Mustang 1 775 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Nie wiem czy widzieliście, ale Mercedes oferuje w wybranych modelach coś takiego, oczywiście oficjalnie jest oferowane jako gadżet do offroadu, a nie kręcenia teledysków rapowych kawałków: Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Zwykle takie filmiki są z wyścigów kierowców osobówek, jak widać w Bangladeszu można autobusem z pasażerami bawić się w NFS 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Nie wiem czy już było. Chorwacki supersamochód elektryczny, szefem jest 33 latek. Kosztuje 2 miliony euro. 1 Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Kiedy zaczynasz karierę w gierce wyścigowej 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 Nie wiedziałem, czy wrzucić to tu, czy do działu Japonia czy do ciekawych filmików, ale motywem przewodnim jest auto więc niech będzie tu. Real life waifu. Przynajmniej auto już nas łączy Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Zaskoczyli mnie nieco w 13 minucie. Ogólnie jeśli ktoś nie chce oglądać, to w tej czołówce przy 64 km/h nieco lepiej wypada Volvo, które miało jeszcze zauważalny zapas i byłoby bezpieczniejsze przy jeszcze większej prędkości. W obu autach z przodu się z tego wypadku wychodzi. Dla mnie zaskoczeniem jest pasażer z tyłu, który wbrew przekonaniom i logice w obu autach ryzykuje życiem albo obrażeniami od przeciążeń. Chyba mamy tu problem testów zderzeniowych, które zawsze pakują dorosłych z przodu i dziecki w fotelikach do tyłu. 1 Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Normalnie nie jaram się jakoś bardzo tymi okrążeniami czy modyfikacjami, ale to jest król sleeperów i doceniam jak gość zrobił to kompletnie zaskakujące auto 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października JEST! Nowy rekord Nurburgringu - 6:29.09 Bohater: Czerwony Merc-AMG ONE 1 Cytuj
second 3 707 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października W dniu 2.10.2024 o 17:10, HenrykIggO napisał(a): JEST! Nowy rekord Nurburgringu - 6:29.09 Bohater: Czerwony Merc-AMG ONE Niby mocarne 1.6 a brzmi jak 125 cm3 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Tak, jednostka 1.6, ale generująca 1063 KM. Silnik bezpośrednio z F1. Btw. były gigantyczne problemy w związku z homologacją tego samochodu i dopuszczeniem do ruchu ze względu właśnie na… odpalenie silnika. Te potwory F1 potrzebują specjalnej aparatury zapłonowej, która jest wykorzystywana przed każdym wyścigiem. Nie wiem jak to zrobili, ale udało im się to obejść i auto odpala "z kluczyka". Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Najbardziej niezwykłe złomowisko na świecie? Na pewno. Jednocześnie setki, albo tysiące wyjątkowych samochodów straciło tam życie na zawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi