Skocz do zawartości

Ciekawe filmiki

Featured Replies

Opublikowano

Vauxhall jest autem amerykańskim (GM), będącym najczęściej obiektem drwin na Wyspach.

• Odpowiedzi 664
  • Wyświetleń 124,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

czyli opel tez jest amerykanski, saab jest amerykanski, chrysler i dodge sa wloskie itd

Opublikowano

Nawet utrata wartości jej nie dotknęła. Piękny samochód i ciekawa historia.

IMO w praktyce podobny wyczyn byłby możliwy z większością aut. Jeśli ktoś może przez 50 lat zrobić tylko niecałe 200 tysięcy, trzyma auto w garażu i regularnie wymienia płyny - nie widzę problemu.

Opublikowano
  W dniu 11.02.2017 o 19:00, _S_ napisał(a):

czyli opel tez jest amerykanski, saab jest amerykanski, chrysler i dodge sa wloskie itd

Od jakiegoś czasu zamiast pięści używam pałki teleskopowej, więc nie będę tłumaczył, bo mógłbym zabić.

Opublikowano

Przykład tego Passata przypomina jak szybkie zrobiły się "normalne" samochody. A BTW Zachar ma różne fajne pomysły i od pewnego czasu nawet śledzę go na fb, bo zapodaje ciekawe dla fana motoryzacji posty.

Opublikowano

No tak super ale zaletą tego subaru nie jest sprint od świateł. Więc nie wiem co to ma udowadniać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 4.03.2017 o 15:44, kultywator napisał(a):

:rolleyes: niezłe. Od razu przypomniał mi się poniższy filmik.

co to było

Opublikowano

Szukając informacji na temat ferrari F40 w wersji Le Mans trafiłem na taki filmik na YT:

Z ciekawości sprawdziłem kanał i okazało się, że jest tam mnóstwo filmów z superautam. Np. coś takiego:

Trafi się czasem też coś dla miłośników jazdy bez ESP:

Opublikowano

Wyprzedziłem w ten sposób tysiące samochodów i jeszcze nikomu nic się nie stało.

Opublikowano

W sensie, że zmuszałeś kogoś do hamowania, albo zjeżdżania na pobocze, ewentualnie wyprzedzałeś na trzeciego? Bo chyba nie oglądałeś filmiku?

Opublikowano

Tak, jak się ma odpowiednie umiejętności i samochód to nie widzę w tym nic nienormalnego.

Opublikowano

To tak zwane wymuszenie pierszeństwa, czyli wykroczenie, zatem jesteś burakiem na drodze.