Wojthas 93 Opublikowano 15 września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 września 2009 Wsyatrczyło wpisać w google "halo 3 ODST live action trailer music" Taki leń to ze mnie nie jest i próbowałem Ale Light of Aidan - Lament a muzyka z trailera jak dla mnie totalnie się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 To ta premiera jest 22 czy 25? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 I zebrałem dla was kilka ocen recenzji: TeamXbox - 9.4/10 IGN - 9/10 Gametrailers - 8.9/10 Eurogamer - 8/10 GiantBomb - 4/5 Gamespy- 4/5 IGN AU - 8/10 (serwis znany z bardzo niskich not) Just Push Start - 3.5/5 Meristation - 8.5/10 Level7 - 8.5/10 Eurogamer Italy - 6/10 (ale włochy to jakby w jednym kraju zebrać wszystkich fanbojów PS3, nie mniej jednak ocena liczy się ) G4TV - 5/5 GamePro - 4.5/10 GameDaily - 8/10 Destructoid - 8/10 OXM UK - 9/10 HardGame2 - 9/10 GamesRadar - 7/10 PlanetXbox360 - 9.3/10 Collage News - B/A+ (czyli 5/6+ według amerykańskiego, szkolnego systemu oceniania) 1UP - A-/A+ I na koniec bardziej swojsko: Online Center - 9+/10 Polish Gaming League - 9/10 Metascore jak dotąd - 83% Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 polygamia: 4-/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Na Poly fajną reckę zrobili, nie grając w firefight i multi Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Średnia ocen na gamerankings wynosi 87.46%. Myślałem, że będzie to średniak, ale sądząc po ocenach jest to bardzo dobry tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Na Poly fajną reckę zrobili, nie grając w firefight i multi Mogli przynajmniej to ukryć, przecież przez to obniżyli pewnie ocenę o jedno oczko. Aha, co do tych recenzji, to pamiętajcie że Amerykanie oceniają tą grę z normalną ceną 60$, my mamy taniej niż zwykle, oni tak samo To też trzeba wziąć pod uwagę. Edytowane 20 września 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 No i jak na razie wygląda na to, że ODST pokazało wielki, soczysty, środkowy palec wszystkim disser'om Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jak na zestaw dodatków do Halo 3, to ODST wypada baardzo dobrze na tle innych DLC np. do Fallout 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 To nie jest dodatek, to jest osobna gra Dodatek to miał być kiedyś, eony temu, ale rozrosło się do rozmiarów normalnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Skoro dla ludzi z branży na normal jest to gra na 6h, to dla takich przeciętniaków jak ja na trzecim poziomie zejdzie z 10h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 To nie jest dodatek, to jest osobna gra Dodatek to miał być kiedyś, eony temu, ale rozrosło się do rozmiarów normalnej gry. ODST to zaden dodatek (aka DLC a nawet expansion pack) czy "nowa" gry lecz poprostu klon Halo 2/3 w skorze normalnego kolesia z ODST. Praktycznie najwieksza nowoscia w ODST jest tryb FF, reszta nie jest zadna nowoscia (SMG z H2 z tlumikiem i pistolecik + "nowe cos"). Bungie i MS ciagna kase (1mln preorderow za "osobna gre"), nazwa, 60 baksow,itp Sie sprzeda nawet gdyby mialo ocene 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jaki klon, co ty za bzdury wypisujesz. Masz zupelnie inna mechanike health, brak dw, otwarte miasto, fabule oparta na flashbackach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Dobra, wstrzymuje sie z wrozeniem - poczekam az dostane gre od kuriera i poznacie opinie osoby ktora nie dala sie hajpowi Edytowane 20 września 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Wiesz, niektórzy swoje opinie opierają na doświadczeniu wynikającym z przejścia tego dzieła, a nie na podstawie hype'u . Gra jest inna, ale taka sama zarazem, uwierz mi, że różnice da się odczuć już przy pierwszej walce i przy pierwszych minutach śledzenia fabuły. Jakbym nie był taki leniwy to może też bym reckę napisał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jak reckę, co reckę? barth ty juz jesteś po kampanii w ODST? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Ano, nie chwaląc się zbytnio zdarzyło mi się ją popełnić, włącznie z trybem Firefight . Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Barth ma znajomości :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) no znam Ciebie Wrogu. I moją mamę. I na tym to właściwie moje znajomości kończą się. Edytowane 20 września 2009 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Barth ma znajomości :[ Ty tez bo widzialem recke na OC :> Fajnie ze rozmaiwamy o grze w 2 miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 zagralem chwile w tego FF i wieje taka nuda ze zasnalem po 3min, zero pojary, do takiej hordy z GOW2 to nie ma co nawet porownywac a singiel po 5min mnie tak odrzucil ze szkoda gadac, multi nic nie zmienione co bylo wiadome. taki shit to powinien za free wychodzic, tak samo jak wszystkie nowe mapy do gry, ale wiadomix ze doją nas jak mogą znajomy ukonczyl ODST w 2 krotkie wieczory, podobno bardzo krotka gra ale nie jest tak tragiczna jak z poczatku moze sie wydawac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Nie ma to jak przyhejterzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 zagralem chwile w tego FF i wieje taka nuda ze zasnalem po 3min, zero pojary, do takiej hordy z GOW2 to nie ma co nawet porownywac a singiel po 5min mnie tak odrzucil ze szkoda gadac, multi nic nie zmienione co bylo wiadome. taki shit to powinien za free wychodzic, tak samo jak wszystkie nowe mapy do gry, ale wiadomix ze doją nas jak mogą znajomy ukonczyl ODST w 2 krotkie wieczory, podobno bardzo krotka gra ale nie jest tak tragiczna jak z poczatku moze sie wydawac. fail, ogladasz film to po 5min jesli nic ciekawego sie nie wydarzy to piszesz/mowisz ze slaby ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 zagralem chwile w tego FF i wieje taka nuda ze zasnalem po 3min, zero pojary, do takiej hordy z GOW2 to nie ma co nawet porownywac a singiel po 5min mnie tak odrzucil ze szkoda gadac, multi nic nie zmienione co bylo wiadome. taki shit to powinien za free wychodzic, tak samo jak wszystkie nowe mapy do gry, ale wiadomix ze doją nas jak mogą znajomy ukonczyl ODST w 2 krotkie wieczory, podobno bardzo krotka gra ale nie jest tak tragiczna jak z poczatku moze sie wydawac. Każdy ma prawo do swojej opinii, ale nie przesadzajmy, że Horda oferuje więcej niż Firefight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi