Skocz do zawartości

Mody, których nie zrozumiecie

Featured Replies

Opublikowano

Widocznie nie tylko w gimnazjum, skoro taki Hubi uważa to za wstydliwe i pyta o poradę e-przyjaciół. :)

• Odpowiedzi 409
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• idąc Twoim tokiem rozumowania, nie bedzie nic smiesznego w tym, że ktoś ubierze sie jak na snowboard, a bedzie populał w miescie i jeśli nie chce wyglądac fajnie, to nie ma nic w tym złego. No złego w

• Spodnie "rurki" ogólnie są ok, ale... niektórzy kolesie je noszą! Mozliwe że jacys metro, albo geje   Ponadto nie lubie jak laski maja duze czerwone korale. Przewaznie metaluwy. Ponadto te arafaty

Opublikowano

w kalesonach jaja sie grzeja, jak juz z mrozu sie wejdzie do ogrzewanego pomieszczenia.

Opublikowano

Kalesonki lubię i nie wstydzę się, ale zakładam tylko jak wiem, że będę długo na mrozie i krótko w ciepłym pomieszczeniu. Nie dość, że mnie gryzą i po dłuższym czasie męczą, to w pomieszczeniu tak grzeje się dupsko i worek, że wytrzymać nie można. Jednakże w nich i w ciepłej kurtce, czapce i rękawiczkach można bieguny zdobywać, tak ciepło jest. Jak wiem, że mam iść <20 minut w zimnie to nie biorę nigdy kalesonków.

• 4 lata później...
Opublikowano

Zauważyłem, że dużo wieśniar łazi w koszulkach i bluzach RUN DMC. U Was też ma to miejsce? Naglę wszyscy zaczęli tego słuchać, czy to taka sama moda wśród gimby jak kiedyś na metallicę?

Opublikowano

Run DMC też ostatnimi czasy w jakieś sieciówce było, chyba właśnie H&M.