Opublikowano 11 lutego 20178 l Vauxhall jest autem amerykańskim (GM), będącym najczęściej obiektem drwin na Wyspach.
Opublikowano 11 lutego 20178 l czyli opel tez jest amerykanski, saab jest amerykanski, chrysler i dodge sa wloskie itd
Opublikowano 12 lutego 20178 l Nawet utrata wartości jej nie dotknęła. Piękny samochód i ciekawa historia. IMO w praktyce podobny wyczyn byłby możliwy z większością aut. Jeśli ktoś może przez 50 lat zrobić tylko niecałe 200 tysięcy, trzyma auto w garażu i regularnie wymienia płyny - nie widzę problemu.
Opublikowano 12 lutego 20178 l W dniu 11.02.2017 o 19:00, _S_ napisał(a): czyli opel tez jest amerykanski, saab jest amerykanski, chrysler i dodge sa wloskie itd Od jakiegoś czasu zamiast pięści używam pałki teleskopowej, więc nie będę tłumaczył, bo mógłbym zabić.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Przykład tego Passata przypomina jak szybkie zrobiły się "normalne" samochody. A BTW Zachar ma różne fajne pomysły i od pewnego czasu nawet śledzę go na fb, bo zapodaje ciekawe dla fana motoryzacji posty.
Opublikowano 16 lutego 20178 l No tak super ale zaletą tego subaru nie jest sprint od świateł. Więc nie wiem co to ma udowadniać.
Opublikowano 4 marca 20178 l W dniu 4.03.2017 o 15:44, kultywator napisał(a): niezłe. Od razu przypomniał mi się poniższy filmik. co to było
Opublikowano 5 marca 20178 l Szukając informacji na temat ferrari F40 w wersji Le Mans trafiłem na taki filmik na YT: Z ciekawości sprawdziłem kanał i okazało się, że jest tam mnóstwo filmów z superautam. Np. coś takiego: Trafi się czasem też coś dla miłośników jazdy bez ESP:
Opublikowano 9 marca 20178 l https://www.youtube.com/watch?time_continue=156&v=AA5Nw3DmTH8 Każda sytuacja ciężka do wytłumaczenia, tylko prawo jazdy zabierać.
Opublikowano 11 marca 20178 l Wyprzedziłem w ten sposób tysiące samochodów i jeszcze nikomu nic się nie stało.
Opublikowano 11 marca 20178 l W sensie, że zmuszałeś kogoś do hamowania, albo zjeżdżania na pobocze, ewentualnie wyprzedzałeś na trzeciego? Bo chyba nie oglądałeś filmiku?
Opublikowano 11 marca 20178 l Tak, jak się ma odpowiednie umiejętności i samochód to nie widzę w tym nic nienormalnego.
Opublikowano 11 marca 20178 l To tak zwane wymuszenie pierszeństwa, czyli wykroczenie, zatem jesteś burakiem na drodze.