SZKD 1 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Ja właśnie popełniłem straszny błąd i ustawiłem poziom bronze który jest śmiesznie niski Da radę to jakoś w czasie gry zmienić ? Nie chce pozbywać się postaci - nawet, że ma dopiero 11 lev Poszukaj gry na poziomie silver lub sam postaw i zrob save. Bedziesz juz na poziomie silver Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Nie polecam tego sposobu hehe Postać niby masz - ale wszystkie questy się anulowały i grasz od nowa Ale nic się nie stało, zacznę od nowa i chyba jakąś inną postacią Cytuj
chelcho 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) Mam pytania do weteranów Sacred2: Czy opłaca się dawać dużo runów w jakąś umiejętność? Niby jest wtedy potężniejsza, ale maleje szybkość jej regeneracji. No i czy bardziej opłaca się mieć większy pancerz czy szybkość regenerowania? Wczoraj walczyłem z szefem koboldów serafinką na 14 levelu i ubicie go mi trochę zajęło no i kilkanaście flaszek zeszło (poziom silver) - pierwszy przeciwnik z prawdziwego zdarzenia. Ja nie wiem co się tak recenzenci czepiają Sacred 2 - gra na razie bardzo mi się podoba: świat, nawalanka i zero bugów. Jeden zarzut to mogli ją zrobić bardziej klimatyczną i oszczędzić sobie dennych napisów na nagrobkach Edytowane 22 czerwca 2009 przez chelcho Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Ja tam gram Dryadka...troche jej powera brakuje, ale za to ma fajowe umiejetnosci. Dodajcie mnie kto ma giere ,to mozemy zagrac kiedys...macie HS'y ? Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 mam pytanko kiedy wyjdzie sacred2 po polsku bo jakoś już trochę temu miało wyjść a teraz kij wie kiedy wyjdzie Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 z tego co na ultimie piszą to w piątek ma być Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 W PSXE 8- od Zaxa, 8 od Torby (3gr) zalety: ogromny świat, ilość oręża, rozmach, liczba side questów, tryb multi, mega miodny offline co-op wady: słaba fabuła, sporo nudnych questów, przeciętna lokalizacja Negatywnie nastawiony recenzją IGN z miejsca skreśliłem tę grę. Przyznaję, że mógł to być błąd, dlatego gierkę sprawdzę ale dopiero we wrześniu Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Coz. Pamietasz nasza dyskusje? Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Tak, pamiętam. Na razie ugrałeś tyle, że grę sprawdzę, a to czy mi podejdzie czy nie to inna sprawa. Wrócimy do tematu we wrześniu Cytuj
arqueek 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Ja tak z innej beczki - czy na online jest czat pisany? Nie mam HS i szybko sie to nie zmieni, a online sobie bez tego nie wyobrazam Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Już Ci na to nie odpowiem, bo grę sprzedałem w cholere !! Ocena z PSX mnie samego bardzo zaskoczyła. Wielka szkoda, ale gra zasługuje na max 5+/10. Ze złości na sacred 2 czekam na Demon's Soul. Chociaż tu liczę, że się nie zawiodę ... Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 a ja tez z innej beczki, gram 20 godz i powiem tyle , dawno sie tak nie wkrecilem , gra jest za(pipi)ista, ocena 8 jak najbardziej wskazana, pomimo kilku bugow na ktore przymykam oko w tak ogromnym tytule, jak ktos lubi haknslaszyn rpg brac w ciemno , SUUUUUPEEERRRR, nareszcie co nowego bo juz mnie znudzily fpp tpp non stop, dawac mi rpgi , platformowy i przygodowki Cytuj
Orlik666 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Cenega znowu sobie robi jaja z premierą! Gra miała się ukazać w Polskiej wersji językowej w tym tygodniu, ale premierę znowu przełożyli. Gra ma wyjść za 20 dni ;-/ Ktoś jeszcze tu czeka na zlokalizowaną wersje ? Cytuj
GeX 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 kupowac Polska wersja zamiast Angielskiej to tak jak bys mial dymac panienke w condomie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Metafora pasująca do samego faktu grania w toto na konsoli zresztą. Cytuj
chelcho 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Jak odróżnić set items or reszty przedmiotów na liście? Co znaczą gwiazdki przy przedmiocie? Stopień umagicznienia przedmiotu? Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Mam pytanie, jest polska wersja tej gry na PS3? Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Podobno polska wersja na PS3 ma być około września. Również czekam na wersję polską, oby cena nie była skandaliczna;) Cytuj
rah 153 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Cena raczej na pewno nie bedzie nizsza, co do daty to wielki znak zapytania a patrzac na cenege wstecz to i moga cos niedopracowac.Zobaczymy. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez rah Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Mam pytanie, na jednej konsoli mogą grać dwie osoby w kooperacji? Cytuj
chudyjoe 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 tak, ale nie będziecie mogli wymieniać się przedmiotami Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Ciekaw jestem na ile godziny przewidziana jest rozgrywka w Sacred2 i czy po pewnym czasie gra najzwyklej w świecie nie nudzi (w recenzjach spotykam się ze skrajnymi ocenami)? Ma ktoś komplet pucharków w ogóle? P.S. Występują w tej grze śnieżne scenerie? ^_^ Edytowane 5 października 2009 przez stoodio Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Śnieżnych lokacji nie uświadczysz, jedynie dżunglę, bagna, pustynię i tam inne tego typu + dungeony. Grałem w Sacreda na Piecu z kumplem i nie dotrwałem do końca gry, ba chyba to było ledwo ponad połowę. Gra jest nudna jak cholera i nie oferuje żadnych atrakcji, wprawdzie w miarę swobodnie można sobie chodzić, robić poboczne questy które są w miarę różnorodne, ale i tak większość polega na młóceniu wszystkiego. Granie jako czarodziejka to w ogóle porażka, bo jest trochę przepowerowana. Jak odpowiednio dobierzesz umiejętności i je rozwiniesz to będziesz spamował "falami ognia" biegnąć bez zatrzymywania się i tak przez całą grę, wyższe poziomy też nie wiele większe wyzwanie. Lepiej pograć w stare nieśmiertelne Diablo 2 ; ) Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 4 słowa Panowie - Gra jest do dupy! Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Dzięki za przestrogę Lepiej pograć w stare nieśmiertelne Diablo 2 ; ) Gram, nieprzerwanie od ponad 9 lat 4 słowa Panowie - Gra jest do dupy! Tak też wygląda i się zapowiada, ale co jakiś czas spotykam się z pozytywną opinią - olewam i kropka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi