Skocz do zawartości

Mody, których nie zrozumiecie

Featured Replies

Opublikowano

Do jakości ubrań nic nie mam. Mam wstręt do tej całej idei i do osób noszących te PROSTO, 100% itd. Te marki kojarzą mi się z tą całą ideologią JP, Firma, Hemp Gru itd. itd. co ja uważam za jeden z większych idiotyzmów współczesnego społeczeństwa. Wolę nawet te rurki+dunki.

• Odpowiedzi 409
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• idąc Twoim tokiem rozumowania, nie bedzie nic smiesznego w tym, że ktoś ubierze sie jak na snowboard, a bedzie populał w miescie i jeśli nie chce wyglądac fajnie, to nie ma nic w tym złego. No złego w

• Spodnie "rurki" ogólnie są ok, ale... niektórzy kolesie je noszą! Mozliwe że jacys metro, albo geje   Ponadto nie lubie jak laski maja duze czerwone korale. Przewaznie metaluwy. Ponadto te arafaty

Opublikowano

No ale same rurki nie są złe, ja je nosze z mniej więcej takimi butami (biały napis reebok z boku, na języku nie ma nic):

47-1-small.jpg

IMO ok, jestem usprawiedliwiony?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

parafrazując ciebie, jestem gimberem, mogę ;)

Ostatnio zauważyłem dziwną modę na za długie spodnie i wsadzanie nogawek do butów, wtf?

Opublikowano
  • Autor

Ja mam za dlugie spodnie bo byla wyprzedaz w spriengfildzie i zostal jeden rozmiar z troche za dlugimi nogawkami

ale nie wkladam do butow tylko podwijam

za 40 zl zal bylo nie brac

Opublikowano

No i 5 pasków > 3 paski :potter:

Opublikowano

Ja chyba nie jestem odpowiednią osobą do dyskusji o modzie. Dbam o siebie o tyle, o ile uważam każdy powinien dbać. U mnie w szkole panuje takie przekonanie, że jak ktoś przychodzi dwa dni pod rząd w tej samej bluzie to jest brudas :thumbsup: A jak przyjdzie w tej samej koszulce to już w ogóle bieda w domu. Na szczęście jako jeden z niewielu opieram się tej ideologii i ubieram się tak jak mi się podoba ^_^

Może głupio się przyznać, ale do niedawna moja mama prowadziła sklep z używaną odzieżą - szmateks to jak się nietrudno domyśleć miałem pełno ubrań, których nie dało się spotkać w tych wszystkich Housach, Croppach, Rereserved itd. itd. Niestety od jakiegoś 1,5 roku już nie ma sklepu ja zacząłem się ubierać jak inni.

Ostatnio mam chrapkę na bojówki moro, ale u mnie na wsi trudno takie dostać :pinch:

Opublikowano

Lumpy są okej.

Co do Prosto, nie ważne co by było na koszulce napisane, jakiej firmy i z jakiej jakości bawełny to nie dałbym za TISZERT 100zł.

Opublikowano

[...]

103701.jpg

E-kolega mi przypomniał czego również nie ogarniam :potter:

Jak można TAKIE COŚ na nogę założyć? Dla mnie to jest nie do pomyślenia. Wstydziłbym się tego, naprawdę...

Opublikowano

103701.jpg

=

Chlebak.jpg

e: w tych butach można zakupy z biedronki nosić

Edytowane przez mate5

Opublikowano

hehehe uwierzcie mi...w realu ten jezyk tak (pipi) nie odstaje :turned:

Edit:

Hadziaaaaa 64709-1.jpg

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

A kto mi wyjaśni idee przekrzywionych czapek z daszkiem? No bez sens. Najlepiej to skomentował gliniarz w The Wire;]

A i spodnie z krokiem w kolanach. Myslałemm, ze to wyszło z mody, ale dzisiaj widziałem kilka typa w takim. Bez sensu

Opublikowano

To nie jest moda, to jest styl życia. Trzeba być tu, robić to, żeby wiedzieć.

Opublikowano

Styl życia na megaluzaka? Tacy ludzie czują się wyluzowani i im się lepiej żyje dlatego, że mają krok w kolanach?

Opublikowano

No faktycznie ubieranie się pod określony styl i nieodłączna skrzywiona czapa+luzne spodnie jest mega luzzzackie.

Opublikowano

Tak samo jak nastolatki w kolorowych Dunkach!

Opublikowano

Jak do Dunków nic nie mam (ale i tak wolę moje midy AF1), tak ich kolorystyka czasem po prostu przeraża :ninja:

Opublikowano

Jak do Dunków nic nie mam (ale i tak wolę moje midy AF1), tak ich kolorystyka czasem po prostu przeraża :ninja:

Podbijam, sam mam dwie pary dunkow, jedne czarne a drugie szare i obie sa kewl, ale jak widze jakies w kazdym kolorze teczy to lekka przesada : D

Chociaz, nie powiem, sa tez fajne w niecodziennych kolorach, niebieskim, czerwonym, byleby nie byly przekombinowane i zrobione z odpowiednim wyczuciem, np

http://www.miniramp.pl/product-pol-654-Nike-sb-blazer-premium-hi.html

na zywo niszcza, powaznie, tak samo niebieskie blazery.

Wracajac do tematu to np nie tyle nie rozumiem, co niezbyt trafiaja do mnie rurki u facetow. Jesli ktos to lubi to okej, zaden problem, ale ja sam zwykle wole nosic jakies luzniejsze spodnie :>

O, a cos czego nie kumam to roznokolorowe sznurowki w butach.