Skocz do zawartości

halo łódź

Featured Replies

Opublikowano

Siemka,

wbijam w tym roku na studia do łodzi i mam pytanie,

znajdą się jacyś chętni na jakieś lany w halo 1&2?

jak coś to moglibyśmy sie jakoś umówić czasem na szpilanie:)

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja jestem chetny mysle ze przynajmniej jeszcze jedna osobe skoluje

robcie lodz dream team nelson na pga przyjedzcie macie 2 miechy treningu !!

Opublikowano

Ja po PGA najprawdopodobniej będę jechał do Łodzi na parę dni. Jeśli to dojdzie do skutku, a propozycja będzie nadal aktualna, to byłbym chętny na jakiś lanik, lecz tylko w h1:). h2 nie dla mnie.

Opublikowano
  • Autor

no to ogolnie mieszkanie lyknalem ze znajomymi na elsnera (widzew) więc jakos tam bedzie mozna działac czasem:) musze x-a skolowac tylko, ma ktos wersje ntsc? h1

Opublikowano

elsnera mowisz ;] kiedys tam na silownie lesio chodzilem 8) halo 1 ntsc mam w chacie. ale starej konsoli ani padow brak

Opublikowano
  • Autor

to napiszcie kto by mógł cos ze soba przytaszczyc:) konsola, pady, tv w sumie by sie przydal jakis jeszcze bo tam jakies malutkie sa:P ale jeden (21-25cali) bedzie raczej

Edytowane przez The Oracle

Opublikowano

Mam konsole jeszcze działającą i TV 21" jak co. Tylko z padami problem ;]

Edytowane przez Prude

Opublikowano
  • Autor

ja myśle ze odloze pare zł na x-a z jakims padzikiem:) a jak cos to zamienniki sa tanie raczej:)

Opublikowano
  • Autor

nie no pod koniec wrzesnia dopiero bede tak na stałe, bo od przyszlego tygodnia jakies meble bede wrzucał ik ogolnie sie wprowadzał :) wiec mozna bedzie juz cos organizowac :D jakies pady tylko musze skolowac zeby bylo wiecej, dam znac jakos nidlugo i jakis termin sie ustali:)

Opublikowano
insiak mysle ze tez by pogral jakby co. ja dysponuje autem, ale z tv moze byc problem prude ??

Kurde, i to niegiętkim :o

Klik! :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

narazie raczej nic z tego nie wyjdzie bo nie bede mial chaty wolnej:( no i tv ktore byly w mieszkaniu okazaly sie popsute:O jak cos kiedys to dam znac

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

aktualizacja tematu:P nie chcecie jakos zagrac niedługo? w h3 na x360:P np...ta sobota? mozemy zacząc jakos popołudniu? ja u siebie mam xa 3 pady h3 i monitor t240hd

ogolnie czy ktos ma czas:P sprzet itd:P?