Skocz do zawartości

True Blood

Featured Replies

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 27,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek piątego sezonu wyłączyłem po skrócie sezonu czwartego. Zapomniałem, ze był aż tak słaby.

• MaciekOnePl/Maciek Poland
    MaciekOnePl/Maciek Poland

Konczę sezon 5 i muszę przyznać wciąga na maksa. Tak popier**** świata pełnego nadprzyrodzonych wydarzeń nie spodziewałem sie po obejrzeniu serii 1. Chociaż narazie najbardziej podobał mi sie Sezon z

Opublikowano

Wyszedl juz pierwszy odcinek - swoja droga calkiem niezly, zobaczymy jaki bedzie poziom nastepnych,

Ciekawe czy w EP2 juz sie pojawi Russel czy zobaczymy go dopiero pozniej siejacego totalny rozku.rw.

Opublikowano

Rozpoczęcie sezonu świetne, brakowało mi tego serialu :) Russell pewnie pojawi się trochę później, w końcu musi nabrał sił pożerając kolejnych podrzucanych mu ludzi.

Opublikowano

świetne ?, ten serial po 3 sezonie stał się żenadą tanie akcje typowe dla widzów us,wilkołaki wróżki wampiry szamani co czwarta osoba to nie człowiek hahaha dziwne że HBO robi tak kiepski serial.

Opublikowano

ch,ujnia troche ale jak przebrnalem przez 3 sezon spartacusa to mysle, ze z 5 TB tez dam rade

Opublikowano
  • Autor

świetne ?, ten serial po 3 sezonie stał się żenadą tanie akcje typowe dla widzów us,wilkołaki wróżki wampiry szamani co czwarta osoba to nie człowiek hahaha

No, tak samo samo jak w książkach, na których jest to wszystko oparte, więc nie wiem skąd zdziwienie.

Opublikowano

Mogliby trochę ograniczyć liczbę wątków i bardziej skupić się na tych kluczowych bohaterach, ale dla mnie jest ok.

Opublikowano

Pierwszy odcinek lepszy niż cały czwarty sezon.

Opublikowano

Tara jako wampir z mieszanką adhd i downa.

Albo będzie mega bekowa postać, albo jeszcze bardziej wkur,wiająca niż była.

Opublikowano

Kompletnie nie pasuje mi do roli wampira. Dodatkowo sama ich nienawidzi, tak więc może nawet próbować szybkiego zakończenia swojego żywota ;P

Opublikowano

No i właśnie dlatego ten wątek może być całkiem ciekawy.

Pewnie się zaadoptuje, ale po drodze narobi niezłego burdelu i o to chodzi :)

Opublikowano

A jednak Tara dalej pozostanie wku,rwiająca.

Nie rozumiem po chu,j zmieniali ją w wampira skoro dalej jako postać będzie taka sama.

Opublikowano

Haha, niezla beka z Tary w tym odcinku - rozbawil mnie ten jej wku.rw i rozwalanie wszystkiego wokol.

@firana

Nie zgadzam sie, postac nie bedzie taka sama. Bedzie jeszcze bardziej wkur.wiajaca.

Lol, to co niby ona teraz chce zrobic? Na Sookie i Lafayeta ma wy(pipi)ane (a nawet gorzej), wampirow nienawidzi to co ona niby teraz zamierza robic?

No, zobaczymy co za glupie akcje bedzie odwalac.

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Dobry odcinek, sporo lepszy od pilota :D

Pisanie, że Tara będzie taka sama to bzdura, ona już jest inna, a przed nią jeszcze spora droga.

Ten motyw z homo-Newlinem całkiem śmieszny xD

No i po 4 sezonach wreszcie pokazali radę najważniejszych wampirów na Ziemi, dobrze się zapowiada też cała ta sprawa z Lilith oraz polowaniem na Eddingtona.

Ps. Jessica <3333

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Pierwszy odcinek piątego sezonu wyłączyłem po skrócie sezonu czwartego.

Zapomniałem, ze był aż tak słaby.

Opublikowano

Widzisz Masorz jaką zapodał ci lekką i cool odpowiedź? He really doesnt give a fuck :o

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

końcówka nowego odcinka to to za co polubiłem ten serial, po prostu nie mogę się doczekać następnego odcinka