Skocz do zawartości

Mody, których nie zrozumiecie

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy dłuższych włosach wygląda ponoć ok :) A jak się myję często głowę to nie ma problemu z przepoconymi włosami. Mnie się zdarza myć dwa razy dziennie bo po prostu lubię czuć świeżość na głowie. Zresztą jak jest bardzo gorąco to oczywiście nie zakładam czapki bo to by było zabójstwo.

Opublikowano

nie rozumiem jak mozna byc brudasem.

no ku.rwa na dworze upal a ci poginaja w glanach, dlugie wlosy i skora. te czarne smierdzace koszulki do tego ;/ tez lubie czarny kolor i 90% moich tshirtow jest czarne, ale ku.rwa nie ma tam napisow jakas dziwna czcionka i czaszek.

ci ludzie smierdza i maja male mozgi.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak można w lato w czarnych popylać, a jak jeszcze jest sprana i śmierząca to już w ogóle... Naprawdę nie wiem jak tak można popylać. No i jeszcze jak ma długie, śmierdzące tłuste włosy :/. No ja nie wiem, to już jest masochizm.

Opublikowano

Mnie jeszcze w(pipi)iaja roznej masci przywieszki, jakimi ludzie obwieszaja ubrania, czy inne przedmioty. Jakies peace, anarchie, agrafki i inny badziew. Idzie ci taki i tony tego gowna tak grzechocza, ze szlag trafia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

...wpieniaja mnie drechy w drechach, emo-ludki i te luuuźne mutacje z krokiem na kolanach i durnowato przegiętą belsbolówką z prostym daszkiem...

...poza tym metroseksualne pierdoły, oraz goście stosujący combo: rurki i białe trampki...

...jakieś po(pipi)e kapelutki z małym rondem, takie "Timberlejkowate" też podnoszą mi ciśnienie...

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano
, oraz goście stosujący combo: rurki i białe trampki...

...jakieś po(pipi)e kapelutki z małym rondem, takie "Timberlejkowate" też podnoszą mi ciśnienie...

oj to ja sie zaliczam

do odstrzalu z Twoich kosmicznych butow :(

Opublikowano (edytowane)
Co to kurwa jest ze ja sie tak ladnie zapytam? O_O

http://www.sklep.deecom.pl/go/_info/?id=39

...gatki takie ( i podobne) nosza cybergoci, zawiera sie to w subkulturze gotyckiej, ale nastawione na ekstremalna elektronike w muzie( nie znam sie...rave, czy jakos)...

...swoja droga niezbyt trawie ten styl...wole bardziej...wampiryczny outfit

Przejzalem stronke na szybko, ogolnie sporo ubran dla cyberow...

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano

Mając tak niebiezpieczne dla otoczenia buty na nogach dodatkowe posiadanie jeszcze batona to chyba jakiś żart.

Ale rozumiem, czasem ciężko byłoby się zebrać, nosząc 2 metrowy- 10 kilowy płaszcz, przy wzroście 1,75m i wadze 75kg ;)

Opublikowano
To troche ironiczne Siara, ubierac sie tak jak Ty i krytkowac kogos za stroj. Jak juz jestes freakiem to chyba wypadalo by byc tolerancyjnym.

siara to pewnie człowiek, który prowadzi wojenki w stylu "metal vs hh" albo "metalvs techno"

bo nie ma innej opcji, skoro ktoś piszę że wpienia go czapka z daszkiem, samemu nosząc buty rodem z teledysków Cradle of Filth

Opublikowano
...i tu cię zdziwię, bo słucham również technicznej muzy (aggrotech, darkwave, coldwave, dark ambient) ;)

no, jak wymieniłeś gatunki typu dark ambient to niesamowicie mnie zaskoczyłeś. Jeszcze brakuje satanic black rap

spoko, mi to nie przeszkadza, bo ja słucham różnej muzy, ale imo nadal się wbijasz w pewien schemat.