Najtmer 1 082 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) NIGDY odkad mieszkam w Poznaniu 12 lat nikt mnie nie zapytal za kim jestem. zeby juz zamknac polecanie knajp ultimate wyborem, to wez panne na zapiekanki z budki na moscie teatralnym. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Z fastów i innych śmieciówek to jeszcze rotti. Dobre burgery mają na piątkowie- pastwisko. Dobra pizza jest też w Tivoli- robione na prawdziwym ogniu, a nie elektrycznym grzejniku. Parma Rukola też spoko. Stary oprócz muzeum i koziołków nie ma nic. To jest dobre miejsce na sezon w ogródku z piwkiem. W lutym atrakcje zerowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No i Sorella chyba nadal trzyma poziom, ale najlepszej pizzy w miescie juz nie ma dobrych 5 lat, Olivka <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W dniu 24.01.2018 o 10:30, Grzegorzo napisał: Tylko tam to już należy pamiętać ze to teren Warty Poznań a nie Lecha Nie wiem co ktoś miałby z własnej woli robić na Wildzie A tak na serio, to chodziłem już tam i bez kitu, nigdy jeszcze nikt nie podbił i się spytał za kim jestem xD. Nie ma w Poznaniu też chyba jakichś zamieszek między wszystkimi pięcioma kibicami Warty Poznań a resztą kibiców Lecha. Poznań = Lech Poznań, a i tak nie jest ta wiedza do niczego specjalnie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No ale Wy serio odbieracie każdy tekst Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 A może coś w pobliżu Sheratona polecicie? Fajnie jakby było z opcją śniadań. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 W Sheratonie mają bardzo dobre śniadania. Jedyne 90 zł netto/97,20 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mam sporo taniej, ale będę z osobą, która zna Sheraton od podszewki i nie poleca tam jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie wiem nie jadłem w Poznaniu ale w Sopockim śniadania są przepyszne (od razu uprzedzam nigdy za nie sam nie płaciłem), z mega wyborem i jakością składników. No ale jak 80% klientów to Skandynawowie + śmietanka biznesowa to raczej lypa nie przejdzie. Z ciekawości co osoba mówił o śniadaniach z Sheratona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) A propos ramenu, to Yetztu jak najbardziej dobra opcja, jesli chcesz zjesc zeuropeizowany ramen. Jak mielibyscie ochote na robiony przez Japonczyka, bardziej tradycyjny (i wg mnie lepszy) to zaraz obok Yetztu jest nowo otwarta Mikoya, gdzie oprocz ramenu mozesz tez zjesc np japonskie curry. Same pysznosci. Jest tez wersje vege ramenu. Aaa no i w Yetztu jakis czas temu zyebali makaron i robia teraz taki jak do rosolu ;/ pytalem ostatnio laske z obslugi dlaczego tak, to powiedziala, ze ludzie chcieli zeby taki byl. Przychodza na ramen a chca (pipi)a rosol xD Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Kinoji 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @balon No właśnie ta osoba pracowała w Sheratonie w Sopocie i podobno często nieświeże składniki, jakieś lipne akcje na kuchni z produktami. No, ale jak smakowało to najważniejsze, ja nie jadłem, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Łooo stary no nie wiem, nie byłem w kuchni ale biorąc pod uwagę kto tam się stołuje (vipki, bogole no ogłonie wymagający klient) to aż mi się nie chce wierzyć, że jest mocna lipa. Jadłem tam 4 razy śniadania za każdym razem było pysznie i świeżo ale fakt nie wsio próbowałem. Dla mnie najlepszym patentem na ich śniadaniach jest "ściana płaczu". Kielonki z wódką i szampany wystawione w ilościach hurtowych do pierwszego posiłku w dniu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Klientela to akurat słaby wyznacznik, oglądałem dokument o najdroższych hotelach w UK, gdzie podawano stare mięso, albo z podłogi. No, ale wierzę, że dobre żarcie, nie twierdzę, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No Panie ekstremalne przypadki czy jakieś wpadki zawsze się zdarzają ale pewien poziom takie hotele/restauracje muszą trzymać. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zakopane ostatno pokazało ze jest świat restauracji nieznany dla klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 2 godziny temu, krupek napisał: A może coś w pobliżu Sheratona polecicie? Fajnie jakby było z opcją śniadań. Concordia Design jest tuż obok na wrocławskiej z kolei masz Razowa bistro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Właśnie o coś takiego jak Concordia mi chodziło, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Bardzo udany weekend w Poznaniu, pospacerowane, Cytadela najbardziej mnie się spoodobała, z żarcia odwiedziłem restauracje Dąbrowskiego 42 i mogę polecić, bar Mamma Patata też ciekawy, kawiarnia Artisan. Generalnie, jak miałem coś zaplanowane z Waszego polecenia, albo bloga Maciej Je to nie było miejsca, albo nie po drodze. A tak to wyżywienie w hotelu jednak miałem, śniadanie, club lounge. Na imprezę wybrałem Tamę w piątek i był to strzał w 10, bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Będę w Poznaniu teraz i będę miał 2 wolne wieczory. Co polecacie zobaczyć/zjeść/wypić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W dniu 14.05.2018 o 10:25, szejdj napisał: Będę w Poznaniu teraz i będę miał 2 wolne wieczory. Co polecacie zobaczyć/zjeść/wypić? To samo co pisaliśmy wyżej Krapkowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jakiś hostel ktoś może polecic? Jade na koncert i jedna noc musze przekimac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Trivago pewnie może polecić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jak bede chcial opinie randomow z neta to skorzystam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 4 godziny temu, Shen napisał: Jakiś hostel ktoś może polecic? Jade na koncert i jedna noc musze przekimac. Ja korzystałem z Retro na rynku, w porzadku bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Z Wrockiem dobrze doradziles, to sprawdze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi