Skocz do zawartości

Mody, których nie zrozumiecie

Featured Replies

Opublikowano

może wszyscy z treningu wracają akurat jak ich widzę? ziomek co tańczy mi dzisiaj mówił, że to unisex jest :/

Unisex to wymówka dla facetów noszących damskie ciuchy ;/

• Odpowiedzi 409
  • Wyświetleń 41,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• idąc Twoim tokiem rozumowania, nie bedzie nic smiesznego w tym, że ktoś ubierze sie jak na snowboard, a bedzie populał w miescie i jeśli nie chce wyglądac fajnie, to nie ma nic w tym złego. No złego w

• Spodnie "rurki" ogólnie są ok, ale... niektórzy kolesie je noszą! Mozliwe że jacys metro, albo geje   Ponadto nie lubie jak laski maja duze czerwone korale. Przewaznie metaluwy. Ponadto te arafaty

Opublikowano

może wszyscy z treningu wracają akurat jak ich widzę? ziomek co tańczy mi dzisiaj mówił, że to unisex jest :/

Unisex to wymówka dla facetów noszących damskie ciuchy ;/

Pisałem w HP, unisex jest dla ciot.

Opublikowano

ej (pipi)a gadajcie co chcecie, ale czasem na damskich działach w sklepch widzę bardziej męskie ciuchy niż na tych przeznaczonych dla nas. a szczytem jest H&M. tam normalnej szmaty na męskim dziale praktycznie nie da się znaleźć. dlatego uważam, ze i unisex moze byc spoko.

Opublikowano

ssanie ku,tasa tez moze byc spoko, jednakze sie powstrzymam

Opublikowano

ej (pipi)a gadajcie co chcecie, ale czasem na damskich działach w sklepch widzę bardziej męskie ciuchy niż na tych przeznaczonych dla nas. a szczytem jest H&M. tam normalnej szmaty na męskim dziale praktycznie nie da się znaleźć. dlatego uważam, ze i unisex moze byc spoko.

nie wiem w jakich hmach chadzasz, ale w tych co ja bywalem to byly normalne spodnie, bluzy, koszule, t-shirty.

Opublikowano

potwierdzam

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wstan unies glowe i zobacz czy w szyldzie sklepu nie ma przypadkiem slow "homo", "metro" badz "dla j.e.b.a.nych pe.d.a.low" bo ja nie kumam o jakim HaeMie ty mowisz figlarny chlopcze. O.o

Opublikowano

[*]

ja nie mogłem tam znaleźć nic godnego uwagi za cenę niższą niż 200zł, a pieniędzmi nie(pipi), więc sobie odpuszczę ten sklep. kiedyś, jak będę miał pierdyliard zielonych na koncie to i tak się będę ubierał w Aldo.

Opublikowano

nigdy nie widzialem w h&m czegos drozszego niz 199zl

Opublikowano

pamietam moje pierwsze wejscie do H&M i myśl czy na pewno jestem w dziale dla facetów skoro tu tyle lasek sie kreci

W sumie jeśli laska jest ładna i ma odpowiednią pupe to w alladynach super wygląda, jednak na ich miejscu bym nie wychodził w nich poza treningi. Tak samo jak Tori nie wyskoczy na ulice w gaciach z MT a ja w doboku z Taekwondo ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

każdej jesieni rozpier.dala mnie styl trekkingowy w mieście, no dosłownie nei moge z tego. Zdarza sie, że ładna laska idzie ubrana jak na wyprawe w góry, no to mozna dosłownie zesr.ac sie ze smiechu. Facetów już pomijam. Kazdej jesieni i zimy znajdzie sie takich kilku agentów na mojej drodze. Wazne ze im ciepło, ta.

Opublikowano

I co w tym takiego śmiesznego? Nie każdemu zależy na tym by wyglądać ok. Inna sprawa, śmiać się z kogoś kto chce wyglądać fajnie ale mu nie wychodzi.

Opublikowano

idąc Twoim tokiem rozumowania, nie bedzie nic smiesznego w tym, że ktoś ubierze sie jak na snowboard, a bedzie populał w miescie i jeśli nie chce wyglądac fajnie, to nie ma nic w tym złego. No złego w tym nic nie ma, ale co nie zmienia faktu że to smieszno-żenujące jest. Nie ma potrzeby tak sie ubierac bo nikt nie dostanie odmrozen na miescie itp., chyba ze ma zamiar spac na ławce. A sama taka moda przynajmniej dla mnie to coś dziwnego.

Opublikowano

A czy ktoś ubiera się jak na snowboard?  :mellow: Nie widziałem.

Zresztą ja i tak mam w nosie jak inni wyglądają.

Edytowane przez iJames

Opublikowano

A czy ktoś ubiera się jak na snowboard?  :mellow: Nie widziałem.

przecież tylko przyklad ci podał

Opublikowano

No to podał zły przykład.

widać abstrakcyjne myślenie nie należy do Twoich mocnych stron, dlatego nie kontynuowałem wątku

Opublikowano

No to podał zły przykład.

podał dobry przykład, inteligencja chyba nie jest Twoją mocną stroną, ale za pewne jesteś muskularny i przystojny

Opublikowano

Haha Gekon, powiedz mi z czego się śmiać, skoro ktoś założył buty trekinowe w mieście? Przecież to nie moja sprawa. A w tym przykładzie nie potrzebnie została użyta hiperbola co psuje cały sens wypowiedzi Plugawego( i w ogóle przykład z dupy bo ubrać się jak na snowboard to inaczej niż założyć buty trekinowe), mam nadzieję, że rozumiesz (bez zaglądania na Wikipedię  :diablo:)

Edytowane przez iJames

Opublikowano

Rozumiem, ale wydaje mi sie, ze sam nie ogarniasz co wlasnie napisałeś i - o zgrozo - nie zajarzyłeś jeszcze wypowiedzi plugawego

Haha Gekon, powiedz mi z czego się śmiać, skoro ktoś założył buty trekinowe w mieście? Przecież to nie moja sprawa.

A co cie obchodzi czy ktoś ubiera białe kozaczki, skarpety do sandałów, czy garnitur w ciapki? Nic? To po co piszesz w tym temacie?

Opublikowano

Nic mnie to nie obchodzi, skrytykowałem wypowiedź Plugawego.

Edytowane przez iJames

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie czytalem wczesniejszych postow, ale rozpie,rdala mnie zalew gowniar dreptajacych po ulicach mojej skromnej miesciny, przyodzianych w (uwaga, uwaga) gumowce w kwiatki ku,rwa :blink: Do czego to doszlo, no co druga tepa lampucera pocina w takim typie buta. Dodam tylko, ze do tego oczywiscie jakies normalne dzinsy, sweterki czy kurteczki.

1264436089.jpg

CO TO W OGOLE MA ZNACZYC ? Moze to ja jestem dziwny, ale... kalosze ? Przeciez gumofilce to jest ubior roboczy, gnoj sie przerzuca w gumowcach. Przesada.

U was tez zjawisko gumowcow w kwiatki ma miejsce ?

Opublikowano

Moja koleżanka w takich śmiga, tyle że na OBCASIE i w różowo-czarną zebrę.