Opublikowano 15 maja 20177 l No technika poszła do przodu, całe szczęście. Swoją drogą, to musi być straszne chu.jowe uczucie tak je.bnąć dzwona autem.
Opublikowano 15 maja 20177 l Z głupoty wzieliśmy udział w silesia wrak race. Nękały nas problemy techniczne, w sobote popękały przewody hamulcowe i musieliśmy startować na hamulcach tylko z przodu. Ale udało sie. Przejechaliśmy na maxa co sie dało z fiesty wyciągnąć. Świetna zabawa. Polecam jak ktoś ma odrobinę chęci. https://m.youtube.com/watch?v=rQSvn0r7azE&feature=share Na kolejną edycje zbudujemy lepszą fure.
Opublikowano 16 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=1-V75fMrDzM&index=1&list=PL2AGFNCWMujcc7lasMg8L4QMM_VeN2XmD
Opublikowano 19 maja 20177 l Wczoraj oglądałem. Policja powinna to przeglądać, wyłapywać tablice i zabierać prawka.
Opublikowano 19 maja 20177 l Szanuję tych wyprzedzaczy, że przy próbie zabójstwa / samobójstwa w większości nawet mają czas pomyśleć o włączeniu kierunkowskazu
Opublikowano 20 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=JEnQ-MgbZiY Pierwszorzędnie odj.ebane xd
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Takim ludziom powinni odbierać prawa jazdy od ręki. Ostatnio coś czytałem, że babka jechała land roverem i nie zauważyła jak potrąciła drugą babkę na pasach, ta wpadła pod samochód i była ciągnięta z 50 metrów pod samochodem, dopiero ktoś z zewnątrz zatrzymał samochód. Baba za kierownicą w ogóle nie poczuła, że ma człowieka pod kołami, wysiadła i mówi, że nie zauważyła. Przecież bym ją zaje,bał na miejscu. Oczywiście w Polsce to było. Ciśnienie mi skacze jak widze takie sytuacje. Prawo jazdy powinno być od ręki zabierane bez odwołania.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Nowe Polskie Drogi i na samym początku i końcu dwa wypadki, do których nie doszłoby gdyby te auta miały podstawową elektronikę. Miałem kiedyś szkolenie na płycie poślizgowej i byłem miło zaskoczony, jak wiele daje ABS w moim Punto. W praktyce jeszcze nie skorzystałem, ale dobrze, że jest. Edytowane 23 czerwca 20177 l przez Mustang
Opublikowano 23 czerwca 20177 l co te Peugeoty to ja nie wiem... pytanie: jak samochód A jedzie prosto na skrzyżowaniu, B skręca w lewo, dochodzi do wymuszenia i kolizji. Czy jeśli A jechał ponad 50km/h to "nie ponosi odpowiedzialności"? W sensie jakby ktos jechał 70-80km/h i ten skręcający by nie zauważył, to i tak wina skręcającego B? Albo jeśli na pomarańczowym A by się "wyebał" z dużą prędkością "bo zdażę"?
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Wypadków byłoby mniej jakby kierowcy nie byli idiotami, potrafili trochę przewidywać sytuacje na drodze, nie patrzeć tylko na znaki/światła tylko brać pod uwagę, że w drugim samochodzie siedzi człowiek, który na pewno jest debilem. Ja jak oglądam te polskie drogi to się wku,rwiam bo co najmniej połowy wypadków można uniknąć, gdyby ludzie mieli trochę oleju w głowie.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l (...) W praktyce jeszcze nie skorzystałem (...) 0_o Zimą nie jeździsz?
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Jeżdżę, ale nie przypominam sobie, żeby się włączył. Mam bardzo mało okazji do jazdy po śniegu.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Pierwsze co zrobiłem jak spadł śnieg, to testowałem jak działa ABS, dlatego spytałem.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Działa, ale jeszcze się nie włączył w sytuacji na serio z tego co pamiętam.