Opublikowano 10 sierpnia 200915 l ten motyw z ta boginia i banda redneckow to straszna bieda, dobrze chociaz ze wampiry daja rade, Godric swietny jest.
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Dante a gdzie ty tam widziałeś te mutanty i kosmity?? Bo ja tylko wampiry, ludzi, zmiennokształtnych i pradawną boginię. Miało być bez spojlerów ale żeby ludzie się domyślili. Telepaci, ludziobyki i nie wiadomo co pojawi się w następnym epie. Godric mnie pozytywnie zaskoczył.
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l No to dzięki (pipi)a za spoilera, na przyszłość zasłaniaj takie informacje bo zgłoszę w odpowiednie miejsce.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Autor Ostatni odcinek mnie rozwalił. Był inny niż poprzednie, ale wybronił się humorem. "Smite me, motherfucker!"
Opublikowano 17 września 200915 l No to 2 sezony za mną. Generalnie jaram się jak pochodnia, odcinki 2 sezonu (7,8,9) to chyba najlepsze epy jak dotąd. Niesamowicie emocjonujące, a Godric to miszcz. Czekam na trzeci sezon (swoją drogą kiedy ma się ukazać?). Edytowane 17 września 200915 l przez Happymieso
Opublikowano 18 września 200915 l 3ci sezon za niecały rok, czyli pewnie coś około 14 czerwca 2010. Ja jeszcze nie widziałem finału,ale dzisiaj mam go w planach, obok Californication.
Opublikowano 27 września 200915 l W oczekiwaniu na premiery nowych sezonow ogladanych przeze mnie seriali postanowilem sprawdzic True Blood i machnalem od razu 2 sezony i oto kilka ogolnych przemyslen - brawa za brak cenzury, ale to serial HBO wiec norma - pierwszy sezon swietny, drugi jakby troche gorszy, glownie jego druga czesc - uwazam, ze pozniejszy watek z menada, jak juz bylo wiadomo kim jest MaryAnn, byl poprowadzony zbyt prosto, jakos tak bez zaskoczenia i w ogole bez iskry - genialne postaci: Jasona, MaryAnn, Ericka, Godricka, ogolnie wampiry i cala ich struktura, ogranizacja i polityka sa tu bardzo interesujaco przedstawione, aktor grajacy LaFayette'a ma nietypowa role, ale jest to chyba pierwszy gej w filmie, ktorego toleruje, ba! nawet go polubilem - ciekawie zapowiadajacy sie watek planu krolowej i Ericka, czyzby chcieli uzaleznic od V jak najwiecej ludzi? - jeszcze ciekawiej wyglada sprawa Sookie - kim ona do cholery jest? - chce wiecej tej sekty - mnostwo dobrego humoru, smaczkow, tekstow - to sie ceni - Anna Paquin w drugim sezonie z dlugimi wlosami wyglada slicznie No nic, trzeba czekac do wakacji.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=Qqf090aFDLo dobry klip gdzie przepraszają za nachalną promocję trzeciego sezonu. ja mam cały drugi do nadrobienia więc dobrej zabawy życzę .
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Jest to bodajże jedyny serial, który potrafię oglądać bez żadnych dąsów i narzekania. W końcu goddamnit, bo już mi zaczynały oczy cierpnąć od tego czekania.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Jest to bodajże jedyny serial, który potrafię oglądać bez żadnych dąsów i narzekania. W końcu goddamnit, bo już mi zaczynały oczy cierpnąć od tego czekania. Wpis. Uwielbiam ten serial, a 3 sezon rozpoczął się fenomenalnie. Klimat, humor, gra aktorska, wartka akcja - nie mam żadnych 'ale'. By the way: Po pierwszych obejrzeniu 2 sezonów tak się wkręciłem, że wziąłem się od razu za pierwszy tom cyklu książkowego. Nie polecam - serial jest miliard razy lepszy, głębszy, bardziej przemyślany i rozbudowany.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Potwierdzam, pierwszy odcinek był super, no i czekam co dalej z tymi wilkołakami pokażą.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l hehe właśnie miałem wklejać xD. propsy dla snupa dokka za podzielanie mojej platonicznej miłości do anny paquin.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l You gotta be kidding me. Wcześniej napisałem, że nie mam na co narzekać, ale kiedy ponownie zobaczyłem Anne w akcji zmieniłem zdanie. Zdążyłem już zapomnieć jak brzydka jest ta aktorka.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Przesadzasz, nie jest typową pięknością, ale coś w sobie ma. Ja się do niej po kilku odcinkach przekonałem.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Jest bardzo denerwująca, ale oggozo mowił, że własnie taka powinna być
Opublikowano 18 czerwca 201014 l wiadomo nie jest to laska z rozkładówki, ale serce nie sługa. jak kiedyś spotkam moyera to go zatłukę.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Ja bym w sumie wolał tą lasię co gra Królową wampirów, zayebista jest, tylko że ma rodzynki zamiast cyckuf Z Michelle Forbes (co grała Menadę w drugim sezonie) jest dobry milf, ostatnio ją widuję w 5tym sezonie ST The Next Generation, ale słodka była, kochałbym ją.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l O tak, królowa jest świetna, bardzo bym ją kochał Chociaż Jessica też nie jest kiepska.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l konsolomaniaki śliniące się nad dupe.czkami z serialu. temat sięgnął dna.