asfalt 439 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 może wszyscy z treningu wracają akurat jak ich widzę? ziomek co tańczy mi dzisiaj mówił, że to unisex jest Unisex to wymówka dla facetów noszących damskie ciuchy ;/ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 może wszyscy z treningu wracają akurat jak ich widzę? ziomek co tańczy mi dzisiaj mówił, że to unisex jest Unisex to wymówka dla facetów noszących damskie ciuchy ;/ Pisałem w HP, unisex jest dla ciot. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 a sam pewnie nosisz superstary czy cokolwiek pie,r,do,lenie imo Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 ej (pipi)a gadajcie co chcecie, ale czasem na damskich działach w sklepch widzę bardziej męskie ciuchy niż na tych przeznaczonych dla nas. a szczytem jest H&M. tam normalnej szmaty na męskim dziale praktycznie nie da się znaleźć. dlatego uważam, ze i unisex moze byc spoko. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 ssanie ku,tasa tez moze byc spoko, jednakze sie powstrzymam Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 ej (pipi)a gadajcie co chcecie, ale czasem na damskich działach w sklepch widzę bardziej męskie ciuchy niż na tych przeznaczonych dla nas. a szczytem jest H&M. tam normalnej szmaty na męskim dziale praktycznie nie da się znaleźć. dlatego uważam, ze i unisex moze byc spoko. nie wiem w jakich hmach chadzasz, ale w tych co ja bywalem to byly normalne spodnie, bluzy, koszule, t-shirty. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 (edytowane) potwierdzam Edytowane 29 lipca 2010 przez _Be_ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 ej (pipi)a gadajcie co chcecie, ale czasem na damskich działach w sklepch widzę bardziej męskie ciuchy niż na tych przeznaczonych dla nas. a szczytem jest H&M. tam normalnej szmaty na męskim dziale praktycznie nie da się znaleźć. dlatego uważam, ze i unisex moze byc spoko. Wstan unies glowe i zobacz czy w szyldzie sklepu nie ma przypadkiem slow "homo", "metro" badz "dla j.e.b.a.nych pe.d.a.low" bo ja nie kumam o jakim HaeMie ty mowisz figlarny chlopcze. O.o Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 [*] ja nie mogłem tam znaleźć nic godnego uwagi za cenę niższą niż 200zł, a pieniędzmi nie(pipi), więc sobie odpuszczę ten sklep. kiedyś, jak będę miał pierdyliard zielonych na koncie to i tak się będę ubierał w Aldo. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 nigdy nie widzialem w h&m czegos drozszego niz 199zl Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 pamietam moje pierwsze wejscie do H&M i myśl czy na pewno jestem w dziale dla facetów skoro tu tyle lasek sie kreci W sumie jeśli laska jest ładna i ma odpowiednią pupe to w alladynach super wygląda, jednak na ich miejscu bym nie wychodził w nich poza treningi. Tak samo jak Tori nie wyskoczy na ulice w gaciach z MT a ja w doboku z Taekwondo Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 każdej jesieni rozpier.dala mnie styl trekkingowy w mieście, no dosłownie nei moge z tego. Zdarza sie, że ładna laska idzie ubrana jak na wyprawe w góry, no to mozna dosłownie zesr.ac sie ze smiechu. Facetów już pomijam. Kazdej jesieni i zimy znajdzie sie takich kilku agentów na mojej drodze. Wazne ze im ciepło, ta. Cytuj
iJames 8 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 I co w tym takiego śmiesznego? Nie każdemu zależy na tym by wyglądać ok. Inna sprawa, śmiać się z kogoś kto chce wyglądać fajnie ale mu nie wychodzi. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 idąc Twoim tokiem rozumowania, nie bedzie nic smiesznego w tym, że ktoś ubierze sie jak na snowboard, a bedzie populał w miescie i jeśli nie chce wyglądac fajnie, to nie ma nic w tym złego. No złego w tym nic nie ma, ale co nie zmienia faktu że to smieszno-żenujące jest. Nie ma potrzeby tak sie ubierac bo nikt nie dostanie odmrozen na miescie itp., chyba ze ma zamiar spac na ławce. A sama taka moda przynajmniej dla mnie to coś dziwnego. 1 2 Cytuj
iJames 8 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) A czy ktoś ubiera się jak na snowboard? Nie widziałem. Zresztą ja i tak mam w nosie jak inni wyglądają. Edytowane 16 listopada 2010 przez iJames 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 A czy ktoś ubiera się jak na snowboard? Nie widziałem. przecież tylko przyklad ci podał Cytuj
iJames 8 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 No to podał zły przykład. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 No to podał zły przykład. widać abstrakcyjne myślenie nie należy do Twoich mocnych stron, dlatego nie kontynuowałem wątku Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 No to podał zły przykład. podał dobry przykład, inteligencja chyba nie jest Twoją mocną stroną, ale za pewne jesteś muskularny i przystojny 1 Cytuj
iJames 8 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Haha Gekon, powiedz mi z czego się śmiać, skoro ktoś założył buty trekinowe w mieście? Przecież to nie moja sprawa. A w tym przykładzie nie potrzebnie została użyta hiperbola co psuje cały sens wypowiedzi Plugawego( i w ogóle przykład z dupy bo ubrać się jak na snowboard to inaczej niż założyć buty trekinowe), mam nadzieję, że rozumiesz (bez zaglądania na Wikipedię ) Edytowane 17 listopada 2010 przez iJames Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Rozumiem, ale wydaje mi sie, ze sam nie ogarniasz co wlasnie napisałeś i - o zgrozo - nie zajarzyłeś jeszcze wypowiedzi plugawego Haha Gekon, powiedz mi z czego się śmiać, skoro ktoś założył buty trekinowe w mieście? Przecież to nie moja sprawa. A co cie obchodzi czy ktoś ubiera białe kozaczki, skarpety do sandałów, czy garnitur w ciapki? Nic? To po co piszesz w tym temacie? Cytuj
iJames 8 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) Nic mnie to nie obchodzi, skrytykowałem wypowiedź Plugawego. Edytowane 18 listopada 2010 przez iJames Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 nie czytalem wczesniejszych postow, ale rozpie,rdala mnie zalew gowniar dreptajacych po ulicach mojej skromnej miesciny, przyodzianych w (uwaga, uwaga) gumowce w kwiatki ku,rwa Do czego to doszlo, no co druga tepa lampucera pocina w takim typie buta. Dodam tylko, ze do tego oczywiscie jakies normalne dzinsy, sweterki czy kurteczki. CO TO W OGOLE MA ZNACZYC ? Moze to ja jestem dziwny, ale... kalosze ? Przeciez gumofilce to jest ubior roboczy, gnoj sie przerzuca w gumowcach. Przesada. U was tez zjawisko gumowcow w kwiatki ma miejsce ? 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Moja koleżanka w takich śmiga, tyle że na OBCASIE i w różowo-czarną zebrę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi