Opublikowano 3 września 200816 l Temat zakladam bo takiego nie widzialem na 3 pierwszych stronach a dalej mi sie szukac nie chcialo ... Co sadzicie o calym rapie plynacym z Karaibow i ogolnie krajow z pod korony Hiszpanskiej/Portugalskiej ... Kuba Dominikana Brazylia ... Meksyk ... Poza znanymi "dyskotekowymi" szlagierami jak Pitbull czy Don Omar ... znacie jakis dobrych raperow dajacych po Hiszpansku nie wiem moze Wisin & Yandel ... Angel y Khriz Daddy Yankee Tito el Bambino ... Jak dla mnie swietne bity polaczone z bardzo dzwiecznym jezykiem i zywymi instrumentami ( marenge !! ) muzyka przepelniona poprostu seksem ktora sprawia ze zabawa z dobrze potrafiaca tanczyc dziewczyna ( juz nawet nie mowie o takiej pochodzenia latino ) o malo nie konczy sie wzwodem xDDD
Opublikowano 3 września 200816 l http://www.youtube.com/watch?v=gqcQUv(pipi)PM Mad One feat.Konnan, ktorego pewnie rozpoznaja fani wreslingu;) Edytowane 3 września 200816 l przez jimmybons
Opublikowano 4 września 200816 l co prawda mało ogarniam z takich klimatów, ale z latynoskimi klimatami kojarzą mi się kolesie z Psycho Realm (czyli i po drodzę B-Real z CH), dużo wstawek po hiszpańsku, gdzieniegdzie gitarowe wstawki i portorykański akcent. No i "Jesus" wymawiają tak jak jest napisane, a nie "dżizas", co jasno wskazuje, że mamy do czynienia z latynosami.
Opublikowano 5 września 200816 l jestem totalnie zakręcona na punkcie crunk'u. muzyka z Atlanty- o tak:) w związku z tym kocham, po prostu kocham tańczyć do kawałków Pit Bull'a. ale nie tych radiowych hitów:)
Opublikowano 16 września 200816 l Autor Z racji tego ze wy sie (pipi) znacie i sluchacie Rapu/HH o blokach i brania kogos w aucie to dam wam link 30 minutowy Video Mix Edit
Opublikowano 16 września 200816 l Autor link a nie hula, a liczy sie tylko psycho realm. My bad poprawione i juz dziala
Opublikowano 16 września 200816 l Jeśli chodzi o latino to chyba Delinquent Habits tu rządzą. Here Comes The Horns jest klasygiem onym.
Opublikowano 16 września 200816 l Autor W sumie nikogo nie przekonam lepiej sluchac Hitow Lata pokroju bede bral cie w aucie ... czy elo rap bloki ziolo ziom ...
Opublikowano 16 września 200816 l Akurat ti kej raczej nie slucha hitow lata typu bede bral cie w aucie i w przeciwienstwie do muzyki z jego (moich tez) kregow zainteresowan to twoich latino mozna nazwac z czystym sumieniem hitami lata
Opublikowano 17 września 200816 l Autor W tej muzyce chodzi tylko i wylacznie o taniec z pieknymi kobietami ... wiec wy tego nigdy nie zrozumiecie
Opublikowano 17 września 200816 l kiedyś tańczyłem z piekną kobietą w rytmie latino. tzn w sumie nie jestem pewny bo było ciemno, a ja w stanie mocnej nieważkości, ale nie powiem wrażenia pozytywne. no, ale do słuchania to to się nie nadaje.
Opublikowano 17 września 200816 l Ukyo_Tachibana Jak sie zwie pierwszy kawałek z tego miksa co żeś zapodał? :> Moja kobieta umie swietnie tanczyc (gorzej tylko ze mna ale sam napisales ze chodzi o kobiety nie o facetow )
Opublikowano 17 września 200816 l W tej muzyce chodzi tylko i wylacznie o taniec z pieknymi kobietami ... wiec wy tego nigdy nie zrozumiecie To i w tango o to chodzi, ale nie trzeba od razu tego sluchac na chacie c'nie
Opublikowano 30 września 200816 l Reggaeton to moja ulubiona muza od jakiegos czasu Najchętniej słucham- Angel & Khriz - Ven Bailalo, Wisin & Yandel - Sexy Movimiento i Daddy Yankee- Lo que pasó pasó!, Gasolina, El Impacto. Edytowane 30 września 200816 l przez Super Big Boss
Opublikowano 30 września 200816 l Z racji tego ze wy sie (pipi) znacie i sluchacie Rapu/HH o blokach i brania kogos w aucie to dam wam link 30 minutowy Video Mix Edit od 6:25 minuty jest taki wieloryb zmiksowany. ja ryczalem ze smiechu caly dzien. kumpel chyba tydzien nie mogl spokojnie oddychac.
Opublikowano 30 października 200816 l Autor Ukyo_Tachibana Jak sie zwie pierwszy kawałek z tego miksa co żeś zapodał? :> Moja kobieta umie swietnie tanczyc (gorzej tylko ze mna ale sam napisales ze chodzi o kobiety nie o facetow ) 1.Rompe-Daddy Yankee 2.Ella Y Yo-Don Omar feat Aventura 3.NOche de Terror(dj mix)- Hector el Father 4.Noche de adrenalina-Don Omar & Pilar 5.el tren-yaga & mackie 6.Cando Tengo Que Esperar-zion y lennox 7.Fua-khriz y angel 8.Ven Pegate-arcangel y del a ghetto 9.freaky-valentino ft. Mario 10.hazlo lento-Khriz y Angel 11.pegate(remix)-zion y lennox ft. jomar 12.rakata-wisin y Yandel 13.noche de sexo-wisin y Yandel ft. aventura 14.llame pa verte-wisin y Yandel 15.mirala bien-wisin y Yandel 16.el tiburon-alexis y Fido ft. baby ranks 17.mirame-daddy yankee 18.King Daddy-daddy yankee Masz pelna track liste