Maciek9 0 Opublikowano 17 października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 października 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 października 2009 (edytowane) Ile zajmuje Halo 3 ODST, ile kampania a ile płyta Mythic? miejsca na hdd oczywiście Edytowane 19 października 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj Odnośnik do komentarza
sszaki 0 Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 nie mogę znaleźć żadnego tematu do ustawek w ODST więc ktoś chętny na kampanie Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 nie mogę znaleźć żadnego tematu do ustawek w ODST więc ktoś chętny na kampanie Wiekszosc halofrikow pewnie ma juz za soba kampanie, wiec latwo nie bedzie kogos znalezc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 heh - chyba naleze do fanboyow HALO, bo gra bardzo mi sie podoba. Odkad zaczalem przechodzic z kumplem, w ogole nie moge sie od niej oderwac ! Fakt, ze gralismy z 6-7 godzin i jestesmy na koncu w ogole mi nie przeszkadza. Graficznie ? tak naprawde tylko miasto noca jest brzydkie - bo pozostale lokacje robia na mnie nadal wrazenie. Mam COD'a, mam Killzone 2, ale Halo to jednak zawsze bedzie HALO ! Multi jest przekozaczny, tryb firefight zjada wszystkie hordy na sniadanie, zas nigdzie nie mozna tak sie bawic jak przy HALO przechodzac kampannie z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Ktoś dziś chętny na kampanię na legendranym? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 29 października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 Gre bede mial jutro, dlatego za wczasu szukam osob chetnych do wspolnej gry. Jesli ktos jeszcze walczy w halo i szuka zespolu, niech doda Perss86. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 29 października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) No to mistrzu trafiłeś idealnie jeżeli chcesz zacząć kampanię na legendarnym i w coopie to jestem gotowy. MOże jeszcze jeden lub dwie osoby się przyłączą i mamy liczbowo idealną ekipę na najwyższy poziom trudności w tej grze. Możemy starować dziś wieczorem lub w sobotę od południa. Edytowane 29 października 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Dranzer 0 Opublikowano 29 października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 Witam. Czy Halo 3: ODST jest w wersji polskiej, bo na allegro znalazłem 2 oferty w których wyraźnie zaznaczone jest że gra jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 29 października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 Njet. Po polsku jest tylko instrukcja i pudełko. Żadne Halo z głównego nurtu (czyli H1, H2, H3 i ODST) nie było nigdy wydane w naszym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) Njet. Po polsku jest tylko instrukcja i pudełko. Żadne Halo z głównego nurtu (czyli H1, H2, H3 i ODST) nie było nigdy wydane w naszym języku. A możesz mi powiedzieć czy obydwie płyty z H3 ODST można zgrać na dysk? jak tak to ile zajmują? I czy jeśli kupię używaną grę w wersji 2xPL, to czy na wiosnę będę miał dostęp do HALO REACH, na takich samych zasadach jak inni? Edytowane 1 listopada 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 1 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2009 Gooral nie wiem jaki masz nick, wiec tym mnie zapros do znajomych. Co do kampani to jestem juz blisko konca na legendarnym (za prosto jest). Chetnie zagram za to w firefight, przewaznie grywam wieczorami. Do zobaczenia w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 1 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2009 GT: gooralesko. Masz wyłączone wyświetlanie sygnatur że tego w sigu nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 1 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2009 Płyta z singlem ODST zajmuje 3,2 albo 3,5 GB na dysku (nie mam w tej chwili konsoli pod ręką, aby podać dokładnie, sorry). Tej z multi z HALO3 nie instaluje się, bo to jedyna gra, która z dysku chodzi wolniej. A jeśli chodzi o betę to było to wałkowane setki razy - tak, będziesz miał dostęp do bety, bo znajduje się ona na płycie z singlem, pojawi się w zakładce Extras kiedy przyjdzie na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Też chętnie pogram z wesołą i kumającą grę ekipą ;] Smutasy i milczki out :] Gamertag: InsejnPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Czyli jak z toba ktoś gra to musi ciągle coś mówić? OK rozumiem kogo szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Ty to od razu w ekstrema uderzasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Dla mnie dziwne jest jak ktoś szuka osób które są gadatliwe. To samo wyjdzie w praniu jak już się kilka obcych osób spiknie i pogadają Livie. Albo poźniej będzie grobowa cisza albo będą śmiechy, hihy i jakieś tam rozmowy o (pipi)e i trupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 7 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2009 Ma ktoś ochotę na Legendary? GT: SilentNyuPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 7 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2009 a wiadomo już kiedy przyjdzie na to czas ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2009 Instalacja Multi jest niewskazana ta? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2009 Nie instaluj multi bo bardzo spowalnia wczytywania się map. ODST zainstaluj bo wtedy jest szybciej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2009 Instalacja Multi jest niewskazana ta? Jesli kosztem 20-30s dluzszych loadingow chcesz miec cisze to zgrywaj na hdd, jesli cenisz czas a suszarka ci nie przeszkadza to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Czyli można ją zgrać? To super, po wcześniejszej odpowiedzi Bartha myślałem że nie można. (Dlatego darowałem sobie zakup ODST). Ja tam wolę poczekać 30s, niż słuchać mojej suszarki Może ktoś napisać ile zajmuje na HDD płyta z multi? Bo ile Kampania to już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) Bez przesady, lepiej grac z plyty, niz czekac pol minuty. Edytowane 8 listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi