szejdj 2 804 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 mroku i jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ta po prawej pokazała benisa w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Radek lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ta po prawej pokazała benisa w internecie.A co to za informacje? Aż tak śledzisz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 potwierdzam, oglądałem top model na playerze XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Widziałem na pudelku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jak coś w sklepach Vans, są limitowane buty/ ciuchy z kolabo nintendo http://www.vans-shop.pl/group/nowosciniektóre wzory fajne, ale cena 140zł za t-shirt troche zaporowa, ale kto bogatemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Buty sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 vansy najchu,jowsze buty ever. mam jedne wysokie, to po dwóch latach nadal barwią skarpety, a zdejmować muszę je łomem. drugie, niskie też nie lepsze, nogi całe w odciskach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Znalazlem ciekawy sklep online ktory miesci sie w Niemczech, sprzedaja ciekawe ubrania. Takie rzeczy, to rzadkosc w sklepach EU Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 no super, a link? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 http://smjstyle.net Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Czego to ludzie nie wymyślą...https://m.rosegal.com/mens-t-shirts/burning-honeycomb-briquette-graphic-tee-7380438.html Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Mam taki zwyczaj, że nie reklamuję odzieży, więc kupuję tylko takie rzeczy, na których ledwo widać logo marki. No i lubię białe i czarne koszulki, w innych kolorach już nie chodzę, wszystkie są z małym, bądź ledwo widocznym logo na piersi, czy nawet z boku, wyjątkiem są koszulki, które mają naprawdę fajne, pomysłowe logo, ale to rzadkość. A i nie kupuję też koszulek z małym logo centralnie na środku klatki piersiowej, wygląda to co najmniej dziwnie. Dlaczego białe i czarne koszulki? Bo w białej się wygląda legancko, do wielu okazji można założyć, zamiast koszuli, a w czarnych się dobrze czuję, dobrze leżą. Wkurza mnie jak można tak zepsuć odzież z logo na całej bluzie, czy to z przodu, czy na plecach, albo jakimś kwadratem z logo naszytym na ramieniu. Lubię oryginalne rzeczy, bo zwykle są z lepszej jakości materiałów, więc wytrzymują dłużej, ale nie będę reklamował czyjeś odzieży, za co nikt mi nie płaci. Poza tym cenię prostotę i nie lubię się chwalić oryginalnymi rzeczami, logiem na całą klatę, dziwie się, że ludzie takie rzeczy kupują. Edytowane 10 Lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Po co kupować z logiem i się niby lansować lub kupować z logiem i go ukrywać albo szukając karło loga, żeby go ukryć jak można po lucku kupić zwykły tiszort z fajną grafiką lub kupić no name i zrobić z własną, którą się chce lub podoba? Można też kupić dobrej jakości koszulkę i zrobić na niej grafikę, którą się chce. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma albo szukać atencji innych swoimi przyziemnymi problemami. Stać Cię na markowy ciuch? To kup dobrej jakości koszulkę i zrób na niej co chcesz bez pierdolenia, że 99% koszulki zajmuje napis Balenciaga czy inne DojczeBanana. Damn... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Nie szukam atencji, wątek jest o modzie, więc napisałem co myślę o dużych logach. Szpecą odzież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 A ja mam wyjebane, yolo itp. lubie ciuchy Off-White i ostatnio uzupełniłem kolekcje o tshirt z Mona Lisą likwidując kryptowaluty. https://www.showroom.pl/p-podkoszulek-c444484b-a012-44b6-954a-02686c03ae68?gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10DwkEXS74WCKNi9nCmWTcGrsNmV302rndm80grtySUWkKhMq5055y6BoC-ZAQAvD_BwE No polecam mocniutko i jebać biedę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Jaki temat odkopany:o To zapytam. Jak wam się podoba moda, którą uskutecznia już chyba 90% dzieciaków a która wygląda jakby wszystkie ciuchy były za duże, buty białe ale ujebane w jak najgorszym stylu, wszystko szerokie, obrzydliwe wyglądające jak z lupma z lat 80-90. Wszystkie dzieciaki tak chodzą- myślę, że wiecie o co mi biega. Ktoś tutaj tak się ubiera? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Moja żona uczy w liceum. 2 dziewczyny z klasy której jest wychowawca są w trakcie zmiany płci. Połowa jest z różnymi orzeczeniami. Reszta wygląda tak jak opisałeś. Fakt, szkoła z profilami muzyczno plastycznymi, więc im wolno. Artyści... No ale wiadomo: "ok boomer" Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Taka moda od kilku lat na 80/90. Ale faktycznie coraz większe te ciuchy, zaraz się okaże że baggy wrócą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Już widziałem kilku gimbusów w szerokich spodniach. Sam nosiłem w gimbazie, ale dziś to dość niecodzienny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, Lipert napisał: Moja żona uczy w liceum. 2 dziewczyny z klasy której jest wychowawca są w trakcie zmiany płci. Połowa jest z różnymi orzeczeniami. Reszta wygląda tak jak opisałeś. Fakt, szkoła z profilami muzyczno plastycznymi, więc im wolno. Artyści... No ale wiadomo: "ok boomer" Przez chwilę pomyślałem, że żony pracują w tej samej szkole, ale moja ma już chyba z 7 Julek, które stają się Przemkami. I z orzeczeniami dużo więcej, też plastyczna szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Jeden każe na siebie mówić Julek a drugi to teraz Aleks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 2 godziny temu, Jakim napisał: Jaki temat odkopany:o To zapytam. Jak wam się podoba moda, którą uskutecznia już chyba 90% dzieciaków a która wygląda jakby wszystkie ciuchy były za duże, buty białe ale ujebane w jak najgorszym stylu, wszystko szerokie, obrzydliwe wyglądające jak z lupma z lat 80-90. Wszystkie dzieciaki tak chodzą- myślę, że wiecie o co mi biega. Ktoś tutaj tak się ubiera? U mnie to samo. Niektóre dziewczyny wyglądają jak w szmatach z Rosji lat 90. Albo jakby po ojcu brały ciuchy. Szczerze to w latach 90 wstydziłbym się tak ubierać, no chyba, że z pomocy dla powodzian. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Też nie wiem co ludzie mają z tymi za dużymi rozmiarami odzieży, w której wyglądają jak we worku, nawet garnitury noszą za duże, niezła patolka. Spotkałem się też w Irlandii (to chyba tu modne), że kobieta miała o 2 nr za duże szpilki, pewnie wzięła, bo się jej podobały, a nie było jej rozmiaru, wuj że plaster na pięcie i źle się chodzi, ważne że ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi