barth 70 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2009 Nie no skoro ODST siedzi na silniku H3 to powinni oferować 4-ro osobowego splita. Cytuj
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Actually, in at least 3 interviews Brian Jarrard and Joe Staten have confirmed campaign co-op for up to two people on one console and 4 people over system link and Xbox Live. You'll all get to run around the city together and have fun. Jakis typ z forum GameSpotu. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Szkoda zabawa na czterech była by genialna W CoD:WaW jest podobnie zwykłe mutli na 4-osoby, nazi-zombie już tylko na 2. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 A w trybie Firefight przewidziany jest drop Flooda? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Szkoda zabawa na czterech była by genialna W CoD:WaW jest podobnie zwykłe mutli na 4-osoby, nazi-zombie już tylko na 2. Chyba zwyczajnie za małe jest na to zapotrzebowanie. Żeby w miarę komfortowo grac na splicie (ale nie takim jak w RE5 czy CoD:WaW) potzrebny jest TV 26-32'', a na 4 to już nie wiem 50" tak żeby nie siedziec z nosem przy TV. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Szkoda zabawa na czterech była by genialna W CoD:WaW jest podobnie zwykłe mutli na 4-osoby, nazi-zombie już tylko na 2. Chyba zwyczajnie za małe jest na to zapotrzebowanie. Żeby w miarę komfortowo grac na splicie (ale nie takim jak w RE5 czy CoD:WaW) potzrebny jest TV 26-32'', a na 4 to już nie wiem 50" tak żeby nie siedziec z nosem przy TV. My gramy na 37" i gra się komfortowo, na początku graliśmy na 20" monitorze i jakoś dawaliśmy rady ^_^ No niestety coraz mniej gier oferuje split screna na czterech, praktycznie został tylko CoD, Halo i Motorstorm:PR Jakoś nie lubię grać przez neta z przypadkowymi ludźmi, wole 3 kumpli siedzących obok ^_^ Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 My gramy na 37" i gra się komfortowo, na początku graliśmy na 20" monitorze i jakoś dawaliśmy rady happy.gif Wiem, że jak się czlowiek uprze to do wszystkiego się przyzwyczai, ale powiem jedno - jesteś hardkorem Jakoś nie lubię grać przez neta z przypadkowymi ludźmi, wole 3 kumpli siedzących obok happy.gif Granie z kumplami w tym samym pomieszczeniu kopie tyłek, multi przez sieć nawet nie ma startu w tym przypadku. Nie musi być ten sam TV/monitor, wystarczy, że np. wszyscy grają po LAN w tym samym pomieszczeniu, jakiś czas temu chodziliśmy tak z kumplami do jednego z nich do biura, jakieś dwa laptopy, dwie stacjonarki i na tapecie Quake 3 Arena, CS i stary Age of Empires Zabawa przednia, piwo, chipsy i śmiechy do nocy :] Cytuj
barth 70 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2009 A prf, 4 osoby na 37" to luksus. Za czasów Halo 2 podczas cotygodniowych lanów u mnie w domu graliśmy czasami we cztery osoby na 14-tce i nie było źle. Wracając do tematu - raczej wątpie w pojawienie się Flood'a, w tej grze raczej on nie występuje (no chyba, że na wzór czwartej części Obcego ludzie postanowili zrobić z niego broń i stąd tajemnicza misja Dare), ale oczywiście zawsze mogę się mylić Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 barth powiedz mi czemu juz 36 typow ma calaka w odst? a gralo juz w nia okolo 100 osob? i na yt pokazuja ze maja... pewno wgrywają sobie achievementy. niestety. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 dam tu bo najczesciej odwiedzany topic. http://www.imdb.com/title/tt0879404/ a jak ktos chce sciagnac to prosze bardzo. http://rapidshare.com/files/274241673/Halo...99rar.part1.rar http://rapidshare.com/files/274237631/Halo...99rar.part2.rar http://rapidshare.com/files/274241583/Halo...99rar.part3.rar http://hotfile.com/dl/11259797/d4601ba/Hal....part1.rar.html http://hotfile.com/dl/11259832/f250b20/Hal....part2.rar.html http://hotfile.com/dl/11259859/47dcf37/Hal....part3.rar.html I BEZ BANOW MI TU Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 a cóż to takiego? zlepek scenek z gry? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 a cóż to takiego? zlepek scenek z gry? Jakis filmik (wszystkie cutscenki, albo przejscie gry). A co do ciebie Nelson to nie "BEZ BANOW MI TU" tylko pisz wyraznie co umieszczasz bo nie bedzie mi sie chcialo sprawdzac co dokladnie wrzucasz nastepnym razem. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 nie zadne przejscie ani cut scenki. to jest film. cos ala final fantasy Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 to jest oficjalne ? można to kupic? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 nie zadne przejscie ani cut scenki. to jest film. cos ala final fantasy fail... HW ma wlasnie takie przerywniki filmowe ala Final Fantasy. Gdyby byl to zwykly film to kazdy by o nim gdzies wczesniej slyszal.... XD Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 No i stało się Wyciekło Bungie do sieci Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 No i stało się Wyciekło Bungie do sieci no i patrząc na opinie piratów co do ODST to żadnego szału nie ma , grafika ta sama singiel taki sobie , a multi to Halo 3 wiec chyba nie ma większego sensu brania ODST . bo spewnoscią wyjdzie Map Pack z tymi 3 mapkami do H3 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Piratom nigdy nic nie pasuje, dla nich wszystkie gry są do dupy Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Dokladnie. Jak sie piraci to sie ma wszystko gdzies i tylko narzeka. Anyway - nie dyskutujemy odnosnie pirackich wersji, to nie forum do tego. Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 A czego my się spodziewamy, przecież to H3 a nie nowa część, tak więc rewolucji odnośnie grafy na pewno nie będzie, ale czekam na ten tytuł jak nie wiem co, co tu mówić wszyscy czekają Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 nie zadne przejscie ani cut scenki. to jest film. cos ala final fantasy D.upa tam, a co to jest? Dokladnie wszystkie cutscenki z gry HALO WARS polaczone w jedna calosc. @Jordan23Carolina: Tak, mozna to kupic w kazdym sklepie z grami praktycznie - HALO WARS - i przejsc sobie cala gre. //End of offtop. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 HDD vs DVD wygrywa gra zainstalowana na dysku cos kolo 1minuty sie laduje zas z plytki to 4 Cytuj
barth 70 Opublikowano 3 września 2009 Autor Opublikowano 3 września 2009 @Scorp1on - no tak, od początku było mówione, że płytka z ODST jest zoptymalizowana pod działanie z dysku twardego (aczkolwiek FireFight może ładować się akurat dłużej), natomiast Halo 3 Mythic to już inna kwestia, w końcu to stare dobre H3, które za HDD'kiem nie przepadało. Interesująca jest rozbieżność opinii między piratami, a pierwszymi poważnymi serwisami, które miały okazje pograć. Co mówią piraci wiadomo, natomiast recenzenci mówią coś w stylu "ta gra ma duże szanse w walce o tytuł Game of the Year" (co z tego, skoro taka beznadzieja jak nowy CoD dostanie ten tytuł, bo ludzie wolą łatwe gry, żeby poczuć się dobrym ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi