Banny 2 656 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) mi się podobaja jak dziewczyna ma, takiego troche uroku 'dziewiczego' lasce dodaja Edytowane 19 listopada 2008 przez banny Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Czasem to fajnie wygląda, racja ;] Cytuj
Goodfella 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 "Lepiej dresy niż niebieskie dżinsy jak 95% ludzi." Juz dalej sie nie musisz kompromitowac. na zawsze kosa z powłóczącymi chudymi nóżkami studencinami w niebieskich powycieranych na (pipi)e dżinsach :!: http://www.youtube.com/watch?v=WfnzXOWLwIc Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 zycze Ci, zebys kiedys dorosl. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 "Lepiej dresy niż niebieskie dżinsy jak 95% ludzi." Juz dalej sie nie musisz kompromitowac. na zawsze kosa z powłóczącymi chudymi nóżkami studencinami w niebieskich powycieranych na (pipi)e dżinsach :!: Ahaha, usmialem sie na zawsze kosa : DDDD Cytuj
Kania 66 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) Nie ogarniam tej całej mody imoł. Jeszcze lepiej wygląda typ w mega obcisłych rurkach, w tak o dwa rozmiary za małych, że widać mu całe majtasy, w tym pól du.py. Okropny widok, mało schludnie to wygląda. Jeszcze ciężej jest mi zrozumieć modę w stylu gotyckim ( kiedyś oglądałam takich u Drzyzgi, wyglądali jak ufoludki), nie rozumiem też typowych brudasów ( niezadbanych, z tłustymi włosami ). Długie włosy u mężczyzny wyglądają ładnie wtedy, gdy są zadbane i gdy sam koleś na takiego wygląda ( może jest takich 10% ). Resztę zapraszam do fryzjera. Afaratką mówię - nie. Baleriny i leginsy to na prawdę nic złego. Gdy kobieta ma ładną figurę i wszystko się jakoś razem zgrywa, w sensie, że wygląda gustownie, to na prawdę jest na czym oko zawiesić. Ale jeśli w leginsy wskakuje jakiś hipopotam, to wygląda to strasznie, fakt. Albo kiedy baleriny zakłada, aż wylewa się z nich mały palec :-( Do szarych dresów też nic nie mam, sama w takich pomykam po domu, są po prostu wygodne. U facetów nie rozumiem tych sweterków w paski :- ( Kiedyś może i było to modne, ale nie dziś. Ale taki, do którego linka zapodał Cegla, jest świetny, taki ogarniam. Edytowane 8 grudnia 2008 przez Kania Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 ...gotyk ma wiele podstyli ubioru...sam niebardzo rozumiem cyberow...ale do innych nie mam nic...posprawdzaj najpierw, a nie generalizuj... Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 wiecej tych kropek nie mozesz stosowac? staram sie być tolerancyjny. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) ...? ...pisze tak juz szesc lat na forum i nie wyglada na to, zeby sie zmienilo. Oddaje to mniej-wiecej styl w jakim normalnie mowie...spokojnie...powoli...nic mnie nie pogania...i zawsze jest czas na przemyslenie nastepnej wypowiedzi, co by nie gadac glupot edit do posta na dole: kiedy mysle, trzymam palec na "kropce"...ot taka przypadlosc, a, ze mysle dosc szybko, stad tylko trzy znaki Edytowane 13 grudnia 2008 przez Siara_iwj Cytuj
Burth 2 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 przy pisaniu postow na myslenie masz tyle czasu ile chcesz........ Cytuj
Kania 66 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 A powiedz mi, po co mam sprawdzać, skoro mnie to ni w ząb nie interesuje. Może i gotyk ma wiele podgrup, ale mi chodzi o coś takiego: Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 wiecej tych kropek nie mozesz stosowac? staram sie być tolerancyjny. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Lepiej? Btw. zdjecie zapodane powyzej sie na jakis zlot milosnikow filmow o drakuli nadaje, trzea miec niezle nasrane we lbie by sie tak ubierac. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 W rozmowach w tłoku u Drzyzgi byli ciekawsi, o mało co oczy mi z orbit nie wyleciały. Czek dis ałt: http://www.rozmowywtoku.onet.pl/,62755,1,5...ia.html#zdjecie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 W rozmowach w tłoku u Drzyzgi byli ciekawsi, o mało co oczy mi z orbit nie wyleciały. Czek dis ałt: http://www.rozmowywtoku.onet.pl/,62755,1,5...ia.html#zdjecie Normalnie wampirzyce. O_O Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) A powiedz mi, po co mam sprawdzać, skoro mnie to ni w ząb nie interesuje. Może i gotyk ma wiele podgrup, ale mi chodzi o coś takiego: ...wrau...milutka ;> ...mowie o tej na fotce (pewnie to z Castle Party, w Bolkowie). Edytowane 15 grudnia 2008 przez Siara_iwj Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Gotki fajne są i tyle. Oczywiście takie jak z tego zdjęcia z CP, a nie jakieś pokraki od Drzyzgi Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 no no, tylko trzeba uwazac zeby po sexie nie odgryzla Ci glowy ;] Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 no no, tylko trzeba uwazac zeby po sexie nie odgryzla Ci glowy ;] Trzeba odgryźć pierwszy Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Ja nie rozumiem trendu szczególnie wśród 'hot nastolatek' (ale nie tylko) związanego z spuszczaniem dżinsów. Nie dość, że noszą za krótkie to jeszcze poniżej miednicy. Jak są grube to nie przeszkadza ale jak mają zgrabne du.py to czemu nie mogą ich zgrabniej opiąć i uwydatnić spodniami zamiast wyglądać jakby się zesrały w majty? U facetów nie wygląda to tragicznie sam noszę dość nisko spodnie ale my mamy trochę inne pośladki Edytowane 6 marca 2009 przez tomsecret1993 Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 może chcą być 'stylowe' lub po prostu oryginalne. sam ich zapytaj, najlepiej Ci odpowiedzą. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 No oryginalność odpada bo dużo tak chodzi A estetycznie to to nie wygląda, więc albo tego nie wiedzą, albo są zbyt uległe modzie, albo tylko mi się wydaje to mało atrakcyjne. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Też mnie to w(pipi)ia. Ale u każdego, nie tylko kobiet. W ogóle nie rozumiem idei spuszczania spodni niżej. Kurwa a skejciki to już dno totalne, ale nie będę się napinał, bo to nie temat na takie bajery. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 ja ostatnio widzialem laske w galeri lodzkiej, szerokie begi takie z krokiem do kolan, bluza XXXXXXXXXXXXL full cap i gdybym nie przyjrzal sie to pomyslal bym ze to facet, takiej mody nie rozumiem, bo okej facet upodabniajacy sie do czarnego rapera jest do przyjecia ale dziewczyna? moda ktorej nie rozumiem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Też mnie to w(pipi)ia. Ale u każdego, nie tylko kobiet. W ogóle nie rozumiem idei spuszczania spodni niżej. Kurwa a skejciki to już dno totalne, ale nie będę się napinał, bo to nie temat na takie bajery. Nie myl skatera z polskim hip hopowcem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi