Masorz 13 197 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Obecny sezon aktualnie bardziej mi się podoba niż poprzedni. Russell kozak Cytuj
firana140 621 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 no russell to jedna z najlepszych postaci w historii filmu it makes my dick hard Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Russel jest świetny, a serial wrócił na właściwe tory... poza wątkiem Lafayette'a, który jest słaby jak opowieści Masy. No i Tara po przemianie w wampira wciąż jest IMO do odstrzału, a w tym "seksownym" kostiumie wygląda komicznie. Zaskakująco ciekawie rozwija się za to wątek Sama i zamaskowanych zabójców, który doskonale wpisuje się w konwencję serialu i tych dość oczywistych alegorii do różnych amerykańskich problemów społecznych. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Chciałem już napisać, że się z serialem ostatecznie przeprosiłem po 3 odcinku, ale jestem w takim stanie, że wszystko mi się podoba, więc nie napiszę. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 s05e08 -wątek wilków rozwiązany mizernie -tara i pam coraz bardziej iskrzą, może w następnym sezonie jakieś ciekawsze wątki będą miały -hoyt w du,pie, jessica pewnie go uratuje i znow sie zejda (bleh) -wróżki jak zawsze nudnawe -glowny watek ledwie ruszony, pod sam koniec tylko bill sie pokazal a w skrocie jaram sie jak nastolatka, az mi wstyd 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Dobry ostatni odcinek, w końcu co nieco zaczyna się zazębiać i wszystkie wątki były co najmniej ok. Cytuj
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 No, szkoda tylko, że to nie koniec wątku Sama i Luny, ale dobrze że już chociaż zamknęłi to z Terrym, rudą raszplą i Ifritem. Jezu, jakie to było żałosne. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) sezon ruszył tęgo a im bliżej końca tym bardziej nie wiem czy ja już nie ogarniam tego serialu czy po prostu robi się wybitnie hu,jowy ;/ albo bedzie ewidentny 6 sezon albo w ostatnim odcinku za tydzien zginie 70% glownych bohaterow i bedzie koniec ed cos mi sie wydaje ze sezon zakonczy sie tym ze ten warcostam ktoremu sooki sprzedali zabije russella gdy ten bedzie probowal sie do nie j dobrac i ostatnia scena sezonu to przerazona mina sooki Edytowane 20 sierpnia 2012 przez firana140 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Firana- myliłeś się trochę :x No dwa ostatnie odcinki moim zdaniem przepakowane akcją, ale to chyba tylko w porównaniu z resztą sezonu, gdzie nic się nie działo. Ale scena porodu była chu.jowa. Za to Jason jako komandos zaje.bisty, czułem się jak gówniarz oglądający jakiś film ze Stallone'em czy innym Schwarzennegerem XD Czekam na 6. sezon, niech tylko będzie lepszy niż ten, bo mimo wszystko, strasznie nudził. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Jak dla mnie ten ostatni odcinek to jeden wielki rodzyn. Co nie zmienia faktu ze ogladalo sie to przyjemnie - po prostu byla beka. Co chwile myslalem sobie "WTF?! " No ciekawe co tworcy dowala w nastepnym sezonie. O ile w przypadku normalnego serialu czlowiek sie zastanawia co sie stanie bo go ciekawi jak sie dalej potoczy akcja, tak tutaj [na tym etapie serialu] zaczyna sie zastanawiac z jakim nastepnym absurdem wyskocza scenarzysci. Edytowane 27 sierpnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 To jakaś kpina, Russela potraktowali jak jakiegoś randoma. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Przecież to ich klasyczny numer. Wszyscy spodziewają się wielkiej potyczki z Russelem, to scenarzyści uśmiercają go w 2 minuty. Tak czy inaczej, jakimś cudem finał całkiem mnie zaskoczył. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Gdzie ten debilny serial ? Nie mówcie mi że ten biedny cliffhanger jest do następnego sezonu ? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Pikol serio myślałeś, że po finale sprzed 2 i pół miecha już będzie nowy sezon? Cytuj
MaciekOnePl/Maciek Poland 2 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 Konczę sezon 5 i muszę przyznać wciąga na maksa. Tak popier**** świata pełnego nadprzyrodzonych wydarzeń nie spodziewałem sie po obejrzeniu serii 1. Chociaż narazie najbardziej podobał mi sie Sezon z Menadą, a Jason Stackhouse to istne mistrzostwo głupoty, sarkazmu i ironii. 2 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Jest już nowy odcinek. Pomijając fakt, że już prawie zapomniałem co się działo w sezonie nr 5, to otwarcie nowej serii jest raczej słabe i gdyby nie 44 sekundy w których pojawia się Rutger Hauer to wiałoby nudą. Zbytnie rozwarstwienie wątków, za dużo postaci, mam nadzieję, że będą sukcesywnie umierać. Generalnie słabo, ale były cycyki. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 A mnie się nowy odcinek całkiem podobał. Billith daje radę, wątek wilkołaków słabiutki, ale ratują go cycki. Do tego Rutger Hauer. 7/10 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 No nawet spoko to rozpoczęcie, czekam na rozwój wątku Billa oraz Warlowa. Luna Cytuj
firana140 621 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 nowy odcinek lepszy od calego zeszlego sezonu Cytuj
Barney 1 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Naprawdę ten sezon znowu się rozkręcił na całego. Ciekawe czy to już ostatni ostatni?? Cytuj
Gość Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 czyli potem jest lepiej niż w pierwszym, żałosnym odcinku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi