Matthew90 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Hej, Xa mam juz prawie rok. Halo 3 przeszedlem w Grudniu, dzisiaj podpiolem X'a do neta i sprobowalem swoich sil w Halo... Masakra ;p Nic grac nie umiem. Moze ktos umowi sie ze mna na partyjke, pokaze co i jak ? Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Musiałem dostać czymś ciężkim w głowę, bo zacząłem sobie znowu rekreacyjnie pocinać. Jak chcesz to mnie dodaj. Cytuj
barth 70 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 odezwij się, to trochę pogramy Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Masz "Polska Baza Gamertagów XBL! grających w Halo3(Molo miał uaktualnić)" obstawiam że jak napiszesz do kogoś z tej listy to napewno zagra z tobą Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 jak grasz po nocy to moze bedziesz miec szanse zalapac sie na gre z bylym NAJLEPSZYM graczem w Halo! Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Taa, ja wysyłałem dane do Zimola jakieś dwa miesiące temu i dalej nie ma mnie na liście D: Cytuj
Matthew90 0 Opublikowano 4 września 2008 Autor Opublikowano 4 września 2008 Dziki chlopaki za odpowiedz. Mam limit 3gb na neta wiec za dlugo nie pogramy ale zawsze cos. W sobote/poniedzialek powini mi przywiesc nowe LCD, tak abym jeszcze widzial gdzie szczelam ;] Tak ze skontaktuje sie jeszcze z wami na pw. Cytuj
KILa 4 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) Dziki chlopaki za odpowiedz. Mam limit 3gb na neta wiec za dlugo nie pogramy ale zawsze cos. W sobote/poniedzialek powini mi przywiesc nowe LCD, tak abym jeszcze widzial gdzie szczelam ;] Tak ze skontaktuje sie jeszcze z wami na pw. szczelaj w glowe najlepiej ze najpy proponuje miec sporo dystansu do ludzie ze sceny, slyszalem ze pojawily sie pierwsze mutacje od Halo. Be careful man. btw. gdzie jeszcze sa limity ?? Edytowane 8 września 2008 przez KILa Cytuj
Prychu 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ja chętnie zagram , też szukam polaków do grania w halo 3. Gt DrZoliparia. Cytuj
Matthew90 0 Opublikowano 22 września 2008 Autor Opublikowano 22 września 2008 Dziki chlopaki za odpowiedz. Mam limit 3gb na neta wiec za dlugo nie pogramy ale zawsze cos. W sobote/poniedzialek powini mi przywiesc nowe LCD, tak abym jeszcze widzial gdzie szczelam ;] Tak ze skontaktuje sie jeszcze z wami na pw. szczelaj w glowe najlepiej ze najpy proponuje miec sporo dystansu do ludzie ze sceny, slyszalem ze pojawily sie pierwsze mutacje od Halo. Be careful man. btw. gdzie jeszcze sa limity ?? Limity na USB stick broadband Z Vodafone ;p Cos jak blueconect z Ery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi