Opublikowano 28 lipca 201311 l No jest dużo lepiej, mnie się obecny podoba bardziej niż 5ty, konkretne akcje są Barney - nie, 7my już oficjalnie zapowiedzeli. Zresztą ten serial jest tak popularny, że pewnie na spokojnie dojdą do 10ego. Edytowane 28 lipca 201311 l przez Masorz
Opublikowano 29 lipca 201311 l Chcialem obejrzec ten 7 odcinek, ale Polski rip jest chuyowy i nie ma chyba jeszcze napisow do eng wersji Bardzo lubie ten serial. Swiadom jestem duzej ilosci kretynskich pomyslow od scenarzystow i totalnego braku gry aktorskiej u panny grajacej sookie, ale no wciaga mocno cala ta historyjka i sie oglada z przyjemnoscia.
Opublikowano 29 lipca 201311 l Oczywiście, że są napisy eng. Łap najlepszą stronę do subów ever - http://www.addic7ed.com
Opublikowano 29 lipca 201311 l dalbym plus, ale nie mom juz jak napisy po engliszowemu to w sumie zrozumie, dziekowac bardzo!
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Hejże, sam zrobiłem napisy i wrzuciłem na napiprojekt, więc polskie też są już od jakiegoś czasu. ;p
Opublikowano 19 sierpnia 201311 l ostatni odcinek rozj,ebany LOL czekalem pol nocy az wskoczy na torrenty smierc erica po bandzie
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l To była najlepsza scena z całego odcinka. Dobry finał, ale mega słaby cliffhanger na następny sezon.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Fajnie, że fabuła tego sezonu zdaje się mieć dużo większe znaczenie w kontekście całego serialu, niż to wcześniej bywało. Generalnie bardzo dobry finał udanego sezonu. Podoba mi się też postać Violet - co ciekawe, aktorka wcielająca się w tę rolę jest Polką i jej postać - sądząc po nazwisku (Mazurski) - też. Do tego pokazała cycki, także wiadomo - na plus. Za to cliffhanger trochę za bardzo przypomina końcówkę drugiego sezonu Gry o Tron i faktycznie dupy nie urwał. By the way, nie sądzę, żeby Eric faktycznie zginął , ale scena kozacka. edit: Chciałem jeszcze wspomnieć o obrazie Matki Boskiej Częstochowskiej w kryjówce Violet w domu Jasona - ciekawy detal. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Hejas
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l No też zauważyłem ten obraz ale zapomniałem o nim wspomnieć. A co do Erica to pewnie jakimś cudem w ostatniej chwili przyleciała Pam i go zdążyła do tego cienia obok przełożyć albo coś. Nie ma opcji żeby blondaska uśmiercili
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l No też zauważyłem ten obraz ale zapomniałem o nim wspomnieć. A co do Erica to pewnie jakimś cudem w ostatniej chwili przyleciała Pam i go zdążyła do tego cienia obok przełożyć albo coś. Nie ma opcji żeby blondaska uśmiercili Przecież Pam też by spłonęła na słońcu, więc w jakiś inny sposób będą go musieli uratować ;p
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l No ale zauważ Hejas, że moc krwi Warlowa przestała działać dopiero w tym konkretnym momencie, więc mogła podlecieć do Cienia a potem na szybkensa tą ich superprędkością go przenieść
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l 7my sezon to ogólnie padaka, ale nie wiem Dahaka czy Tobie czasem nie chodzi o cały serial? Jeżeli tak, to pierwsze 4 sezony na pewno warto.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Im dalej tym gorzej. Z trzeciego widzialem pierwszy odcinek i to byl koniec.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l pierwsze dwa warto obejrzeć dla wiadomej sceny z billem i jego stwórczynią. no i fajne orgie. albo to było w trzecim? niewiemniewiem.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l ale jak już zaczne, to będę się zmuszał do skończenia całości, bo nie lubie zostawiać rzeczy niedokończonych no ale dobra, obejrze te 2 sezony, a potem się zobaczy