico, hipstery w szlafrokach chodzą. Zdjęcie z dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 KUUUUURRRRRRRR.WWWWAAAAAAAAAA SZYKUJE MI SIE WESELICHO - nie moje ofcourse. Muszę kupić se garniak i buty, ja pier.dole, kasa zamiast na klocki, czy używki - pójdzie na jakiś ciuch:/ Nawet nie wiem, w jaki kolor celować. Doradźcie coś - raczej na necie nie będe zamawiał w ciemno, ale jakieś ciekawe marki możecie podać. U mnie w mieście jest np. taki sklep http://www.giacomo.pl/ PS. O widzę, na zalando jest coś niedrogiego i stylowego, myślę, że będzie mi pasowało: https://www.zalando.pl/opposuits-the-jag-garnitur-bezowy-op222a000-b11.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) W Twoim Stylu na kwiecień są kupony, między innymi do sklepów odzieżowych. Pewnie do Wólczanki, Lavarda, Próchnika. Warto się zainteresować, bo jeszcze jutro możesz się wybrać do sklepów, chociaż w Głogowie to chu.ja tam macie, prędzej do L-cy lub Lubina się przejedź. Kolor garniaka- granatowy albo szary. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez WiekszyZiemniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Też muszę kupić, celowałem w Suitsupply i nic nie mogę namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak ktos bedzie kupowal z zalando to mam kupon na -40zl za zakupy powyzej 200zl. To nie jest ten kupon za newsletter. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja bym bardzo chętnie przygarnął na priv, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jutro Ci podesle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 KUUUUURRRRRRRR.WWWWAAAAAAAAAA SZYKUJE MI SIE WESELICHO - nie moje ofcourse. Muszę kupić se garniak i buty, ja pier.dole, kasa zamiast na klocki, czy używki - pójdzie na jakiś ciuch:/ Nawet nie wiem, w jaki kolor celować. Doradźcie coś - raczej na necie nie będe zamawiał w ciemno, ale jakieś ciekawe marki możecie podać. U mnie w mieście jest np. taki sklep http://www.giacomo.pl/ PS. O widzę, na zalando jest coś niedrogiego i stylowego, myślę, że będzie mi pasowało: https://www.zalando.pl/opposuits-the-jag-garnitur-bezowy-op222a000-b11.html http://www.amazon.co.uk/Henbrandt-Daddy-Costume-Adults-Outfit/dp/B00KVF0IVU nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kurdę nie wiedziałem, że będzie taki problemem z dopasowaniem garnituru dla szczupłego, 188cm masterrace. Jeden w sklepie leżał idealnie, ale nie będę wydawał ~1400zł na garniak, który założę raz na ruski rok. Zamówiłem Suitsupply w rozmiarze 50, pewnie zły wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Na necie garniak zamówiłeś? Super. Przyjdzie za długi/krótki. Nie masz w mieście żadnych sklepów, żeby na miejscu zmierzyć? Zamawianie garniaków przez neta, jest tak samo ryzykowne, jak zamawianie prezerwatyw;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tak jak mówię, byłem dzisiaj na mieście i na nic się nie zdecydowałem. W stacjonarnym SuitSupply też byłem coś ogarnąć, ale nie mieli wszystkich rozmiarów na stanie. Zwroty/wymiany są darmowe więc niczego nie ryzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Garniak wczoraj zamówiony i dzisiaj już w domu, tempo ekspresowe trzeba przyznać. Jednak odrobinę za duży się wydaje, nie umiem się do takich spodni przyzwyczaić nosząc na co dzień wąskie dżinsy. Pewnie jak zamówię rozmiar mniej to rękawy będą za krótkie, odpuszczam Największy idiotyzm to brak możliwości kupna u nich marynarki i spodni w innych rozmiarach. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiaj dostalem paczke od listonosza a raczej zostawil mi w skrzynce. 109 euro Bardzo dobry material i wygodne. Za taka cene to jednak norma. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czekamy na zdjęcie całego fitu. Z soundtrackiem na dany dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dziś kupiłem garniak w kubenzie. Bo niby 30% z okazji otwarcia.... tiaa... Spodnie jakieś slim, marynarka z poduszkami (?), koszula jasna niebieska (pewnie będzie widać ślady potu po tańcach) - niby w promo 'gratis' za zeta, krawat tak samo za złotówkę, ale dodatkowo podliczyli mi poszetkę za 39,00 na paragonie, o czym nie była wcześniej mowa. Nawet baba nie spytała, czy to chcę. Ale całość i tak śmiesznie tania - bo cały komplet kupiłem za 639 zeta. Coś wydaje mi się tanio, no ale ok. I tak raz ubiorę i dalej wracam do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja jakbym mógł, to chodziłbym non stop w garniturach. Kiedyś to spełnię, wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja 1000 zł i (pipi) obesrane, gacie szerokie jak u klauna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To do krawcowej zanieś i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Szkoda fatygi, efektu dobrego i tak nie będzie. Dobrze, że można odesłać bezproblemowo i jeszcze kurier sam odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nawet mu shinian nie odpowiadaj, szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Bo zamawiasz garniaki na necie, zamiast przymierzyć na miejscu. Już Ci pisałem żebyś tak nie robił, a ty dalej swoje, to teraz cierp Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 co to za garniak jak spodnie szerokie, tylko slim fit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi