Hubi. 39 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Czego nie lulbicie, pomimo tego, że jest zachwalane przez innych ? Ja się przyznam do tego, że nie lubie ziemniaków Oo Frytki czy pierogi ruskie zjadam jak najęty, ale zwykłe "kartofle" sux Dlatego najczęściej kroje je w małe kawałeczki i do obiadu smaże na oleju. O, i szparagów też nie lubie. A bób śmierdzi Cytuj
kold 8 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Ciepla wodka i wszelkie krank dżusy. Woda powinna byc zimna, czysta, w kielonkach. Nie tykam salcesonu, golonek i innych syfow ociekajacych tluszczem. Unikam tluszczow zwierzecych, poza rybnymi, czyli rzadko jadam parowy, kielbasy itd. Po prostu zle sie po nich czuje (po tluszczach) i pojawiaja sie po nich syfy - ochyda. Aha i galki muszkatalowej nie lubie. Poza tym zajadam praktycznie wszystko. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Sernik, ciepłe mleko. Wolę sernik na zimno ju noł. -zupa ogórkowa -kalafior -sałata (nie pekińska, tylko ta zwykła) -masło orzechowe -sok pomidorowy -ciepła wódka -ciepłe piwo -czipsy orzechowe Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 kaszanka papryka ziemniaki kalafior wszystkie zupy z wyjatkiem rosolu kielbasa (chyba ze z grilla) i inne tluste wedliny/miesa biala kielbasa - niedobrze mi sie robi na sam jej widok ananasy Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 wątróbka, bób, marchew, gotowane mięso,groszek, wiśnie Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 kaszanka, nigdy nie jadlem ale sam pomysl kaszy z krwia mnie skreca. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 żurek za gowniarza sie zatrulem i do teraz mam wstret Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 11 września 2008 Autor Opublikowano 11 września 2008 Na tej samej zasadzie ja mam niesmak do kiwi. Jak byłem mały i pierwszy raz chciałem spróbować, przez przypadek posypałem solą zamiast cukrem i kawałek zjadłem... Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 (edytowane) To ładnie z Tobą jak chciałeś kiwi posłodzić. Nie lubię: wszelkiej maści tłustych, tanich szynek z marketów większości kiełbas, mięs, wszystko co tłuste i zamiast gryźć mielę jakieś chrzęści i żyłki śmierdzących serów Edytowane 11 września 2008 przez raven_raven Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nienawidze pomodorow, tlustego miesa(w tym golonek), watrobki, gotowanego miesa. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nie lubić kaszanki to nie mieć jajec Cytuj
kold 8 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Lubiec kaszanke to miec ci.pe . Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 - tłustych rzeczy i żylastych - zupy mlecznej - kożuchu z mleka czy budyniu - niedopieczonego boczku - dziwnych chrzęści znajdowanych w pierogach - czekolady tofii (były mikołajki w podstawówce i zjadłem całą tabliczkę na religii, wrócilem do domu i leżałem z temp 39oC potem) Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 jedynie kminku a tak to jak struś zjem wszysko co jadalne (zupa mleczna z ogórkami kiszonymi) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Zup poza rosołem, a i tak musi być specjalnie podany. Gruby twardy makaron, masa przypraw itp. Kurczaka. Zjem jak jestem głodny, ale jak mam wybor to wybieram cos innego. Jedzenia z Mc Donalda i KFC. Wegeta i Maga, przyprawy, ale nie zjem niczego co zawiera 2 ww skladniki. Kisiele i galarty. Ciepłe mleko. Słodycze. Napoje NIEGAZOWANE. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 - cynamonu - pierogów z serem - ryb innych niz łosoś - chrzanu - salami - flaczków - spaghetti, ogólnie makaronu, ale chętnie zjem podsmażony z jajkiem, - wódki poza tym jem wszystko inne, np dzisiaj beda to... /tadaaaaam!/ placki ziemniaczane. Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Kaca nie lubię - ale jak przyklinuje to juz uwielbiam! Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 oliwki-nie wiem jak to mozna jesc. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Kawa - (pipi)ie po niej z paszczy. I gorzka czekolada. Bo jest gorzka. Edytowane 1 stycznia 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Nie znoszę ryb (za sprawą ości i smaku, do którego czuję wstręt), a także czerwonego mięsa. Lubię za to drobiowe ale tylko filetowane. Nie lubię bobu za to (jak ktoś napisał), że śmierdzi. Nie lubię większości zup (fasolowa, żurek, ogórkowa, krupnik.. etc.. bleee) Nienawidzę marchwi (już sam zapach i wygląd powoduje u mnie odruch wymiotny) Sera pleśniowego też nie trawię... ale ogólnie za innymi przepadam. Lubię śmieciowe żarcie z McDonalda czy KFC lub chipsy, ale ich nie jem bo źle się potem czuję. No i bym zapomniał o kaszance.. której też nie lubię. Ogólnie z powyższej listy zaszczytne 1-wsze i zarazem najwstrętniejsze miejsce zajmuje marchew. Edytowane 31 grudnia 2008 przez marcin_N Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Nie lubię: - tłustych mięs, produktów i dan pochodnych, typu boczek, słonina, 80% wędlin - ryb, niebędących filletami- szczególnie karpia- tłusty, ościasty, przereklamowany, nie dziwota, że tylko Polacy i Rumuni go jedzą - moczki - rodzynek w jakimkolwiek cieście - makarony z serem- lata temu zatrułem się takowym i uraz pozostał - parówek, kiełbas w każdej postaci, krupnioków i żymloków - dziwnych połączeń dań na ostro z owocami, typu pizza po hawajsku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi