Zigur 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Mam problem z jednym z bossów, a raczej miałem bo już tej gry nie mam ale cały czas męczy mnie ten boss. Chodzi mi o tego z którym musieliśmy się zmieżyć w Kosciele/Katedrze przechodząc żołnierzem (czy kim on tam był...). Generalnie wiem, że trzeba mu rozwalić język (wersja czerwona), to coś zwisające(?) (wersja niebieska i nie pamiętam co było z wersją zieloną (taki lewitujący kolo bez głowy). Po rozwaleniu owej części jego ciała promień za naszymi plecami przybliżał się a boss przywoływał sobie pomocników. No i tu już się blokowałem zabijałem natrętów a potem prółem do bossa i nic. Jak go pokonać? Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Mam problem z jednym z bossów, a raczej miałem bo już tej gry nie mam ale cały czas męczy mnie ten boss. Chodzi mi o tego z którym musieliśmy się zmieżyć w Kosciele/Katedrze przechodząc żołnierzem (czy kim on tam był...). Generalnie wiem, że trzeba mu rozwalić język (wersja czerwona), to coś zwisające(?) (wersja niebieska i nie pamiętam co było z wersją zieloną (taki lewitujący kolo bez głowy). Po rozwaleniu owej części jego ciała promień za naszymi plecami przybliżał się a boss przywoływał sobie pomocników. No i tu już się blokowałem zabijałem natrętów a potem prółem do bossa i nic. Jak go pokonać? im bliżej bossa jesteś, tym słabsze ataki musisz wykonywać, bo mocniejsze p[o prostu nie zdążą się "wykonać" ogólnie to chodzi o to, żeby walnąć zaklęciem akurat w momencie, kiedy przeciwnik się ładuje energią - świeci innymi słowy, tylko wtedy zadajesz mu obrażenia Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Witam A ja mam inny problem. Zaciąłem się w 8 epizodzie - muszę wskrzesić zombiaka aby się drzwi otworzyły...ale nie mam jednej runy którą to ominąłem w 6 epizodzie Da się jakoś wrócić ???? Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Witam A ja mam inny problem. Zaciąłem się w 8 epizodzie - muszę wskrzesić zombiaka aby się drzwi otworzyły...ale nie mam jednej runy którą to ominąłem w 6 epizodzie Da się jakoś wrócić ???? opisz dokładnie o co chodzi, bo nie przypominam sobie żeby trzeba było w tej grze kogoś wskrzeszać, a tym bardziej żeby można było coś opuścić i pomimo tego przejść dalej Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Z tego co pamiętam to za pomocą Tome of Darkness dało się powtarzać epizody.Aż zobacze z ciekawości bo mam save'a jeszcze chyba . Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Z tego co pamiętam to za pomocą Tome of Darkness dało się powtarzać epizody.Aż zobacze z ciekawości bo mam save'a jeszcze chyba . Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 ale jak to zrobić??? jest to epizod jak jest się roberto bianchim i potrzeba tego czaru by zombie ponownie weszło na włącznik drzwi i pułapkę... Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) ale jak to zrobić??? jest to epizod jak jest się roberto bianchim i potrzeba tego czaru by zombie ponownie weszło na włącznik drzwi i pułapkę... tam potrzeba czaru przywołania na drugim poziomie użyć, czyli zaklęcie na przywołanie tych małych pierdółek co teleportują+dorzuć na pozycję 2 i 5 run "Pargon" Edytowane 28 września 2008 przez dziki_dziku Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Kurde ale ty masz pamięć .Ja grałem w to całkiem nie dawno i nie pamiętam. Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Niestety nie, próbowałem w ten sposób. Wg gamefaqs trzeba przywołać coś większego EDIT: ok już mam, trzeba było samemu to zaklęcie o przywołaniu zombiaka zrobić na 5 poziomie a nie wiedziałem, która to runa ARETAK Dzięki Wam za pomoc!!!! Edytowane 28 września 2008 przez bart-blank Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Niestety nie, próbowałem w ten sposób. Wg gamefaqs trzeba przywołać coś większego EDIT: ok już mam, trzeba było samemu to zaklęcie o przywołaniu zombiaka zrobić na 5 poziomie a nie wiedziałem, która to runa ARETAK Dzięki Wam za pomoc!!!! może i źle to opisałem, ale wg tego co Ty napisałeś, to musiałbyś wezwać "Horrora", czyli stwora z zaklęcia 7-punktowego, a nie zombiaka mały tip dla grających: polecam pobawić się runami, ponieważ zdecydowaną większość zaklęć można zdobyć i używać dużo wcześniej, wystarczy że mamy runy i "circle of power" poza tym świetne sa zaklęcia z "Mantorokiem" na pozycji dominującej, dzięki nim można sobie parę rzeczy ułatwić (choć nie wszystkie zaklęcia da się z tym runem wykonać) Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Ja jak grałem to się właśnie nie bawiłem tym wręcz to olałem. ^_^ .No ale pod koniec gry niestety zostałem do tego zmuszony i straciłem dużo czasu.Polecam przejść ją kilka razy bo za 1 razem (przynajmniej ja tak miałem) można nie czaić o co cho . Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Świetny Time Extend "Edge'a" o grze, ciągle zdaje się nieco zapomnianej, wyrzucanej przez ogrom graczy z grona największych osiągnięć poprzedniej generacji: http://www.edge-online.com/features/time-extend-eternal-darkness-sanitys-requiem/ Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Musiałbym w końcu dorwać tę grę. Mam trochę opory przed odpaleniem Gacka bo boję się, że za którymś razem nie odpali albo padnie podczas gry, a jest to konsola, przy której spędziłem najpiękniejsze chwile w życiu gracza. A i tak zostały mi jeszcze takie pozycje do ogrania jak ED, RE0 czy Viewtiful Joe... Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Musiałbym w końcu dorwać tę grę. Mam trochę opory przed odpaleniem Gacka bo boję się, że za którymś razem nie odpali albo padnie podczas gry, a jest to konsola, przy której spędziłem najpiękniejsze chwile w życiu gracza. A i tak zostały mi jeszcze takie pozycje do ogrania jak ED, RE0 czy Viewtiful Joe... Mogę się mylić, ale czy konsole Nintendo nie są nieśmiertelne? Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Jak na razie wszystkie moje są i oby tak pozostało 7-letni DS jest chyba najbardziej przeze mnie eksploatowaną konsolką ever (do dzisiaj katuję go niemiłosiernie) a jedyne co jest z nim nie tak to pęknięty zawias. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi