Shen 9 610 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ten motyw z ta boginia i banda redneckow to straszna bieda, dobrze chociaz ze wampiry daja rade, Godric swietny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dante a gdzie ty tam widziałeś te mutanty i kosmity?? Bo ja tylko wampiry, ludzi, zmiennokształtnych i pradawną boginię. Miało być bez spojlerów ale żeby ludzie się domyślili. Telepaci, ludziobyki i nie wiadomo co pojawi się w następnym epie. Godric mnie pozytywnie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 bomba wybuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jaka krucyfiks bomba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 tak sie zakończył ostatni odc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No to dzięki (pipi)a za spoilera, na przyszłość zasłaniaj takie informacje bo zgłoszę w odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 o sh*****it sorrrrrrra wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ostatni odcinek mnie rozwalił. Był inny niż poprzednie, ale wybronił się humorem. "Smite me, motherfucker!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) No to 2 sezony za mną. Generalnie jaram się jak pochodnia, odcinki 2 sezonu (7,8,9) to chyba najlepsze epy jak dotąd. Niesamowicie emocjonujące, a Godric to miszcz. Czekam na trzeci sezon (swoją drogą kiedy ma się ukazać?). Edytowane 17 Września 2009 przez Happymieso Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 3ci sezon za niecały rok, czyli pewnie coś około 14 czerwca 2010. Ja jeszcze nie widziałem finału,ale dzisiaj mam go w planach, obok Californication. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 W oczekiwaniu na premiery nowych sezonow ogladanych przeze mnie seriali postanowilem sprawdzic True Blood i machnalem od razu 2 sezony i oto kilka ogolnych przemyslen - brawa za brak cenzury, ale to serial HBO wiec norma - pierwszy sezon swietny, drugi jakby troche gorszy, glownie jego druga czesc - uwazam, ze pozniejszy watek z menada, jak juz bylo wiadomo kim jest MaryAnn, byl poprowadzony zbyt prosto, jakos tak bez zaskoczenia i w ogole bez iskry - genialne postaci: Jasona, MaryAnn, Ericka, Godricka, ogolnie wampiry i cala ich struktura, ogranizacja i polityka sa tu bardzo interesujaco przedstawione, aktor grajacy LaFayette'a ma nietypowa role, ale jest to chyba pierwszy gej w filmie, ktorego toleruje, ba! nawet go polubilem - ciekawie zapowiadajacy sie watek planu krolowej i Ericka, czyzby chcieli uzaleznic od V jak najwiecej ludzi? - jeszcze ciekawiej wyglada sprawa Sookie - kim ona do cholery jest? - chce wiecej tej sekty - mnostwo dobrego humoru, smaczkow, tekstow - to sie ceni - Anna Paquin w drugim sezonie z dlugimi wlosami wyglada slicznie No nic, trzeba czekac do wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 trzeci sezon ruszyl Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Qqf090aFDLo dobry klip gdzie przepraszają za nachalną promocję trzeciego sezonu. ja mam cały drugi do nadrobienia więc dobrej zabawy życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jest to bodajże jedyny serial, który potrafię oglądać bez żadnych dąsów i narzekania. W końcu goddamnit, bo już mi zaczynały oczy cierpnąć od tego czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jest to bodajże jedyny serial, który potrafię oglądać bez żadnych dąsów i narzekania. W końcu goddamnit, bo już mi zaczynały oczy cierpnąć od tego czekania. Wpis. Uwielbiam ten serial, a 3 sezon rozpoczął się fenomenalnie. Klimat, humor, gra aktorska, wartka akcja - nie mam żadnych 'ale'. By the way: Po pierwszych obejrzeniu 2 sezonów tak się wkręciłem, że wziąłem się od razu za pierwszy tom cyklu książkowego. Nie polecam - serial jest miliard razy lepszy, głębszy, bardziej przemyślany i rozbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Potwierdzam, pierwszy odcinek był super, no i czekam co dalej z tymi wilkołakami pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J8tODhvb47s Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 hehe właśnie miałem wklejać xD. propsy dla snupa dokka za podzielanie mojej platonicznej miłości do anny paquin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 You gotta be kidding me. Wcześniej napisałem, że nie mam na co narzekać, ale kiedy ponownie zobaczyłem Anne w akcji zmieniłem zdanie. Zdążyłem już zapomnieć jak brzydka jest ta aktorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Przesadzasz, nie jest typową pięknością, ale coś w sobie ma. Ja się do niej po kilku odcinkach przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jest bardzo denerwująca, ale oggozo mowił, że własnie taka powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 wiadomo nie jest to laska z rozkładówki, ale serce nie sługa. jak kiedyś spotkam moyera to go zatłukę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja bym w sumie wolał tą lasię co gra Królową wampirów, zayebista jest, tylko że ma rodzynki zamiast cyckuf Z Michelle Forbes (co grała Menadę w drugim sezonie) jest dobry milf, ostatnio ją widuję w 5tym sezonie ST The Next Generation, ale słodka była, kochałbym ją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 O tak, królowa jest świetna, bardzo bym ją kochał Chociaż Jessica też nie jest kiepska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 konsolomaniaki śliniące się nad dupe.czkami z serialu. temat sięgnął dna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi