Gość TyGRySS Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Witam Mam pewien problem otóż kiedys gdy zaczynałem swoja zabawe z X360 nie wiedzialem ze u nas nie obslugiwany jesy Live i zalozylem login - BlukeR na polske . i dupa zbita nie pogralem ... zaraz zalozylem login BlukeR POL na USA i wszystko cacy . Gram juz tak troche ale zawsze chcialem miec ten login BlukeR do grania na necie bo to POL z tyłu mnie mierźi długo myslalem jak zrobic zeby to zmienic i wpadłem na szatanski pomysł ze : jest mozliwosc wymiany GT za 800 MSP ale BlukeR jest blokowany bo konto nadal istnieje i teraz tak mam dwa pomysly : 1)TAŃSZY bo "tylko" 800MSP jeśli sie da skasować konto BlukeR i wtedy BlukeR POL zmienic na BlukeR - ale z tego co wiem kont sie nie da kasować (chyba że sie myle) Ewentulanie skaskowanie przez Microsoft (infolinia) moze wchodzic w gre 2)DROŻSZY bo 1600 MSP po pierwsze zmienić BlukeR na np.Wiesiek po drugie wtedy jakby BlukeR wraca do puli i moge BlukeR POL zmienić na BlukeR czy ktoś moze mi pomoc i powiedziec czy to przejdzie bo nie chce na darmo kupowac punktów z góry dziekuje PS.moze ktos ma inny pomysł jak to rozwiazac Pozdro Dawid Blukacz Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Nie robiłem tego, ale predzej postawiłbym na opcję nr2. Opcja nr 1 z infolinia wydaje mi sie niemozliwa (musiałbys udowodnic ze to twoje konto chcesz skasowac, a i tak watpie zeby chcieli ci pomoc) innymi słowy - "Przychodzi baba do lekarza z graczem w du.pie. -Co Pani jest? -Microsoft". Opcja 2 wydaje sie logiczna, ale nie wiadomo czy usuniety GT stanie sie odrazu dostepny.. Moze na infolinii by wiedzieli.. Proponuje opcje nr3 - zamien GT na BlukeR666 lub BlukeR69 lub cokolwiek innego co ci sie podoba Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Zrób BIukeR zamiast BlukeR. Nie wiem tylko, jaka czcionka jest na Xboxie, ale w wypadku wielu czcionek wygląda to tak samo. Ew. pionowa kreska zamiast I. ;p Cytuj
Masher 2 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) Powyższy pomysł jest chyba najlepszy, bo nie ma sensu wywalać 1600 MSP na darmo. Kolejna sugestia to 8 zamiast B ;] Edytowane 2 września 2008 przez Masher Cytuj
Gość TyGRySS Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) po raz kolejny utwierdziłem sie w przekonaniu ze na infolini pracuja niekompetetni ludzi którzy w dup** byli i gów** wiedzią . Nie jestem panu pomóc , tyle usłyszałem i oczywiscie ostrzezenie ze jak podałem nie prawdziwe dane to mnie zbanuja . Jesli ktos jest pewny czy zadziała drugi sposób prosze o pomoc. Pozdro Edytowane 2 września 2008 przez TyGRySS Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 1. Kont kasować się nie da 2. Mam podobny problem, bo na xbox.com, założyłem konto Dziobak PL na Polskę. Z tego co się orientuje (ale może się mylę). To żeby zmienić GT, musisz mieć to konto ładnie podłączone do XBL. Wtedy, kiedy operujesz tym kontem, zmieniasz GT. Ale koło się zamyka, bo jeśli masz GamerTag na Polskę, to nie jesteś w stanie odzyskać takiego konta. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 To samo tu, zajalem sobie przez glupote Owiec PL <_< Przyzwyczaisz sie do nicka ,najtansza wersja Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 sposób nr 2 to bzdura, tagi są trzymane w bazie i choćbyś zmienił go 20 razy to i tak każdy jest zblokowany Hejas dobrze gada Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Nieprawda. Pewien gostek w Burnout ukradł drugiemu gamertaga w ten sposób, że gdy tamten zmienił sobie gamertaga dodając symbol klanu, to ten drugi zrobił sobie konto na jego dawny nick i grał jako on. Ponadto można zmieniać gamertagi linkując je z kontami np.EA, choć mi się nie udało i mam jedno konto w rodzaju wbfuwbwoinefbiwbviw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi