barth 70 Opublikowano 8 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Czyli można ją zgrać? To super, po wcześniejszej odpowiedzi Bartha myślałem że nie można. (Dlatego darowałem sobie zakup ODST). Ja tam wolę poczekać 30s, niż słuchać mojej suszarki Może ktoś napisać ile zajmuje na HDD płyta z multi? Bo ile Kampania to już wiem. Nie kupiłeś gry bo nie da się jej zgrać na dysk? Zabawne Wiesz, tobie czekanie przez pół minuty może i nie przeszkadza, ale niestety jeśli grasz online to razem z tobą muszą czekać inni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Czyli można ją zgrać? To super, po wcześniejszej odpowiedzi Bartha myślałem że nie można. (Dlatego darowałem sobie zakup ODST). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) Dla mnie ODST, to głównie kompletny multi z Halo 3, bez zgrywania na HDD bym w to nie grał na 100%, sorry Panowie, ale mi to przeszkadza. Dla przykładu Xbox znajomego (LiteON) chodzi znacznie ciszej, granie z płyty zupełnie nie przeszkadza, nie wiem dlaczego na moim jest tak głośno <_< Edytowane 8 listopada 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 30s nikogo nie zbawi gdy tyle poczeka, poza czekaniem mamy jeszcze miecz ktory tam trwa 5min i dla ciszy podczas walk lepiej poswiecic te 30s. Pogralbym w Crackdowna ale instalowac go nie da sie, szkoda . Ja tam wole cisze podczas grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Pogralem chwile i jest cudownie. Klimat odosobnienie, muzyka, wszystko gra, na takie cos czekalem. Szkoda, tylko, ze calosc jest tak krotka (o czym osobiscie sie jeszcze nie przekonalem). Health sie w jakim stopniu regeneruje, czy tylko Medical Kioski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Health sie w jakim stopniu regeneruje, czy tylko Medical Kioski? Tylko kioski, regeneruje się wyłącznie stamina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 16 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2009 (edytowane) Dla mnie ODST, to głównie kompletny multi z Halo 3, bez zgrywania na HDD bym w to nie grał na 100%, sorry Panowie, ale mi to przeszkadza. Dla przykładu Xbox znajomego (LiteON) chodzi znacznie ciszej, granie z płyty zupełnie nie przeszkadza, nie wiem dlaczego na moim jest tak głośno <_< Bo masz stare wiatraki ustawiane na niebotyczne obroty. Weź zadzwoń na infolinię z reklamacją i przyjmą ci go na wymianę tychże wiatraków (Czy tam przykręcenie ich do akceptowalnego poziomu głośności). Miałem tak samo jak ty wysłałem konsolę do Czech i wymienili mi wiatraki, wymienili mi napęd z Samsunga na Liteona i jest znacznie, znacznie ciszej. Edytowane 16 listopada 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 Jacys chetni na acziwy za firefight i vidmastera? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 21 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2009 Szukam ludzi do COOP kampanii na Legendary czy jakimkolwiek poziomie trudnosci poza Easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 ja jestem chetny na legendary, mozna tez poszukac audiologi:) GT: pcheL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 to dzisiaj po obiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 Najpierw się spytaj kiedy ma ten obiad :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 skonczylem 3 retrospekcje i idac za pointerem jako rookie dochodze do miejsca, w ktorym powtarzam 3 retrospekcje wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 ja jestem chetny na legendary, mozna tez poszukac audiologi:) GT: pcheL Ja też chętnie zagram, próbowałem Cię dodać do listy, ale masz fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) skonczylem 3 retrospekcje i idac za pointerem jako rookie dochodze do miejsca, w ktorym powtarzam 3 retrospekcje wtf? ? Edytowane 23 listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 Jutro rano ok. 11 zaczynam z Sierrą Legendary w ODST. Jak Ktoś chce pograć, to zapraszam, kto pierwszy - ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 Co Wy na to ? Każdy kto ma konto e-mail na google może go edytować. http://www.google.com/calendar/embed?src=2uposmlqpsqo6rpamhngiit5p8%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Warsaw Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 CSNier fajne to co pokazales. Mozna by w tym cos zamotac osoby ktore maja czas w okreslone dni i godziny moglyby podawac tutaj swoje nicki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 24 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) CSNier fajne to co pokazales. Mozna by w tym cos zamotac osoby ktore maja czas w okreslone dni i godziny moglyby podawac tutaj swoje nicki itd. Kalendarz ma dostęp "publiczny" tzn każdy kto posiada konto na google może go edytować. Właściwie to należy dodać nową pozycje (np ODST,) w danym dniu kalendarzowym . Dla wariantu HALO MYTHIC proponowałbym utworzenie nowej pozycji kalendarza w przypadku podawania dokładniejszych danyc (w polu Co ?) dot. trybu gry MP np. MLG, Social Slayer itp. Pole Kiedy ? - wiadomo, Gdzie ?- pozostawiałbym puste, Kalendarz ? - to wartośc stała nie wymagająca zmian. W polu Opis ? - proponuje wpisywać GT. Ten wariant proponuje na początku. Istnieje możliwość tworzenia własnych kalendarzy z możliwością synchronizacji kalendarzy poszczególnych graczy lecz ten wariant jest nieco bardziej skomplikowany (przyglądam sie tej opcji). Edytowane 24 listopada 2009 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 24 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2009 Fajne gdyby stworzyc taka minilige to klany ktore maja stale dni treningu to moga sie oglosic a inni dostosowac. Jak dla mnie bardzo fajne.Dla stalych graczy troche zbedne ale fajne dla ludzi ktorzy maja tylko pojedyncze dni a sie o tym nie pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 Witam, gdzie na Mombasa Street znajdę windę prowadzącą do misji Data Hive? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 Na mapie jest, wybierasz ostatnia lokacje na liscie i w tym miejscu zejdziesz sobie do DH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 Problem w tym, że nie mam;/ A zaliczyłem wszystkie misje (bez dwóch ostatnich) Na liście mam tylko 5 lokacji. Żeby wskoczył mi Achievement za przejście gry, muszę sam odnajdywać misje? Czy wystarczy same wybieranie misji z lobby? Może ktoś stworzy party, żeby mi udostępnił Data Hive ? Ostatnią już mam, bo próbowałem w coopie, wiem że tak nie wypada, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 Pojawiaja sie na mapie w czasie kampanii wraz z progresem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 To co mam robić po przejściu następujących retrospekcji: ONI Alpha Site Kizingo Boulevard NMPD HQ Kikowani Station Tayari Plaza Uplift ? Już chyba czas na DH... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi