Stillo116 94 Opublikowano 6 września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 września 2009 zapewne przywalą w media 200zł skoro świat ma 22 to pewnie tak bedą wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 Rozszerzona wersja trailera/reklamy pojawiła się trochę wcześniej niż miała. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko jedno - dawać film! http://www.youtube.com/watch?v=CvH5jW8SY6Q Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 Majątek wydadzą na puszczenie tego w TV Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) W TV będzie pewnie krótka wersja. Poza tym brakuje tutaj animacji niektórych (przesłona na szybce hełmu). To na pewno finalna wersja? Edytowane 7 września 2009 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 Właśnie mówi się, że to niedokończona wersja (oprócz hełmów brakuje jeszcze kilku efektów), pełna pojawi się w przeciągu kilku godzin. MS ma kasę na reklamy, więc spoko luz, na pewno dadzą sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 Rozszerzona wersja trailera/reklamy pojawiła się trochę wcześniej niż miała. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko jedno - dawać film! Powiem tyle: Mogliby zrobic caly serial o ODST w ten sposob - na bank bym lyknal. Cos ala "Kompania Braci" swego czasu na HBO (mistrzostwo swiata). Wersja 'skonczona' - z szybkami itp. w wersji dla TV: http://www.youtube.com/watch?v=I8zdkXtb9Yw Jak widac troche krotsza (o 1min), ale bardziej z 'fantazja' - bardziej efektowane wykonczenie Brute'a itp. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 września 2009 Dałeś wersję skróconą, która pojawiła się już w piątek. Ona jest rzeczywiście skończona My mówiliśmy o reklamie trwającej minutę dłużej, którą ma wyemitować Spike w USA. Według mnie krótsza jest bardziej klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 W jakiej cenie ostatecznie bedzie Halo 3:ODST ? Czytalem nie tak dawno ze jednak bedzie w normalnej detalicznej cenie w okolicach 200zł, podczas gdy widze ze w sklepie pe i ultimie sa pre ordery po 129zl ? Czyzby cos sie ostatnio zmienilo i Microsoft powrocil do pomyslu by sprzedawac gre taniej ? Oby tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 10 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Cena przedpremierowa w Ultimie to 129zł, popremierowa to 150. W sklepie PE jak na razie widać tylko cenę 129zł. Reszta świata ma tą grę za 60$ (cena normalnej, nowej gry), my za około 45/52 (zależnie od tego czy liczymy cenę 129, czy 150 złociszy), tak więc wypada podziekować polskiemu oddziałowi MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Czyli w takich empikach i innych saturnach mozna spodziewac sie ceny 149zl ? Spoko, biorac pod uwage koszty wysylki wychodzi mniej/wiecej podobnie, a sami wiemy jak to z tymi zamowieniami przedpremierowymi bywa, zdarzaja sie czasem kilku dniowe opoznienia i czlowieka cholera trafia. Premiera 25 wrzesnia ? Ale bedzie rzeznia w mutli ]:-> Edytowane 10 września 2009 przez Strong Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Raczej nie, skoro w sklepach internetowych jakis staroc jak Forza 2 kosztuje 50zl to w MM/EMP wciaz z 200zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Zapewne będzie samo ODST. Bez map. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 10 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Nie da się sprzedać samego ODST bez map, wszystko załadowane jest ładnie w jedno pudełeczko i sprzedawane jest tylko i wyłącznie w taki sposób. Zresztą opisy mówią, że mapy są w zestawie i raczej wątpię, żeby ktoś w MS wpadł na samobójczy sposób zabrania tej płytki graczom bez LIVE'a w swoim kraju. To jak strzelenie sobie w stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 No nie wiem, LUCAS TOYS otwieralo gry od Nintendo i wyjmowalo kody promocyjne . U nas wszystko sie da . Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 10 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Pełna, długa wersja trailera "WE ARE ODST" (plotki głoszą, że to pokazówka dla fanów, jak mógłby wyglądać film HALO, a że odzew jest świetny to...): Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Odnośnie dłuższej wersji We are ODST: C-U-D-O Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 10 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Polecam sprawdzenie TEGO LINKU. Pozwala bliżej zapoznać się z drużyną ODST'ków z nowej gry HALO i poznać mały kawałek fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 września 2009 FY MS, zadnego Silverlighta nie bede instalowal by cos zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 11 września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 września 2009 Jeśli powstanie film Halo w stylu tej reklamy ODST, to ja nawet na kolanach pójdę do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
jamaniek 1 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Właśnie słucham dwóch kawałków z soundtracka ODST! Mistrzostwo! Po prostu nie mogę się oderwać http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7037182,Kto_by_sie_spodziewal____Z_Halo_3__ODST_tez_bedziemy.html Edytowane 14 września 2009 przez jamaniek Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 14 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 To Polygamia dopiero teraz zczaiła, że będzie soundtrack (najprawdopodobniej dwupłytowy)? Toż to wiadomo od bitych dwóch miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
jamaniek 1 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Ja ODST się jakoś za specjalnie z początku nie interesowałem. Dopiero od niedawna. Z początku myślałem, że jest to rzut na kasę i nic z tego nie będzie, ale zmieniłem zdanie. Szczerze mówiąc liczyłem na dobry OST, ale to co dziś usłyszałem przerosło moje oczekiwania. Zapewne kupie w UK soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 14 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Widać nie znasz potęgi Marty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 15 września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 września 2009 Wie ktoś czy kawałek z reklamy pojawi się na soundtracku ? Czy był stworzony tylko pod reklamę ? Bo jest genialny :] Cytuj Odnośnik do komentarza
jamaniek 1 Opublikowano 15 września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Wsyatrczyło wpisać w google "halo 3 ODST live action trailer music" Song: The Gaelic song is a version of Café del Mar's "Light of Aidan - Lament", which is much more lighter and softer. I do not have or know where to get this version. Tak więc jest to pewnie zmodyfikowana na potrzeby trailera wersja powyższego utworu. Edytowane 15 września 2009 przez jamaniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi