Skocz do zawartości

Halo 3: ODST

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh - chyba naleze do fanboyow HALO, bo gra bardzo mi sie podoba. Odkad zaczalem przechodzic z kumplem, w ogole nie moge sie od niej oderwac ! Fakt, ze gralismy z 6-7 godzin i jestesmy na koncu w ogole mi nie przeszkadza. Graficznie ? tak naprawde tylko miasto noca jest brzydkie - bo pozostale lokacje robia na mnie nadal wrazenie. Mam COD'a, mam Killzone 2, ale Halo to jednak zawsze bedzie HALO ! Multi jest przekozaczny, tryb firefight zjada wszystkie hordy na sniadanie, zas nigdzie nie mozna tak sie bawic jak przy HALO przechodzac kampannie z innymi. :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

No to mistrzu trafiłeś idealnie jeżeli chcesz zacząć kampanię na legendarnym i w coopie to jestem gotowy. MOże jeszcze jeden lub dwie osoby się przyłączą i mamy liczbowo idealną ekipę na najwyższy poziom trudności w tej grze.

Możemy starować dziś wieczorem lub w sobotę od południa.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano (edytowane)

Njet. Po polsku jest tylko instrukcja i pudełko. Żadne Halo z głównego nurtu (czyli H1, H2, H3 i ODST) nie było nigdy wydane w naszym języku.

A możesz mi powiedzieć czy obydwie płyty z H3 ODST można zgrać na dysk? jak tak to ile zajmują?

I czy jeśli kupię używaną grę w wersji 2xPL, to czy na wiosnę będę miał dostęp do HALO REACH, na takich samych zasadach jak inni?

Edytowane przez Jordan23Carolina
Opublikowano

Gooral nie wiem jaki masz nick, wiec tym mnie zapros do znajomych. Co do kampani to jestem juz blisko konca na legendarnym (za prosto jest). Chetnie zagram za to w firefight, przewaznie grywam wieczorami. Do zobaczenia w akcji.

Opublikowano

Płyta z singlem ODST zajmuje 3,2 albo 3,5 GB na dysku (nie mam w tej chwili konsoli pod ręką, aby podać dokładnie, sorry). Tej z multi z HALO3 nie instaluje się, bo to jedyna gra, która z dysku chodzi wolniej.

A jeśli chodzi o betę to było to wałkowane setki razy - tak, będziesz miał dostęp do bety, bo znajduje się ona na płycie z singlem, pojawi się w zakładce Extras kiedy przyjdzie na to czas.

Opublikowano

Dla mnie dziwne jest jak ktoś szuka osób które są gadatliwe. To samo wyjdzie w praniu jak już się kilka obcych osób spiknie i pogadają Livie. Albo poźniej będzie grobowa cisza albo będą śmiechy, hihy i jakieś tam rozmowy o (pipi)e i trupie.

Opublikowano

Czyli można ją zgrać? :thumbsup:

To super, po wcześniejszej odpowiedzi Bartha myślałem że nie można. (Dlatego darowałem sobie zakup ODST). Ja tam wolę poczekać 30s, niż słuchać mojej suszarki :)

Może ktoś napisać ile zajmuje na HDD płyta z multi? Bo ile Kampania to już wiem.

Opublikowano (edytowane)

Bez przesady, lepiej grac z plyty, niz czekac pol minuty.

Edytowane przez Gość