standby 1 725 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Serio? Co znowu za remont kur.wa? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Przecież tam zawsze jest remont. Modernizacje drogowe są tam bardzo źle logistycznie przemyślane. Byłem w zeszły weekend, jak co roku, dramat. Korki nawet w sobotę o 20. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 póki nie skończa pomnika Grobelnego bedzie jak jest dzieki bogu ze ccs jest 24h, jak puszczam druki to jezdze wieczorem, albo jak dzisiaj w nocy odebrac. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ten remont na bałtyckiej czy ta kaponiera to dramat. Ale jestem ciekaw co znowu z pst do piątkowa. Przeciez w tamtym roku w wakacje tam cos robili niby. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 http://www.ztm.poznan.pl/aktualnosci/wszystkie/plan-prac-remontowych-na-torowiskach-tramwajowych-2016/ Tu nie ma co się zastanawiać tylko sięgnąć do źródła. Chociaż jednej rzeczy nie wiedziałem, remont wiaduktu który niby już jest prowadzony nie ma wpływu na funkcjonowanie PST, więc trasa będzie zamknięta tylko raz (i tak o raz za dużo). Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 W sumie mieszkam na Ratajach to bardzo nie przeszkada ale kurnicka juz wplywa na komfort :< Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) kórnicka wiem bo s(pipi)ysyny odberali mi smak zycia, saczyli go 6 lat Edytowane 5 maja 2016 przez milan Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Czy już ustalono kto odpowiada za hasło promocyjne "miasto knowhow" ? Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Wpadłem na dwa dni, zesrałem sie trzy razy na cytadeli pod drzewem, najebałem się i wróciłem na północ. Spoko miasto. 1 Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Widziałbym taki kanał turystyczny na YT Twoim wykonaniu, potencjał nawet większy niż kartofliska.pl. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Na początku lutego wybieram się na weekend do Poznania, trafił mi się darmowy nocleg w hotelu, więc chciałbym skorzystać. Szukam polecenia, rekomendacji, czy też pomysłów. Interesuje mnie głównie: - co warto zobaczyć, jakaś galeria, wystawia, muzeum, punkt widokowy, miejsce na spacer lub inne podobne atrakcje. - restauracje, bary, coś ciekawszego, co warto sprawdzić - klub, imprezowania z muzyką elektroniczną, house, techno. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 jesli chodzi o restauracje to polecam - yetztu, jak lubisz ramen, jak nie lubisz to tez. szczegolnie 'tahintu' - fatbob burger 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Godzinę temu, krupek napisał: - co warto zobaczyć, jakaś galeria, wystawia, muzeum, punkt widokowy, miejsce na spacer lub inne podobne atrakcje. Warto zobaczyć: katedra rynek zamek przemysława plan wolności pałac cesarski (wbij sobie w google, fajna trasa Ci wyjdzie. po drodze większość fajnych rzeczy) Do tego Park cytadela i muzeum wojska Cytat - restauracje, bary, coś ciekawszego, co warto sprawdzić Kawa i ciacho - weranda, Pizza i makaron - bar a boo, pierogi z pieca - na winklu, piwo - ministerstwo browaru, wódka - w sumie wszędzie ale w czupito masz smakowe shoty, dziewczyne mozesz zabrać ale nie kumpli, same słodkie pijalnia wódki i piwa warto wejść by zobaczyć gdzie leżał mistrz "otwórz ryj leje ci 50sione" Cytat - klub, imprezowania z muzyką elektroniczną, house, techno. Blue note to rapsy/house, Słodownia house/pop Do czekolady nie idź bo mało miejsca na parkiecie i można dostać w morde Aha, do tego spacer koło Malty, jesli masz 2 dni. Mogę Ci fajną trasę rozpisać jak chcesz 1 Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 1 godzinę temu, Grzegorzo napisał: wódka - w sumie wszędzie ale w czupito masz smakowe shoty, dziewczyne mozesz zabrać ale nie kumpli, same słodkie pijalnia wódki i piwa warto wejść by zobaczyć gdzie leżał mistrz "otwórz ryj leje ci 50sione" Hola hola też jest nawet spoko barem (zwłaszcza dupeczki lubią to miejsce). 1 godzinę temu, Grzegorzo napisał: Blue note to rapsy/house, Słodownia house/pop Do czekolady nie idź bo mało miejsca na parkiecie i można dostać w morde Blue note w czwartki ma rap/house, w weekendy są imprezy okolicznościowe. SQ jest w tym samym budynku co Słodownia (muza podobna, zależy od dnia), klub Opcja jest spoko (ale tam można palić) i ew Pacha (trochę drożej i trochę bardziej "lepsza wiara" tam chodzi - wilki z wall street i gold diggery ). W weekend prawdopodobnie wszędzie będzie mało miejsca, a w mordę też można dostać wszędzie. I to co Grzegorzo wymienił. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Z imprezowani obczaiłem Projekt LAB i Tama, w coś takie uderzę raczej. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 @krupek w tamie byłem spoko lokal nawet, ale uważaj w toalecie I pamiętaj, na Łazarskim rejonie bywa kolorowo Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Co masz na myśli z toaletą? xd Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 W Tamie raz byłem i muza trochę za bardzo DnB jak dla mnie, ale mam trochę znajomych, którzy tam chodzić uwielbiają. Projekt LAB nie znam. A jeśli chcesz się pobawić przy prawdziwie wiejskim techno to 10 lutego są 20 urodziny Ekwadoru. xD Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 1 minutę temu, krupek napisał: Co masz na myśli z toaletą? xd tam to ludzie latają xd Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 A co do żarcia to jeszcze Evil Steakhouse jest super (ktoś już chyba na forum polecał). 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 No nie wejść do Evila przy okazji pobytu w Pń trochę słabo. FatBob również, z tym że na weekend bez rezerwacji może być kiepsko z miejscem. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 No dla mnie bomba, aż mi knaga stwardniała jak galerię zobaczyłem... tyle, że dziewczyna jest wege xd Stek z tuńczyka jej podpasuje. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Koniecznie Geopoz, Budynek Gddkia na Siemiradzkiego, warto też sprobować dodzwonić się do miejskiego inżyniera ruchu. A poźniej uciekać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 1 godzinę temu, krupek napisał: No dla mnie bomba, aż mi knaga stwardniała jak galerię zobaczyłem... tyle, że dziewczyna jest wege xd Stek z tuńczyka jej podpasuje. jest wege i je rybe? xDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi