Hela 1 962 Opublikowano 23 czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Wątek Maryann trochę mnie zmęczył pod koniec sezonu szczerze mówiąc, wydawało mi się, że za wcześnie go wprowadzili i później nie mieli pomysłu jak go ciągnąć ciekawie oprócz orgii co tydzień. Edytowane 23 czerwca 2010 przez Hela Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 No tak, to było widać, ale z drugiej strony było to całkiem zabawne. Wszak nie ma lepszej odpowiedzi na trudności fabuły niż odczłowieczony, prymitywny, brutalny seks. Przykładowo. Jakby w "Lost" zrobili w tym JEZUS MARIA SPOILER!!!! kościele orgię na koniec, to wszyscy byliby zadowoleni. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Przykładowo. Jakby w "Lost" zrobili w tym kościele orgię na koniec, to wszyscy byliby zadowoleni. Murzynie, zapamiętam to sobie. Jeżeli mi zaspoilerowałeś i w ostatnim odcinku rzeczywiście zobaczę kościół, to masz załatwioną wizytę chłopaków z Ku Klux Klanu na chacie. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Nie bój się, nie zobaczysz, na szczęście. A tu dla tych którzy widzieli zakończenie Losta: Tak, jest kościół. Ale niech sobie kazuo żyje w niewiedzy. Edytowane 23 czerwca 2010 przez Figaro Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Wątek Maryann trochę mnie zmęczył pod koniec sezonu szczerze mówiąc, wydawało mi się, że za wcześnie go wprowadzili i później nie mieli pomysłu jak go ciągnąć ciekawie oprócz orgii co tydzień. Zgadzam sie w 100% - tamten post pisalem, kiedy jeszcze nie bylo wiadomo o co w tym wszystkim chodzi, a tworcy caly czas czyms zaskakiwali i szokowali. Swoja droga strasznie dziwi mnie zachowanie Sookie w ostatnim odcinku - zawsze byla rozwazna, rozsadniejsza od reszty, a tutaj odwalila taka akcje z Eggsem... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 btw. ostatnio oglądałem jutro będzie futro i przypomniały mi się traumatyczne chwile jak płakałem kiedy lizzy caplan zginęła w pierwszym sezonie Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 Beskitu, ten serial jest coraz lepszy, a 3x05 mnie totalnie zniszczył i było tam od zayebania świetnych motywów. W sumie dobrze, że się zapomniałem i dopiero przed chwilą obejrzałem, bo teraz mam tylko dzień czekania na nowego epa. Epic win. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) Czy ktoś przypadkiem natknął się na napisy do 6. epa? Dziwna sprawa, że do tej pory napi-projekt nic nie wyszukuje. Whatever, oglądam bez, doczekać się nie mogę. Edytowane 26 lipca 2010 przez Wojtq Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Najnowszy odcinek urywa dupę. Tyle powiem. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 No, chyba jeszcze lepszy od poprzedniego. I może by ktoś ruszył jajca i ospoilerował tego spoilera od Ogqozo? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 ja bym go zbanował za to ej wiecie, że sookie i bill zagrali wspólnie w filmie? nazywa się open house. wyszedł na dvd właśnie. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 Ponoć w realu są małżeństwem. Przykro mi Walter. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Kolejny gruby odcinek. Jeśli utrzymają takie tempo do finału, to będziemy mieli najlepszy sezon. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Coś jałowy ten topic. Zobaczyłem wszystkie odcinki, które wyszły do tej pory w 2 tygodnie i żałuję, bo teraz będę musiał czekac tydzień na każdy nowy. Coż moge napisac o koncowce ostatniego epa...? Russel po prostu jest roxxoruberwpnzor i zasiada w mojej loży pozytywnie popierrdolonych serialowych maderfakierów. Nobla! Bolą mnie strasznie efekty przyspieszenia wampirów, jest to tak tandetnie zrobione, że nieraz przypominają mi się efekty z bollywodzkiego kina akcji. No i latające wampiry? Forgetebałdyt. Za to cliffhangery w porównaniu do ostatniego sezonu LOST są o dwie ligi lepsze. I mam nadzieję, że nie zrobią z Sookie jakiegs songoku ssj32131, bo te moce, które ma sa wystarczające. To nie Heroes do diabła. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Ale sceny erotyczne są dalej żenujące na maksa Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 córka McClane'a też spoko. ogólnie wszystkie trzy co wymieniałeś kilka stron temu to najwyższa półka. no, ale nie mają takiego uroczo krzywego ryja jak anna paquin więc mogą się schować. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Nie mogę się napatrzyć na Winstead. "Scott Pilgrim" to będzie dla mnie mistyczne przeżycie. Zapraszam na mojego Twittera, wrzucam tam czasem jej fotki. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 na pilgrima idę już w październiku bo gutek ściąga na american film festival! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 No, nieźle się zapowiada. Mam nadzieję, że tym razem dostanę karnet. "The Social Network" mnie jara, podobno jest naprawdę dobre. Scenariusz jest kapitalny. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) glupi jestes, przeciez to ladna dziewczyna Edytowane 24 sierpnia 2010 przez Sztajniec Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby sezon 3 nie był zdecydowanie najlepszym sezonem TB. Za(pipi)iście jest, na każdy nowy odcinek czekam, jak obrońcy krzyża na pomnik zimnego Lecha. Ciągle się coś dzieje, serial ciągle czymś zaskakuje i nie przestaje trzymać w napięciu. No i ta cała plejada postaci, aż chciałoby się zamieszkać w Bon Temps nie bacząc na zagrożenie ze strony nieskończonych zastępów nadnaturalnych istot. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi