Skocz do zawartości

Ciekawe filmiki

QBH

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jakaś starsza już osoba na oko. Ostatnio u mnie w mieście starszy gość potrącił autem na parkingu grupkę przechodzących emerytów i zabił jedną osobę, dokładnie w takich okolicznościach jak na filmiku.

Edytowane przez Mustang
Opublikowano (edytowane)

Nie należę do jakiś wielkich fanów tego modelu, ale po obejrzeniu testu jestem pod wrażeniem dokonania Mercedesa. To nie jest transformacja starocia w nowe auto, poprzez dodanie nowych elementów do przestarzałej bazy jak robili to z pierwszym modelem. To nie jest też zastąpienie starego modelu nowym, mającym niewiele wspólnego z oryginałem poza formą i detalami jak New Beetle albo Mustang z 2005. To naprawdę ciekawy przykład odtworzenia na ile się tylko dało oryginału, zachowując wszystkie kluczowe elementy tworzące mit starszego modelu przy zastosowaniu całkowicie nowej technologii w reszcie aspektów.

Edytowane przez Mustang
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam, że pod koniec lat 90' to Daewoo mieli tacy bardziej dorobieni ludzie. Nubira, albo Espero to były auta poważnych przedsiębiorców. W mojej mieścinie był nawet salon Daewoo. Za guwniaka byłem tam na jakichś pokazach, miałem fanty reklamowe. Dziś w tym miejscu chyba jest sklep i kwiaciarnia :D

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...