Opublikowano 6 września 20195 l Krótki filmik z wraka w bielsku, w roli głównej latające seicento, najszybsi kierowcy w rajdzie finlandi nie powstydziliby się takich lotów. bonus, są śruby a gdzie jest koło? Edytowane 6 września 20195 l przez Dud.ek
Opublikowano 27 września 20195 l ale za(pipi)ista beemka ale za(pipi)ista beemka na kanale jest też making of z produkcji jej
Opublikowano 23 stycznia 20205 l Polacy nie gęsi , grube JDMy też mają Boziu ile piękna i sexu w 13 minutach filmu.
Opublikowano 23 czerwca 20204 l Ostatnio na tym kanale moją uwagę zwróciła sytuacja z 3:25. Jest dość unikatowa, bo w odróżnieniu od typowych kamerkowych błędów lub szaleństw kierowców, tutaj obwiniać można tylko drogowców. Nie wiem jak dokładnie powinna była wyglądać procedura robienia takiego zwężenia, niemniej na pewno znaki i informacje o zwężeniu muszą pojawić się wcześniej niż samo zwężenie.
Opublikowano 23 czerwca 20204 l Takie ostrzeżenie to co najmniej na kilometr przed + parę ponowień... masakra.
Opublikowano 24 czerwca 20204 l Projektuję organizacje ruchu, tymczasowe dla robót też. Co prawda na autostradach i ekspresówkach nie mam doświadczenia żadnego, ale według wytycznych GDDKiA i rozporządzenia no to zdecydowanie powinno być to poprzedzone znakami dużo wcześniej. A tu z kolei inny przykład niekompetencji zawodowej, tym razem u policji. Policjant bez elementów odblaskowych, wstrzymuje ruch pod wiaduktem. Ale jak fajnie spie.rdalał xd Edytowane 24 czerwca 20204 l przez krupek
Opublikowano 4 lipca 20204 l Nie potrzebują przerw (poza serwisami) ani urlopów , nie chorują, nie narzekają i nie strajkują , nie zachodzą w ciążę i nic nie ukradną... nawet jakby pomalować je na czarno. Future is here.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Sposób zrobienia samego filmiku nie jest może do końca idealny, ale projekt wydaje mi się wyjątkowo interesujący, bo nareszcie ktoś zrobił użytek z tylnego napędu w Twingo.